Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Kurde, wczoraj oglosili liste przyjetych na Politechnice Gdanskiej na europeistyke. Niestety nie dostalam sie. Jestem 315 na 170 miejsc. Nawet nie mam szans na dostanie sie w II terminie. Pociesza mnie fakt , ze laczna ilosc osob, ktora skladala na ten kierunek ro 939 wiec ze mna nie jest tak zle ale szans i tak nie mam. Dooopa blada.

Studentka pierwszego roku Uniwersytetu Wrocławskiego, na razie kierunek filologia polska kłania się. Na historię sztuki trzeba poczekać jeszcze. A za chwilę mam rozmowę kwalifikacyjną w bezsenności, takim fajnym wrocławskim klubie więc trzymajcie kciuki. :*

Ekhem, ekhem. Dostałam wiadomość. Niniejszym zawiadamiam, że w wyniku przeprowadzonego postępowania rekrutacyjnego na I rok studiów stacjonarne (dzienne) I stopnia w roku akademickim 2009/2010 na Wydziale Wydział Nauk Historycznych i Pedagogicznych na kierunek Historia Sztuki uzyskał Pan/Pani 185.000 pkt. Uzyskana punktacja nie pozwoliła na umieszczenia Pana/Pani na liście osób do przyjęcia. W przypadku niewypełnienia limitu miejsc Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna zawiadomi Pana/Panią o możliwości przyjęcia na studia w II lub III turze rekrutacji na Historia Sztuki. kurwa mać.

zaczelo nam się je*ac w temacie ;/ =( ciekawe swoim sposobem,jak oni to liczą, jak Ty gać miałaś 185.000 ( co to jest to . 000 ? ) to ja o mojej etnologii pomarzyć za rok jedynie jak poprawię maturę. A da się z Polonistyki na Historię Sztuki przenieść ?? ps. Tne w zielone imperium - oto mój relax.

wreszcie ochłonęłam i mogę znowu wkręcić się w klimaty kafeterii :classic_cool: jeszcze tylko czekam na test poziomujący z angielskiego, a potem zdycham na amen. gratuluję wszystkim, którzy się dostali! 🌼 Faithelle, bez paniki, będzie dobrze! Ty zawsze biadolisz, a potem wszystko wychodzi :P Gać, jeszcze nie wszystko stracone! przynajmniej masz tę polonistykę. moją koleżankę wychujali, nie dostała się nigdzie, więc siedzi głupia i rozpacza, jeszcze po mnie jedzie, bo zazdrości :o

To są jedne z piękniejszych moich urodzin:) Rano mama robiła sobie usg bo miała coś słabe wyniki a teraz wyszło wszystko okej, a teraz przeczytałam że DOSTAŁAM SIĘ NA WYMARZONĄ FILOLOGIĘ POLSKĄ:d JUPI;d

A nieszkodzi ;) nawet nie zwróciłam uwagi, bo cały dzień albo ryczę, albo wyżywam się na wszystkich dookoła. Z wrażenia aż poszłam do camaieu i kupiłam sobie bluzkę. Bo przeceniona był z 109 na 29 ;)

Gość carmenoo
odbiegnę od tematu.. .. A mianowicie możecie powiedzieć jak zamierzacie mieszkać ? Ze znajomymi, w akademiku a może z partnerem ? Czy jakoś samemu ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli rejestrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Panikara jestem , ot co :P ale i tak się boję ;) idę sie wylooozować a huśtawki z moją friend (dziś jej szczęśliwy dzień:))) ;D a mój friend się nie odzywa, nawet nie napisał czy się na studia dostał ;/ :( ostatnio przechodzilismy koło siebie to tylko cześc było a za drugim razem cisza i spojrzenie w oczy takie raczej dyskretne. ja mam mu zamiar napisać czy się dostałam czy nie- jedno słowo mu napisze , dostałam się, lub nie dostałam się. ta cisza mnie dobija, a jak Go widzę to już w ogóle ;( Etnologio Moja Wymarzona, ja wiem,że już listy są :) Modlitwa Dziękczynno Błagalna w toku :)) a w nocy znów tne w ZI :D moje marchewki,sałaty i inne :P

Dlatego chce iść do roboty, żeby się z tego domu wreszcie wynieść. Z partnerem, jak najbardziej. Skoro mam taką szansę, to czemu jej nie wykorzystać? ;)

a mi odpierdala, bo siedzę w domu dwadzieścia cztery godziny na dobę, zero kontaktu ze światem zewnętrznym i zero świeżego powietrza. już nawet gadam do siebie :o a z tym mieszkaniem to już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić. chcę wynająć, ale do tego potrzebuję czegoś bliskiego uczelni, a mieszkania w tej samej dzielnicy chociażby chodzą po dziewięć stów, nie dość, że studia za kupę kasy to jeszcze mieszkanie :o zaczynam mieć stresa. a do faceta się nie wyniosę, jeszcze nie teraz :P

decyzją kfalifikacyjna ogłoszoną wczoraj a odczytana dziś przeze mnie ogłaszam iż ... ZOSTAŁAM ZAKFALIFIKOWANA NA MOJĄ ETNOLOGIĘ!!! :D zmiescilabym sie normalnie nawet gdyby przyjmowali :) przyjeli ponad limit :D zapraszam na wódkę :))) !!!! Dziewczyny, padłam ze szczescia, az krzyczeć zaczęłam :P I nawet mój przyjaciel się odezwał... napisałam mu,ciekawe jak rozmowa z Nim sie potoczy. Dobra, idę do przyjaciółki, zmieniam stopkę ;) I bede sledziła forum dalej. :) brak mi słow. we wtorek do Cieszyna gnam :D

Gość xtruskawkax
lolitka06. 1990 a co zamierzasz studiowac ?

ja np jestem załamana ze wszystkiego poszło dobrze ale polski podst 51% czułam ze świetnie mi poszło, a tu klapa zawsz pisałam prace na 43-48pkt a tu by wyszło że z testem na 36pkt, mam 6 z Polskiego i naprawde nie wiem o co chodzi, to przekreśla szanse na studia w srode mam wgląd do matury w oke

Jestem w szoku,nie dociera to do mnie wcale . Czas wybrać akademik, zdecydować się na jeden z dwóch :P :) Słucham Smolika i po prostu nie mogę, nie wierzę... Za was wszytkie trzymam mocno kciuki, jak się podostajemy już wszystkie, to zakładamy temat pt \"Studentki\" :D

na znak protestu jadę na tydzień do faceta, więc się odezwę w przyszłą niedzielę. no chyba, że jak zwykle będzie siedział w robocie przez 24h, to dorwę się do komputera wcześniej. nieznośny pracoholik 😭 mam nadzieję, że przynajmniej połowa z Was w ten tydzień ogłosi dobrą nowinę i od razu się zrobi weselej :D

Gość magdi199
a ja mam dola.. nie dostalam sie na psychologie do Lublina..pewnie do Opola na dziennikarstwo tez sie nie dostane:(nie chce isc na pielegniarstwo:(:(pomozcie:(bo mam dola..kurde po co ja sie tyle uczylam/?buu