Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

GRATULACJE!!!! 🌼 ja czekam do 6 sierpnia :P Ferbi No to teraz jesteś w kropce, co robić ? Farmacja jest dobrym i przyszłościowym kierunkiem nawet w szkole policealnej.... Administracja i pedagogika to jest marna perspektywa -rzeczywiście. Ale tez nie potępiam tych którzy to studiują :)

policeman benz - GRATULACJE !! :) bardzo ciekawy kierunek :) oj tak ja jestem w kropieeee ;( też nie potępiam tych co to studiują bo nawet sama kiedyś miałam takie myśli - tylko co z tego ? pedagogika jest naprawdę prosta i przyjemna no ale jeżeli o pracę chodzi to jest problem :( powinnam chyba zacząć ćwiczyć jogę czy coś dla wyciszenia :classic_cool: za dużo myśli mam w głowie :]

Policeman benz - GRATULACJE :)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie wyniki będą 13 lipca o 18:00 ale już wiem,że sie nie dostanę, ponieważ jest magiczna liczba na chwilę obecna 127/116 a liczba miejsc jest 75 ... liczę na listy rezerwowe ;( ja nie wiem,co ja zrobię,jak się nie dostane... żyje w jakimś horrorze aktualnie. Ja nie wyobrażam sobie wtedy życia. A co najlepsze Wam powiem,że na kulturoznawstwo zaoczne mam mniejsze szanse niż na etnologie dzienną ... Pocieszający jest fakt,iz wiele osób wybiera etnologi127/116 jako kierunek priorytetowy. Ale niech już sobie dadzą spokój, wyłysiałam już :| a ta liczba z dnia na dzień coraz większa się robi ... co mnie niepokoi i tym samym zmniejsza moje szanse na spełnienie marzeń:(

Tam maiło byc etnologię jako kierunek priorytetowy bez tych liczb ... pisac już umieć przestaje z nerwów,tak to ja się przed maturą jeszcze nie bałam ani nigdy w życiu.

To czy Ci zaliczą czy nie, to zależy na jak bardzo wrednego egzaminatora trafisz. Dajcie mi wódki. Historia sztuki, stacjonarne (dzienne) I stopnia wyniki będą dostępne od: 2009-07-10 Filologia Polska, stacjonarne (dzienne) I stopnia wyniki będą dostępne od: 2009-07-10 Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna, stacjonarne (dzienne) I stopnia wyniki będą dostępne od: 2009-07-10 Ja do jutra umrę. Mam 185 punktów rekrutacyjnych(Polski rozszerzony 76% hist. szt. 62 % angileski podst. 94% i jakoś tak się zebrało), nie wiem po co ja się tam wybieram. Dziś znowu byłam na szkoleniu w sprawie pracy. Tym razem sama zrezygnowałam. Sprzedaż, marketing promocja dla absolwentów okazało się po prostu chamskim akwizytorstwem, które polegało na wciskaniu ludziom płyt z muzyką dla dzieci, ablo piosenkami dla papieża. Za dwie dychy. Najbardziej mnie bolało to, że ta laska co prowadziła to szkolenie wkręcała ludziom, że kasa idzie na upośledzone dzieci.

Witam i dolaczam sie do topiku:) Ja zlozylam podania na Uniwersytet Jagiellonski. Tylko tam i teraz dopadl mnie pozadny stres czy sie dostane. Ale zawsze jest druga rekrutacja jakby co:) Zlozylam podanie na: farmacje(nie ma szans sie dostac), pielegniarstwo (nie zdawalam WOSu, ale za to biologie na rozszerzonym, a na pielegniarstwie podobno czasem wystarczy biologia podstawowa), ochrone srodowiska i chemie. Moje wyniki z matury: biologia R - 75% chemia R - 70% Myslicie ze mam jakies szanse sie dostac?

Moja siostra wybiera się na jagiellonkę. Na jakieś porównanie cywilizacji, czy coś równie popierdolonego ;)

witam laseczki :) ja mam kuzynkę na jagiellonce i na ekonomicznym , studiuje 2 kierunki zaocznie i dziennie, inteligencja bardzo wysoka a ja głupia jak trzewik :D buuu ;( :P

lolitka masz zajebiste wyniki wg mnie :) ja też chcę na farmację ale policealną ale czuje, że gówno z tego wyjdzie :P

