Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Czyżbym znów wstała 1 ;) ? Dzień dobry 🌼 Będę bawiła się dziś w kucharkę więc odezwę się po południu.

Gość Studioska
Witam wszystkich piszących na forum , mam do was ogromną prośbę, potrzebuje do badań naukowych wykorzytsać ankiety, więc czy moglibyście ją wypełnić, poniżej podaje link do niej: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq Będe bardzo wdzięczna za każdego respondenta:)

Ojojoj a ja to mam problem;) złożyłam na 3 uczelnie i na każdej mam inaczej wyniki: na 1 mam 16.07, na 2 14. 07 a na 3 jest 13.07, heh i też inne terminy składania papierów wrazie przyjęcia, nie wiem co ja zrobie.... A jak mnie nigdzie w tym roku nie przyjmą to zrobię jakiś kurs pomaturalny, będę się szlifować we francuskim i angielskim, a za rok bede pisać maturę z rozszerzonej matematyki i rozszerzonej chemii i pójdę na jakąś politechnikę:) Co myślicie o moim doskonałaym planie na życie?;) heheh zreszta zawsze lubiłam matmę i chemię bardziej niż historię i WOS;D

Gość kjgiugu
ja mialam : polski podst: 95% polski rozszerzony 87% angileski podst:100% angielski rozszerzony 78% francuski podstawowy:100% francuski rozszerzony: 100% (ale jestem pol francuzka i mowie biegle wiec nie dziwo w koncu to moj 2 jezyk ojczysty) bilogia podst: 92% biol rozszerzona:89% chemia podst:70% chemie rozszezona 65% jak myslicie na jaki kierunke isc? ogolnie lubie jezyki, biologie uwielbiam i chemie, ale nie znosze matmy :/

Ty to chyba masz starą maturę co? Albo jakąs inna, bo my nie mogliśmy zdawać i na podstawie i na rozszerzeniu....

Gość kjgiugu
no zdaawalam 2 lata temu mature ale wyjechalam teraz wrocilam i chce issc na studia

kjgiugu ponioslo ci troche z tymi wynikami nie mozesz miec 87% bo 1 % = 2pkt. mozesz miec 88 lub 86. w zadnym wypadku nie moze byc liczby nieparzystej a i ta stara mature ostatni raz pisali w 2005 wiec nadrob zaleglosci zanim zaczniesz ludziom kity wcisckac

ale wam zazdroszczę, że tak wcześnie wstajecie. ja się z łóżka nie mogę zwlec chociaż budzik drze mordę, radio na full, a telefony nie przestają dzwonić 😭

mi też brakuje, bo potem na nic nie mam czasu. jeszcze mnie ludzie na gg zagadują i znowu nic nie robię przez cały dzień :P czytam o swojej szkole na gronie i zaczynam się stresować :D

no stresss!!! ja się dziwie że mi wszystkie włosy od stresu nie wypadły hehehe ale efektem stresu jest przesunięcie @@ niestety :O o 3 dni I tak tego wszystkiego to nie było warte....

ja nie mam żadnych efektów stresu, bo cała jestem nieregularna, więc nie wiem czego się kiedy spodziewać :D jutro muszę papiery zawieźć, ale jak sobie pomyślę o tym zrywaniu się o ósmej to mi się słabo robi :P

Loo, jestem już ;] Pokucharzyłam z zarąbistym skutkiem ;) nawet tata mi powiedział : odpuszczę Ci juz zmywanie naczyn które tak nie lubisz,tylko gotuj,co dzień,na co ja : nie ma sprawy(bo przecież gotowac kocham) i mam wyczucie smaku jak moja mama () ,także mój tata moją kuchnię po prostu :D - o tak :P z resztą,cała rodzinka uważa moja kuchnie za niebiańską i choc do tej pory nie gotowałam często(nad czym ubolewali okropnie-brak czasu był) to teraz będą zapraszani na obiadki dosyć często:) szarlotka moja według mojego taty jest po prostu taka,że brak słów by wyrazić to :P Talent kulinarny ma się w genach przecież. A na forum cos cichutko;)) Mi dziś zalało mieszkanie trochę, nawałnica była ostra,akcja wodna jeszcze lepsza :P Idę czytać książkę 🖐️ Ps. Zebrałam dziś ochy i achy nie wiem juz które nawet z powodu matury ;D

ja talentu kulinarnego nie mam za grosz i jeszcze się z tego cieszę, żadna siła mnie do kuchni nie zaciągnie. powinnam urodzić się facetem, mam typowo męskie zainteresowania i typowo męski światopogląd, Bóg się chyba pomylił :P także Faithelle, gratulacje, że chociaż przy Tobie nie strzelił gafy i w przyszłości będziesz przykładną żoną :D idę z psem na dłuższy spacer, bo już gnić zaczynam 🖐️

Ja jestem jedyną kobietą w domu, mam dwóch facetów , mój tata i mój brat. Także i ja codziennie muszę się bawić w kucharke, sprzątaczke, praczke, i panią robiącą zakupy :D Nie narzekają na moją kuchnie :D umiem gotowac prawie wszystko, tylko ciasta nie umiem jeszcze piec, ale co jak co nauczyć się będzie trzeba. Wiem przynajmniej że jak będe miała męża to nie będzie musiał latać na obiadki do mamusi bo żonka robi bleeee

a ja w ogóle męża mieć nie będę. co to za kobieta, która nie sprząta, nie pierze, nie gotuje, nie ma ręki do dzieci :D dlatego wolę nie mieszkać z moim lubym, przynajmniej nie ma pojęcia jaki ze mnie potwór :classic_cool:

heh, na pewno nie jest źle :D Niektórych sytuacja życiowa zmusza do pewnych czynności, ale zawsze przychodzi czas żeby kobieta robiła te czynności. Chyba że ma gosposie dożywotnio :D

sytuacja mnie zmusi na pewno, ale obawiam się, że będę robiła wszystko, żeby tylko te czynności wykonywać jak najrzadziej :D a ile się przy tym nagadam i naklnę :o

jak któraś wybierze zakon/klasztor/życie w pojedynkę to nie :P ja nie mam zamiaru mieć męża. mam inną herarchię spelnienia. Mąż jest tu na końcu(to jak mi się będzie chciało,a nie chce się wcale-najpierw musze sie osobiscie spełnić).

mam ciotkę (bardzo ładna kobitka) która jest zakonnicą wybrała takie życie. ale nie polecam kobieta ma takie momenty w życiu że by chciała mieć dzieci i u niej też to można zauważyć...

jest tutaj kto?????? czy na studiach wf jest obowiazkowy??? lasnie zobaczlam ze na finansach i rachunkowosci jest ten przedmiot;/

Gdy emocje juz opadną jak po wielkiej bitwie kurz ... Nie no,ja co dzien kilka razy zaglądam tutaj . Ja mam stress,nie ma co. dziś idę się wyspowiadać ;) pomodlę się za Was wszystkie :D mam dziś import wyników matury z krem na serwer uczelni i moje konto. Ale od 12 to mam,a moich wyników jeszcze nie ma . Zaczynam się martwić ;P

Gość Marternik
hej mam pytanie zdałam mature srednio :/ polski 64 % poziom rozsz ang 94% podst. geogr 72% podst. czy gdzies mnie przyjma?? ten poslki to porazka liczyłam na wiecej :( mam sznase na uniwersytet opolski ?? złożyłam tam na prawo bo z geo mozna ale mnie nie przyjma wiec czekaja mnie zaoczne ;(

właśnie wróciłam z uczelni, w najbliższy czwartek dowiem się czy mnie przyjęli :o :o