Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

no szoke, wreszcie ktoś mnie pochwalił za niepaństwową uczelnię :D szokująca, czekam na oficjalne potwierdzenie moich przypuszczeń, czyli na informację, że Cię przyjęli. no i kciuki trzymam nadal, aż mi zsinieją i dopadną :D

policeman benz 🌼 Już dziś dostałam polecony z jednej uczelni o przyjęciu :P tylko najlepsze jest to że nie wiem na jaką specjalność czy asystent językowy czy nauczycielskie, tego mi nie powiedzieli. Ale i tak zalezy mi bardziej na NKJO :P

:) Państwowa czy niepaństwowa, ważne żebys Ty była zadowolona z niej . ja po UŚiu ide na rok jeszcze do szkoły policealnej, zdobyć zawód, który się wiąże z moją drugą pasją. Miałam tam iść jak maturę nie zdam, a pozniej na UŚ, ale wyjdzie odwrotnie. To są najnudniejsze wakacje, najbardziej tragiczne i jakieś nie wiem, nie mam słów:P

HEJJ :D I jednak z Ustronia wyszła dupa blada... ale dopiero początek sierpnia jest :D do jednej osóbki która się wypowiadała : każdy sobie rzepkę skrobie więc każdy wybiera sobie szkołę jaką chce. Nawet jeśli po niej będzie bezrobotnym czy pracował w innym zawodzie to guzik to powinno kogoś interesować. Każdy sobie sam wyrabia własną przyszłość :] jak się macie dziewczyny? jak czas leci na wakacjach ?;D

Mogę stwierdzić,że to najgorsze wakacje jakie kiedykolwiek przeżyłam:) Nigdy się tak nie nudziłam... wyjechałabym sobie gdzieś tylko nie mam gdzie za bardzo i z kim. Do rodziny nie pojadę, bo dosyć już w życiu się monologów nasłuchałam. Zmeczona jestem nic nie robieniem ;|

ja się nudzę jak mops i ogólnie taka podjarana tymi studiami chodzę, że aż siebie nie poznaję. super planów mam teraz więcej niż przez ostatnie dziewiętnaście lat :P a na stronę uczelni to się loguję co pięć minut, chyba mnie pojebało! no i na żaden wyjazd się u mnie nie zapowiada, bo jestem biedna jak mysz kościelna, chłop pracuś nie ma czasu na pierdoły, kuzyn mi dorósł i zapomniał o wszystkich spędzonych ze mną latach, pies olał maksymalnie, więc siedzę i się użalam nad sobą, tylko to mi zostało :D

a moja przyjaciólka wyjechała, "przyjaciel" olał juz miesiąc temu, zero kontaktu. Koleżanek nie zbytnio mam, kolegów tym bardziej. ja tez myslę,ze jak wyjade to będzie zaje******* fantasty i w ogóle... no i ciekawe co z moimch przyupuszczen wyjdzie ale nawet samotnie na rower idę,bo nie mam z kim. i w ogóle to do h*ja gdzie ja na ten rower pójde jak tu nie ma nawet gdzie pojezdzić ;/?

wypełniłam test poziomujący z angielskiego, mam 78%, wpisali mnie do jakiejś grupy i teraz sram w gacie, bo boję się, że będą za wysokie progi jak na moje nogi :P też mi się rower marzy, ale w tej mojej wsi to mogę jedynie w kółko bloków pojeździć, dalej to tylko lasy i suchy żwir :o

Musimy ruszyć ten topik od nowa ;) coś tu za cicho się zrobiło:) No więc jak tam wakacje cd? u mnie się zaczęło "coś dziać" :D Piszcie dziewczyny piszcie !!!

rzeczywiście, cisza tu jak makiem zasiał :P muszę się pochwalić, że znalazłam współlokatorkę i upatrzyłyśmy mieszkanie, teraz tylko muszę pozałatwiać wszelkie formalności i tę chałupkę obczaić, żeby nie było niespodzianki. także moje studia raczej są uratowane :P a wakacje nadal leniwe, przez ostatni tydzień jeździłam do babci leżeć plackiem na trawie, na spółkę z psem, opalenizny nie złapałam, pies też nie :P a od poniedziałku będę w Warszawie, żeby 21 sierpnia ślinić się na pokazach służb technicznych i bezpieczeństwa, na wspomnienie tego, co organizatorzy zaserwowali mi rok temu już nie śpię po nocach z emocji :D także na sierpień nie narzekam, bywało gorzej. Faithelle, co u Ciebie? 🖐️

Hehe , jest dobrze :D wakacje mam takie teraz, że się nie nudzę (wieczorami) do wieczora najczesciej w domku siedze, jeszcze jak siostra przyjedzie do pL to juz w ogóle bedzie super :)

A ja sie straaszliwie nudze nie mam co robic...tez powinnam zrobic testy poziomujace ale nie moge do tego dojsc jak to zrobic :o bo zalogowac mi sie udalo... Wiecie co??Nie chce isc na te studia szczerze....

