Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

a ja za niedługo zacznę pierdzielić po łacinie :D na każdym kroku mam łacińsko i czuje się ufoludkowo :D wy macie nowe ciuchy a ja łażę w starych ale fakt faktem dobrze się trzymają :D:D:D tzn zależy dla kogo słowo "stare" oznacza naprawdę stare :classic_cool:

wiecie, w takim tłumie też może być super. o ile się trafi na normalnych ludzi, także życzę wam fajnych i kompromisowych koleżanek :P mam nadzieję, że moje też takie będą, chociaż do jednej mam wątpliwości. teraz jestem na etapie poznawania przez grono moich nowych znajomych. i boję się im swoje zdjęcie pokazać, bo jak zobaczą moją facjatę to zamiast na psychologii wylądują w psychiatryku :D

Boże, wyniosłam się z domu i tak świruję, że aż siebie nie poznaję. chyba wpadam w depresję, ta Warszawa mnie przytłacza 😭 nie wspomnę o tym, że byłam trzy razy zwiedzić okolicę i nie pamiętam kompletnie niczego, nie wiem gdzie mam iść, żeby dojść gdziekolwiek. jestem taka żałosna :o jeszcze jutro mam dzień integracyjny z moimi wariatami z klinicznej, wywiozą mnie Bóg wie gdzie i potem nie trafię z powrotem, jestem żałosna podwójnie :P

a ja panikowałam, a dzisiaj bez problemu wszędzie dotarłam! w drodze powrotnej się lekko zgubiłam, ale straż miejska mnie wybawiła :P ogólnie to siebie nie poznaję, moja orientacja w terenie chyba się poprawia, jestem w stanie euforii. i mam coś z banią, bo normalnie huśtawki nastrojów u siebie zauważam, co mi się zazwyczaj nie zdarza :P

;) Hehehe to i tak jest lepsze niż nakręcanie się przed maturą. A teraz boje sie już sesji (choć nie zaczęłam jeszcze studiów) Bo podobno jedna sesja ma zakres materiału coś takiego jak do matury

dziewczyny dacie radę pozdawałyście matury na cacy wynik to i to pójdzie wam dobrze :)

Gość skołowanalala
Ja wczoraj dopiero dowiedziałam się, że zostałam się na prawo na UMK (zaocznie). I dzisiaj sram za przeproszeniem w gacie. Jest 8 grup na moim roku i nigdzie nie mogę znaleźć informacji, do której przynależę. A to ważne, bo mam już plany zajęć i każda grupa ma je inaczej i z innymi wykładowcami. Jest tam jedna Pani profesor, której boi się każdy i ona ma zajęcia w co drugiej grupie. Znając mnie i mojego pecha będę należała zapewne do tej grupy gdzie ona wykłada i przeprowadza najgorszy egzamin na pierwszym roku, gdzie odpada 70% osób :O Podziwiam osoby, które wyprowadziły się z domu by iść na studia dzienne. Ja idę na zaoczne, zostaję w domu i narazie nie będę pracować a juz od kilku dni boli mnie brzuch z nerwów :O Jak ja tam dojadę? Jadę samochodem, ale w ogóle nie znam Torunia :O

ja mam już kolejny dylemat, z samego rana w poniedziałek mam warsztaty z angielskiego, nie podali mi adresu, gdzie te zajęcia się odbędą i jestem w kropie. nawet nie mam kogo spytać, bo teraz to już mi nikt informacji nie udzieli, a nie znam osób ze swojej grupy. chyba będę miała pierwszą wtopę w tym roku i się tam w ogóle nie zjawię :D już nie wspomnę o tym, że w piątek nie pójdę na wykłady, bo przez siłę wyższą wracam do domu w środę, ale ze mnie kombinator! Bóg zapłać, że mam korzystny plan i jedne zajęcia dziennie :D skołowanalala, spokojnie, bez paniki, nie warto się nakręcać. i przymykaj oko na opinie o profesorach, bo często wychodzą one od osób, którym nie chciało się uczyć i teraz szukają winnego za to, że oblały. nie wiem skąd masz te informacje, także to mój taki hipotetyczny wywód :P a co do Torunia to polecam wstępne ogarnięcie mapy, niezbyt to oryginalne, ale piekielnie pomocne.

