Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

ludzie, powiedzcie mi co myslicie o kierunku filologia angielska? czy wg was warto to studiowac?

Języki obce zawsze w modzie, warto jke znac, ,możesz korepetycje dawać, tlumaczem być, myślę, że wart:) oczywiście jesli lubisz to i masz predyspozycje;)

Ja złożyłam na profilaktykę społeczną i resocjalizację i na dziennikarstwo i komunikację społeczną.... Hmmmm. nie wiem czy mnie przyjmą alle cóż... Próbuje, bo kto jest chytry ten 2 razy traci;)

Gość maturzysci analfabeci
HYTRY pisze sie przez samo HHHHHHH

Gość la mam ba P
mmiaaa a jakie mialas wyniki z matury ja mialam polski pd 53 niemiecki 69 geo 52 czy tez mam szanse na resocjalizacje ?

Czy ktoś składał na Politechnikę Warszawską? Mam dwa pytania: możecie wpisać wyniki matur? I po drugie: możecie w ogóle odpalić stronę logowania?

Na profilaktyke społeczną i resocjalizacje zlożylam na uw, na dziennikarstwo na uwm... No myśle ze szanse masz, bo podobno w tamtym roku (przynajmniej na UW) próg był dość niski i tylko "niecałe" 2 osoby na miejsce były:) no i jest niż demograficzny a zainteresowanie resocjalizacją od kilku lat ponoć przedstawia tendencję spadkową:) Ja miałam jak już pisałam w poprzednim topiku: Polski PR 66% WOS PR 66% Angielski PP 74% Cóż... Może rewelacji nie ma alle mam nadzieję, że mi się uda:) Hehe;) jak trwoga to do Boga;)

Gość la mam ba P
rozszezone ... ja wszystko podstawa i tak slabo zaczynam tracic nadzieje ze sie dostane skladam na 2 kir nie stac mnie by zlozyc na wiecej nie mam na wpisowe ale coz probuje

No mi zostało coś ponad 600 na koncie, bo robiłam przelewy przez internet, heh alle też mi szkoda pieniedzy na wiecej, bo nawet ne widze czegos co by mnie interesowało a miałabym szanse sie dostać...

O tym że zdałam mature wiedzą wszyscy już, piszą z gratulacjami i w ogóle :O szok , jakby to był sukces na tle światowym a to tylko matura, ja będe dumna jak dostane się na studia i zdam pierwszą sesje... bez kampanii wrześniowych itp itd :) po filologii można być tlumaczem, asystentem w firmie, pracować w szkole, w branży turystycznej zawsze się coś znajdzie

Gość la mam ba P
mam tak jak ty znajac zycie sie nie dostane ... wybieram sie na Uniwersytet Szczeciński niby jest mniej oblegany ale z moimi wynikami szkoda gadac

Nie no wiesz, ja to dokonałam analizy wyników z poszczególnych przedmiotów z poprzednich lat, liczby kandydatów i najniższego progu punktowego no i wyszło, że w tym roku progi będą ciut wyższe (jesli chodzi o kierunki humanistyczne), bo trochę lepiej wypadłą matura, cóż alle trzeba wziąć pod uwagę, że dużo ludzi bedzie się dobijać do uczelni preferujących przedmioty ścisłe ze względu na możliwość uzyskania wysokich stypendiów z MENiS (chodzi mi o te kierunki zamawiane). Zostaje liczyć na szczeście, mam na dzieję, że mnie nie zawiedzie:)

Na początek ->witam po zdanej maturze :) Chciałam zapytać,czy startuje ktoś na studia a zarazem do policji ? Czy tylko ja taki hardcore :D Pozdrawiam

Gość la mam ba P
ja tak chcialam po resocjalizacji albo bezp. narodowym ale sie chyba okazuje ze sie nie dostane na studia wiec zostanie sama policja ... i pewnie tez obleje testy kurwa plakac sie chce

Gość la mam ba P
no tak bo ani na studia sie nie dostane ani policja ...

Dasz radę:) Uwierz w siebie:) Wiara czyni cuda;) hehe jakoś mi dziś powiedzonka pogłówce chodzą;)

szokująca, mam to samo, niby im ojciec zakomunikował, ale osobiście z gratulacjami też musieli dzwonić. i tak wiszę na telefonie przez pół dnia, bo dzwonią ciotki, które raz na oczy widziałam :o la mam ba P, trochę optymizmu, ta policja to nie taki twardy orzech do zgryzienia jak się wydaje :P

ja już sprzedałam jakieś dwa tygodnie temu, bo byłam w pilnej potrzebie pieniężnej. jak szaleć to szaleć :classic_cool:

jakiś desperat zdający historię się znajdzie na pewno :P znalazłam swoje pamiętniki z 2004 roku i wstyd mi jak to czytam. jaka ja byłam pojebana :o idę czytać dalej i dziękować Bogu, że wyszłam na ludzi. do jutra! :D

ja swoich nie sprzedałam, u mnie się zmieniają książki w LO niektóre teraz chyba. Poza tym,trzymam dla rodzinki :P... jako że pochodze z rodziny -nauczycielskiej- to pełno książek jeszcze po ciotkach mam które sie przydały:) młodsze pokolenia zaszaleją. Ja dziś będę czytała SEMIOTYKĘ KULTURY LUDOWEJ :)) a w tym tygodniu jeszcze NOWE OBYCZAJE I OBRZĘDY :)) choć wakacje mam, kształcę się w tym co mnie interesuje-baaardzo ochoczo. W jakim zawodzie byście się chciały spelnić w przyszłośći ? :) mój już znacie. Muzealnik,Etnolog, dążenie do stanowiska Starszego Kustosza i nie ukrywam,po cichu dyrektywa muzealna.

Ja Nauczyciel w szkole średniej :classic_cool: żeby być takim własnym wyobrażeniem wobec nauczycieli których miałam. Żebym była takim nauczycielem z którym można pogadać, pośmiać się, ale też żeby inni odczuwali respekt. Dużo pracy przy tym ale kto wie może mi się uda :) Może nie jest to prestiżowy ani dobrze płatny zawód, ale po co mam robić coś do czego mnie nie ciągnie ? A tak w ogóle to dzień dobry 🌼