Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKI09

Historia podobna do mojejnadzieja na dziecko

Polecane posty

Gość katarynkaaaaaaaa
Sisi a jak stracilas szyjke??Mialas jakas chorobe?Przepraszam,ze tak pytam. Kiki kochana u dr Marka Kudly (nie chcialam pisac,bo on i tak zawalony babami jest)hehehe Terminy do niego sa 3miesieczne i wez tu miej cierpliwosc! :( Ja wlasnie chce zamienic termin bo mialam wizyte na 26 wrzesnia-w czerwcu zamawiana!!!ale wyszlo jak wyszlo i musze sie z kims zamienic,bo nie bede czekac do grudnia znow!!

Gość KIKI09
ok dziewczynki :) katarynkaaaa rób to co gin mówi nie możesz tak sama wybierac!!!!dostaniesz po tylkuuuuuuuuuu :)

Gość KIKI09
tak pytam z ciekawości katarynkaa bo ja mialam jechać na konsultacje do katowic do jakiegoś dobrego gina ale to miało być przed czerwcem zanim zrobili mi laparoskopie i wykryli endometr SISI ja tez mam zrąbaną psychikę mi jeszcze tescie dają w dupe pozabijałabym ich :(

Gość KIKI09
kurcze dziewczyny pasowalo by mi sie za obiad wziąść a tu nic się nie robi :) juz sie przeniosłam do kuchni z tym pisaniem zebym miała blizej ale tak dobrze sie z wami pisze że szkoda odchodzić ;)

NICK.............WIEK.......LATA STARAŃ......PROBLEM.....MIASTO Katarynkaa.....27..........2 lata..............?polipy?.........Bielsko-Biala KIKI09............29..........4-5lat...........endome trioza....Krakow sisi.78...........29...........8 lat............po konizacji+zrosty....Austria Ascha...........33..........6-7 lat..........pco,niedoczynnosc tarczycy......Berlin

Gość katarynkaaaaaaa
Kiki kochana ok :)) ja tez mam psyche tak zryta,ze ja patrze na matki z dziecmi lub baby w ciazy,to lapie sie na tym,ze zle im zycze!! A przeciez w glebi serca tak nie mysle:( :( Niedobra jestem. Poza tym nie rozumiem losu-innym to tak latwo przychodzi,a ja jestem jak babochlop-tak ostatnio sobie wmawiam..maz juz czasem nie moze ze mna wytrzymac..Rozumiem Was babeczki kochane :(

Kiedy zaczelismy wspolzycie czesto "podczas" krwawilam +bolesci brzucha,no wiec po kilku miesiacach wybralam sie do gina byla to moja 2 wizyta w zyciu zrobil badanka i wykryl nadzerke,pobral co trzeba do badania cytologicznego i wynik byl zly :III B skierowali mnie na wycinki i wynik:nowotwor nablonkowy szybko konizacja i wynik : wyciety calkowicie i na szczescie gr 0 czyli nie przeszedl na inne tkanki.

Gość KIKI09
ascha!!!!!!!!!!! no wreszcie sie odzywasz jak się czujesz lepiej??? chodzi mi o psyche??? ja nie napisałam że tez mam pco :)

Katarynkaaaaaaa bardzo dobrze cie rozumiem,moje malzenstwo o malo co sie nie rozpadlo przez moje doly ze nie mamy dzieci.

Gość katarynkaaaaaa
Jest i Asha:)) No to sklad extra sie zaczyna robic... Ja tez tylko do kompika ide i klikam-mąż zly,ze wciaz to czytam i se wkrecam wszystko..haha :)

O Ascha jest:) pisz co slychac....chyba wszystkie mamy dzis dola dziewczyny stawiam po Drinku:))

Wczoraj dzwonilismy do kliniki gdzie robia in-vitro i mamy rozmowe wstepna za 3 tygodnie.

Gość katarynkaaaaaaaa
Bogu dzieki Sisi,ze sie nowotwor nie przeniosl!!! Super kochana. Asha dokladnie mam tak samo,robilam takie excesy mezowi przez to,a przeciez to nie jego wina.POtrafilam upic sie na weselu u jego siory,ktora zreszta wpadla i dlatego sie pobierali,a ja z tego smutku tyle wychalalm i tak odwalalam,ze 3 tyg mieszkaalm sama i mielismy sie rozstac.WSTYD,ale coz..