a ja nadal nie mam planu...jedna dziewczyna napisala na forum ze nawet nie mamy co liczyc na to zeby plan byl wczesniej:o bez sensu...to co ja mam isc tego 1 do szkoly i nie wiedziec do ktorej bede i jakie wyklady bede miala??@!!

jakoś trafiłam na ten angielski, chociaż wpadłam tam dziesięć minut po czasie :P przed chwilą wróciłam z czterogodzinnych warsztatów i jestem padnięta jak nigdy. modlę się o zgon, bo nie wiem jak ja to wszystko przetrwam. mam ochotę przespać cały tydzień i mieć wszystko w dupie. zazdroszczę wam w ogóle, że jeszcze się z tym wszystkim nie użeracie :o

już mi przeszły te modły o zgon, chyba mam jakąś menopauzę, bo normalnie nastrój mi się psuje i poprawia co dwadzieścia minut :P dosłownie przysypiam nad klawiaturą, mimo że dzisiaj tylko dwa zajęcia były. mam nadzieję, że jutro odeśpię, bo mam wolne, oczywiście pod warunkiem, że moja współlokatorka nie zacznie nawalać garnkami o siódmej rano :o szokująca, zawsze tak jest, najpierw euforia, a jak przyjdzie co do czego to się odechciewa. wróci Ci, wróci :P

koorva a ja już w pt poprawka z zaliczenia bo oczywiście taka tępa pała jak ja nie zaliczyła :O a ja modlę się o jakikolwiek rozum do głowy choć nie wiem czy mi to pomoże :( w śr mam zaliczenie w pt poprawka i w sobotę zaliczenie :O dodatkowo w pn jeszcze :( aaaaa!!! jak mam nudy w szkole to takie, że przysypiam a jak wszystko naraz się zwali to katastrofa:O

ja w pierwszym semestrze mam tego niewiele, siedem zajęć jedynie z czego trzy to warsztaty, trzy wykłady i dwa ćwiczenia. dlatego od 13:00 już się lenię, bo mam po jednym wykładzie/ćwiczeniu/warsztatach dziennie. jedynie poniedziałek mi zawalili. w drugim semestrze czeka mnie sieczka i chyba pierwszy raz w życiu nie spieszy mi się do wiosny :P

jestem beznadziejna 😭 ja mam 7 przedmiotów ale wieczorowo to trudno powiedzieć ile to w sumie wychodzi zwykle jak zaczynam o 14.50 tak kończę np po 18 i tak przez 3-4 dni w tyg :(

Ferbi, to początki dopiero, jak się wkręcisz w klimat to już żadnej poprawki nie będzie :D ja mam jutro warsztaty komputerowe i sram w gacie, bo sobie wzięłam poziom średnio-zaawansowany i chyba trochę siebie przeceniłam :o

Boziu ale źle mi z tym nie wiem co mi się w łeb zrobiło w technikum miałam średnie blisko paska a teraz nie potrafię się skupić na kilku dr=urnych tematach do zaliczenia :( chyba imprezy przez czas wolny wyżarły mi mózg całkowicie :( :P

ja pier*** jestem w cieszynie już ... mam si smac czy plakac nad ta uską? tu nie bylo remontu od stuleci wszystko sie wali pali sypie........ mialam dzis spotkanko org. fajny mam rocznik nawet z tego co widze to fajnie bedzie ;))) mam swoj laptop net wiec jest bajka :) piszccie jak tam u was ;D

ja przez dwa tygodnie biegałam na tę uczelnię prawie na golasa, bo było gorąco, a teraz mnie rozkłada :o normalnie same problemy obecnie mam :P

a ja powoli z wielkim trudem wkręcam się w tok nauki ale łatwo to nie jest :O mam wykładowców z UM to normalnie se można pomarzyć o dobrej średniej :O

a ja na samym wstępie pierwsze zajęcia i dyktando !! Dzisiaj odpytki na gramie, bożenka :O a w akademiku, brzydkie pokoje, tłok. Towarzystwo preferuje spędzanie czasu przy wykwintnych winach typu : Komandos, Kleris i Biały Kielich :P