Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żolinka

starania o dzidzię w WAKACJE 2009

Polecane posty

Gość żolinka

Witam wszystkie zainteresowane Panie :) jezeli taki teamcik juz istnieje to z góry przepraszam za dublowanie :P czy sa tutaj kobietki które planuja "zaciążenie" w wakacje? Pisze tak ogólnie - w wakacje - bo my z mężęm nie mamy jeszcze doprecyzowanego terminu, tylko tak sobie mowimy - w wakacje... moze jeszcze któraś z Was?? Byłoby milutko dzielić sie wrażeniami i radościami. pozdrawiam i czekam na Was!

ja sie wam dziwie, bo nie wiem jak mozna sie takimi sprawami dzielic z obcymi babami, juz nawet nie o to chodzi tylko o to ze opowiadacie sobie szczegoly zaplodnienia..pozycje tez? Żenada.. żal mi was

Gość byłoby milutko
dzielic sie wrażeniami?...tymi łóżkowymi też??? co, jak, gdzie, kiedy, ile razy?!:O

Gość byłoby milutko
o widze, ze ktos też to zauwazył

Gość wedle staraczkowego
słownictwa seks nazywa sie przytulankiem...nic zatem dziwnego, że nie potrafią "zafasolkowac" skoro się "przytulają". :D:D:D:D

Gość byłoby milutko
no ale jeszcze w tej ciąży nie jestes czyli poki co masz zamiar pisac o przebiegu "staranek"? no ale cóż, nie ty pierwsza i nie ostatnia na tym forum piszesz o najintymniejszych szczegółach życia. hipotetyczna sytuacja - ciekawe by było jak bys sie czula gdyby twój facet opisywał to samo na jakims męskim forum.:P

ojjjj nie spodziewałam się takich reakcji :( troszkę poczytałam wczoraj tu na forum tematów i pomyslalam - fajnie byloby popisac z kims kto rowniez wkrotce planuje dzidzię, ale widzę, że tu nie znajdę zwolenników tego pomysłu... szkoda, a myslalam, że po to jest to forum, widocznie sie mylilam. mimo wszytsko dzieki za odzew :)

Gość przeciez nikt ci nie broni
pisac ale skoro czytalas to chyba zauwazylas że niektore pisza o przebiegu tych calych staran, jak to u nich wygląda a dla mnie to juz przesada.

Gość Też będziesz sobie
sprawdzać śluzik, wyliczać owulkę i zaciągać w odpowiednim momencie swoją małzowine do łóżka na przytulanka a potem przyjmować pozycję swiecy by zwiększyc prawdopodobienstwo zafasolkowania? :D

jedno mnie zostanawia - skoro tak krytykujesz/cie pomysl dzielenia sie informacjami na tym forum to po co je czytasz/cie??

Gość hhhhjjj
żolinka- widocznie napisalas nie o tej porze co trzeba, trafilas na same kobietki ktore sa przeciw takim tematom :) nie robisz nic zlego , moze jeszcze jakies kobietki sie odezwa w tyym temacie.

Gość hhhhjjj
powodzenia :) trzymaj sie

Gość żadna nie
pisze-chyba wszystkie w trakcie przytulania