Gość KIKI09
ja tez katarynkaaa jestem złą osobą nie mogę patrzec na czyjeś dzieci bo żal mi że ja mie mam a tak bardzo chce serce mi sie kraje na cały ten widok jak my mamy być zdrowe?? już od wczoraj nie pije żadnego alkoholu po nim tylko rycze i się rozklejam.mój mąż też zły że siedzę i do głowy sobie przybierammmm :(

Gość katarynkaaaaaaaaa
Ja z checia wypije drinka(mam zakaz od wesela przez cala rodzine swoja i meza)ale nikt nie musi wiedziec...hihihihihi Kurde fajnie by bylo jakbyscie byly moimi sasiadkami-jakbysmy mialy dola moglybysmy sie spotykac!!! :)) gadac i pic;)Ja lubie sie upijac jak mam dola...Ale glupia jestem :(

Ascha a ty juz @ dostalas? Katarynka to niezly gigant z ciebie:) Ja zawsze wszystko dusilam w sobie nie spotykalam sie z nikim,urywalam kontakty itd.... Moj tez wylewny nie jest:(

Gość katarynkaaaaaaaa
Sisi dokladnie Cie rozumiem,ja tez urwalam kontakty,NIKT oprocz mnie ,meza,mojej mamy i siostry nie wie ,ze takie pieklo przezywamy!! Jest mi tak zle jak widze wokolo,ze znajomi i rodzina maja bachory!! I kurcze w 90% z wpadek!!! :( A siora meza to beczala jak glupia jak wpadla i normalnie mialam ja ochote kopnac,ale sie opanowalam-jaka glupia baba!!! :( Ahh ja to wredna jestem :))fajnie jest sie wygadac...

Tak wiec zyjemy w skrajnej samotnosci..wyczerpani psychicznie i fizycznie tez...obrabiaja nam tylki...zwlaszcza rodzina;) Miedzy innymi dlatego wlasnie nie chce wracac do Kraju. A wiecie ze w tym roku pierwszy raz pojechalismy na prawdziwe wczasy? Tak totalnie odluzowac sie....i bylo super ! Teraz czuje jak bysmy te wszystkie lata zmarnowali.

Ja wczoraj to samo myslalam ze szkoda ze nie mieszkamy w tym samym miescie.Jakos nie mam ochoty na spotkania z dzieciatymi kolezankami one maja inne problemy. Co do picia ja tez czasami tak mialam ze sie rozklejalam,teraz pije czesciej ale w malych ilosciach. Mam tez dola bo od kilku miesiecy jestem bez pracy i mysle za duzo,jak pracowalam to wszystko z psychika bylo ok. Ja mam termin@21 i sklonnosci do spöznien.

No wlasnie sisi ja tez lepiej sie czuje w niemczech gdzie dzieci sa nie mile widziani.Nie jezdze czesto do Polski bo nie chce zeby mnie pytali o dzieci albo sie litowali.Tu narazie nikt nie pyta,a znajomych mam mlodszych i nie mysla jeszcze o dzieciach.

Gość KIKI09
sisi ja tęż lubie się napic ale nie pomyslcie sobie ze pije nałogowo..... nie!! ale jak jest okazja to czemu nie co mi zostaje?ja też urwałam kontakty przez tyle lat do czasu jak zaczęlam chodzic do psychoanalityczki i odnowilam co się dalo.mój mąż tez nie jest wylewny!!!u mnie to tylko wiedzą rodzic tescie siostra 1 brat bratowa i 2 kolezanki mam tego dośćCCCCCCCCCCCCCCCCC

Katarynka z toba na 100% jest wszystko w porzadku..:) Ja tez miewam brzydkie mysli ale nie przyznam sie bo mi wstyd nawet o tym myslec;)

Jakie to wszystko smutne,jakbysmy byly winne ze nie mozemy szybko zajsc.I niektörzy zadaja osobiste pytania. Najgozej jest na naszej klasie,kiedys kolega napiasal mojemu mezowi ze juz czas zeby przestal strzelac slepakami.

Gość katarynkaaaaaaaa
wlasnie od 3 lat nie mialam wakacji,maz ciagle zabiegany,poza tym w jego przypadku wakacje trwaja tydzien,dwa w czerwcu i tydzien w grudniu -jest sportowcem. Ja natomiast nie pracuje i wlasnie od tego mam w glowie zle!! Ja mieszkalismy w Dublinie to pracowalam i bylo ok-nie myslalam o bachorze,a odkad wrocilismy-od stycznia tylko 1 w glowie...Ja chyba musze isc do psychologa,bo sobie nie poradze z myslami.Wiele razy myslalam o samobojstwie :( Ale jestem tchorzliwa...konczylo sie na wyjeciu tabletek!

Gość KIKI09
WSZYSCY TYLKO PYTAJA DLACZEGO I DLACZEGO NIE MAMY

A ja uwielbiam PIWKOOOO zwlaszcza w upaly o:) i nie zaluje sobie no w sumie nikt w domu nie placze wiec rano nie musze byc okazem sprawnosci:):)

Gość KIKI09
do dupy to zycie przyznajcie mi racje niby wszystko mamy a zarazem NIC ascha to fajnych macie znajomych na tej nk???? ja tez lubie PIWKO :)

o jejku,ale tu psychoza zawialo.Ale ok,bo trzeba sie wygadac,Lepiej przed obcymi niz rodzina lub mezem.Zauwazylam ze faceci boja sie jak kobieta jest zdolowana i depresyjna,niektörzy uciekaja gdzie pieprz rosnie.No wiec wylewajmy na topiku nasze zale zeby mezowie nie musieli tego wysluchiwac.