Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8tc

8tc

Polecane posty

Gość 8tc

witam, przeszły mdłosci, napady senności... i zaczęłam się martwić, ze coś nie tak z ciążą :( czy to normalne? jak było u Was?

MI mdłości pzeszły w 10 tygodniu,a senna nie byłam w ogóle,tylko cycki dalej mnie bolą:)

Gość 8tc
domi, dziękuję :) u mnie mdłości trwały raptem tydzień, nie to żebym narzekała.. ale tak nagle przestały być.. nie mam żadnych dolegliwosci na dzien dzisiejszy, no ale trzeba być pozytywnej mysli :)

Mi też pzeszły nagle z dnia na dzień,po prostu oganizm pzyzwyczaił sie już do dużej ilości hormonów:) Wszystko napewno jest ok, ja się teaz lepiej czuje niż pzed ciążą,tylko w karty mi sie źle gra:P

ja mdłości miałam wprawdzie do 12 tc, ale na przykład ból piersi też przeszedł mi z dnia na dzień około 9 tc. Tez się troszkę wystraszyłam, ale okazało sie, że wszystko jest ok, że hormony się wyregulowały i organizm przyzwyczaił się :)

Gość 8tc
Dziękuję za to, co napisałyście :) A mi się jeszcze wydaje, że parcie na pęcherz mi przeszło :O i w tym momencie to w ogóle nie czuję, że w ciąży jestem :( moze faktycznie coś nie tak ze mną :(

Gość bibibibi
jak ja ci zazdroszcze ...mi właśnie się zaczeły mdłóści.......