Ferbi x3 proponuję znalezc sobie prace, gdzie sama bedziesz ustalac ile chcesz poswiecic na zarabianie:) wiem, ze to brzmi utopijnie, ale da sie zrobic. wiekszosc call center oferuje teraz taki system, w ktorym sama decydujesz ile i kiedy pracujesz, a oni dobierają Ci stawkę godzinową zaleznie od wyrobionych godzin. dajmy na to przy wyrobionych 160 godz placa 11 zł, ale juz przy 120 tylko 9. poza tym pozostają Ci wszystkie zabawki typu Oriflame, Avon. wiem, że to brzmi glupio z \"ust\" (a raczej klawiatury) konsultantki, ale tam naprawde da sie zarobic (co mnie samą dziwi:D) jestem juz dosc dlugo w oriflame i faktycznie jest z tego niezla kasa, zwlaszcza odkad zaczelam wiecej czasu poswiecac budowwaniu grupy a mniej samej sprzedazy. :) no to sie napisałam:D ale chciałam pomóc:D

a teraz coś o mnie... marzyłam o medycynie, ale leniłam się, liczyłam na "inteligencję" (której widać brak) i się przeliczyłam... nie mam szans... bio R 83 chem R 73 fiz R 50

apple juice wcale nie! Ja tez kiedys marzylam o medycynie ale fizyka mnie przerosla:( Czytalam progi z tamtych lat i z tego co wywnioskowalam zeby dostac sie na medycyne do Wroclawia wystarczylo tylko zdac mature na minimum! (chyba ze byla pomyslka). Musisz sprobowac moze sie uda:) Ja w kazdym razie trzymam kciuki:) A kiedy macie ogloszenie list przyjetych? Bo ja 14 lipca.

ściska mnie coś jak sobie pomyśle jakie to pomieszane wszystko :O super byłoby znów składać papierki do technikum :P beztroskie czasy a teraz ? blee ;p

Jasne, że w oriflejmie da się zarobić, tylko trzeba się nieźle namęczyć. Byłam dwa lata, zrezygnowałam. Za dużo to ja tam nie zarobiłam ;) A w call center też robiłam. Za trzy miesiące pracy zapłacili mi 700 złotych, nie dziękuję, nie będę się już dłużej denerwować. Jedynym plusem jest to, że wybranka mego serca tam poznałam, który notabene tam zarobił złotych 400.

Gać - trzymam za Ciebie kciuki kobieto!!!! napisz od razu (w euforii wystarczy jedno słowo:P - zrozumiemy:))) Witam Wszystkie Nowe Dziewczęta :D I Pozdrawiam Stałe Bywalczynie :* ja jutro dzwonie do Katowic,ponieważ moja opłata za zaoczne kulturoznawstwo alternatywne nie została zaakceptowana przez system - od maja ... a zmienić się już nie da,także musze dzwonić do tego dzialu rekrutacji. Mnie dopadł stress. Szaleje! :( wyniki w poniedziałek. godzina 18:00.

Napiszę, napiszę. Do Wrocławia na wódkę zapraszam jak się dostanę na historię sztuki. Moja siostra w hostelu robiła, więc nie bedzie problemu ;) Umieram, została mi godzina i 24 minuty. Ja nie chce być polonistką. Chcę być historykiem sztuki.

Trzymaj, byle mocno. W tym domu nawet alkoholu nie ma.

I jak ??? Ja sobie znalazłam nową zajeb*stą rozrywkę ;D - zielone imperium :)

A ja mam dziś urodziny i najlepszym prezentem będzie to, jak o 19 odczytam że dostałąm się na wymarzoną polonistykę a raczej :)

I wsumie nijak. Nie było wszystkich wyników. Tylko na dziennikarstwie było napisane, że jestem 624. W sumie myślałam że będzie gorzej, bo tam zazwyczaj okło 2000 osób ;)

Gać wytrzymaj jeszcze troche, oni z tymi listami to mają takie hople,że trzeba czekac i czekac... Co do ori to fakt, na poczatku jest marnie, ja się zniechęciłam i odpuscilam, ale dziewczyny w mojej grupie sie staraly i nagle obudzilam sie kiedy sie okazalo ze dzieki nim mam 500- 600 złotych rabatu (czyli moge sprzedac ludziskom kosmetyki za 600 złociszy a za fakturke zaplace np 60 - bo jest jakas tam zasada ze 10% trzeba zaplacic:D ) Natomiast co do call center to zalezy od firmy, ja w zeszlym roku w miesiac zarobilam ponad 1700 zł (placili 11 zl za godzine plus prowizje). w tym roku jak wrocilam do tej firmy okazalo sie ze tak pozmieniali place i warunki, że czym predzej zerwałam umowe. wiec jest różnie, trzeba szukac:D