hej :D tutaj będzie ciekawiej jak zacznie nam się edukacja :)teraz na chwilę obecną każda/y korzysta z wakacji ile można :D

hej :):)ja sie nudze okrutnie :O wstaje o 11, komputer, nudze sie caly dzien, robie i sprzedaje kolczyki, wieczorami wychodze a w dzien to tragedia :O co robicie w dzien? :):)

Mizuumi - sprzedajesz kolczyki ? gdzie :P? a tak w ogole to bedziemy miały wiele wspólnego na studiach Ty z Kulturozn. ja z Etnologią. co robie w dzien ? nicccc, słodkie i leniwe aa nnnnnnnniiicccc ;D a jak Wasi chłopcy się zapatrują na wyjazd Wasz na studia ?:) chyba pojde spać heh

Gość siódmy grzech główny
Haha, policeman benz, chyba widziałam Cię na Podzamczu! Jeśli to Ty rozmawiałaś z policjantem z owczarkiem to przechodziłam obok was z balonem żw :D

hej :D ja dziś składam papiery na : uwaga uwaga: farmację :D wiem, że zmieniam zdanie milion razy na godzinę ale teraz póki co papierki pojadą tam do tej szkoły i dalej niech się dzieje wola nieba ... :classic_cool:

o Chryste! siódmy grzech, to byłam ja :P jak mnie poznałaś? Ciebie za bardzo nie kojarzę, chociaż gdzieś mi mignęłaś, bo pamiętam tego balona. jaki ten świat mały, bez kitu :D a co do zajęć za dnia, ja się byczę niemożliwie. właściwie to gapię się w monitor, bo wszystkie sezony "sex and the city" odświeżam, a moja wada to już chyba -10 :P Ferbi, tylko krowa zdania nie zmienia, także zmieniaj ile możesz :classic_cool:

zrobilam wkoncu te testy poziomujace z angielskiego mam 50% :D dobrze ze nie wiecej nie chcialabym miec wysokiego poziomu na studiach... a tak to ja tez do polowy dnia nic nie robie tak ok 17:30-19 przewaznie wychodze z domu do mojego chlopaka i wracam ok 3 w nocy i tak w kolko:D dzisiaj idziemy razem pobiegac wieczorkiem...trzeba zrzucic te kilogramy bo nawet rodzice juz mnei mecza ze brzuszek lekki mi nie pasuje:D

Gość siódmy grzech główny
Za pierwszym razem nie skojarzyłam, dopiero na kafe przeczytałam, że tam byłaś, więc włączył mi się kombinator, a że w tej zgrai dzieciarni przed szóstym rokiem życia, byłaś jedną z trzech osób w moim wieku to mnie olśniło. I tylko Ty nie miałaś problemu ze swobodnym kontaktem z policjantami, także wniosek musiał być jeden :P Pan z psem to Twój luby? Bo tylko miziać, jedno i drugie :classic_cool:

Na chwilę tu wpadłam teraz, bo idę na randkę [i co dzień już prawie od 2 tygodni chodzę] , faza wiem. za 5 dni moje urodziny , 19 lojj ... stara du** ze mnie :P u mnie wszystko w jak najlepszym porządku, z przyjaciółmi zajeb*** :D i z ta osoba także. idę , napisał, i zn ów powrót o 1, 2, 3 nad ranem heh masakra Rano wstaje komputer, do siostry pójdę ciotecznej, i komputer, i wychodne na wieczór. Niedługo już z moimi przyjaciólmi znów wychodne, wreszcie.

siódmy grzech, dowaliłaś tym mizianiem :D to był kumpel lubego, luby inny kaliber, więc na pokazy się nie załapał. rok temu był, wystarczy mu. ale wam fajnie, ja dziewiętnaste miałam dwa dni przed maturą z polskiego! także prezent pourodzinowy trafił mi się nieziemski :D Faithelle, gratuluję randkowania, normalnie tęsknię za tymi czasami kiedy i mnie nosiło na randki. biadolę jak stara torba :o

hehe ja też od ponad tygodnia dzień w dzień randkuję sobie z moim :) i powoli przygotowuję się psychicznie, że dnia 7 września już mam pierwsze zajęcia 😠 ale tak sobie wybrałam więc trudno :classic_cool:

Ja nie mam pojecia co wziasc do Akademika :P . Nie mam na prawdę szczerego pojęcia ... :) Randki, randkami... ale za mąz wychodzić nie mam zamiaru , nie wyobrażam sobie układu zona-maz, ee,nie ma opcji dla takiego układu. Jakoś mi się nie widziało nigdy wychodne za mąż. Nigdy nie wyobrażałam sobie siebie w białej sukni, nie no, zniewolona bym się czuła! :D ja jestem typem takim,że wszystko chcę robić sama i być nieżalezna. Wykształcić się = mgr, i 2 lata studiów podyplomowych(2 profesje) i dorobi csię paru innych rzeczy z listy Must. Z Resztą, ta osoba z która teraz się spotykam,tez ma ciekawie ze mną heh ;P I nie przeraża mnie wizja życia w pojedynkę, ona raczej przeraża mojego tatę że ja mam taka opcję i innej nie przyjmuje do wiadomości... A w ogóle, to skomplikowana jestem i dobrze mi z tym, o . :P