Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Gość Bellaaaaa
Ten temat dotyczy każdego ko płaci podatki, bo dzięki temu studiujecie, tylko jeszcze szkoda, że takie bzdury. Wiesz wogóle co to etnologia? ile ofert pracy się pojawia? Czy konieczne są jakieś uprawnienia? Co dalej po studiach? Na bank nie :) Zgadłem ? kierunek był alternatywą dla czegoś innego ? A studiujemy, bo to modne? Mam rację?

Ja od trzech lat planuje studiować germanistykę, przez trzy lata szykowałam się do matury na poziomie rozszerzonym. To jest moje marzenie żeby to studiować, czy to tak trudno zrozumieć ? Moją pasją jest nauka języków obcych. W liceum byłam w profilu ekonomicznym więc mam pojęcie o rachunkowości, pracy biurowej, funkcjonowaniu przedsiębiorstw, o postępowaniu i prawie administracyjnym - i miałam z tego piątki... Mimo iż wybrałam taki profil w liceum na studiach tego nie chce kontynuować bo mi się to nie podoba.

ale przynudzacie 😴 Bellaaaaa, proponuję, żebyś założyła sobie własny temat o podatkach, gdzie sobie popsioczysz na studentów, którzy edukują się za Twoje pieniądze. gwarancja powodzenia stuprocentowa. i przestań zaśmiecać, bo to nie topik o Twoich podatkowych dylematach, nikogo to nie interesuje 🖐️

Gość przyszła studentkaaaaaa
Hej, a ktoś z Was idzie na UMCS? Jeśli tak, to na jaki kierunek?

i przepraszam, że dopiero teraz zauważam, że jesteś facetem. Bella brzmi raczej kobieco. jeszcze się przyznaj, że masz identyczne IP jak Zal sie robi jakie 🖐️

kafe bez ludzi z problemami to nie kafe :classic_cool: prędzej czy później im przejdzie, będzie spokój :P

Bellaaaaa - O moje uprawienia budowlane droga duszyczko się nie martw 🖐️. Jakbyś była w temacie obeznana, to byś takich farmazonów nie pieprzyła. Zajmij się swoją dupą i portfelem. Co za ludzie!!! Normalnie jak czytam takich \"wszystko wiedzących doradców\" to już rozumiem dlaczego w Polsce jest tak a nie inaczej. Słoma z butów takim wyłazi! Żenada, żal i 10 metrów mułu :o

Bellaaaaa - a co do tego "studiowania bo modne" to się bardzo myślisz zadufana idiotko. Wiem dokładnie jakie będę miała przedmioty na studiach, co mnie czeka po nich i co dokładnie może mnie spotkać. A jak ci się nie podoba że edukacja takich jak my jest finansowana z podatków to droga wolna możesz wypierdalać do Chin. Droga wolna, krzyżyk na drogę

Moja kochana bello, suko, \"zal sie robi...\"czy jak ci tam jest (bo wydaje mi sie ze to ciagle ta sama zdruzgotana osoba pisze pod roznymi nickami) pisac wyniki to sobie mozna nawet po 100% w necie ale czy ktos ci w to uwierzy?:) Odpowiedz sobie sama:P Ja wierze ludziom ktorzy tu pisza od kilkunastu stron, a nie jakiejs biednej dziewuszce czy chlopaczykowi, ktory nagle sie pojawil, nawymyslal bajek o wspanialych wynikach matur i swietnej pracy:) Pewnie ci szkoda ze ludzie dostaja sie na porzadne publicznie uczelnie a nie musza sie zadowolic prywatna szkolka na ktora jedyne co sie liczy to kolejnosc zgloszen:) A tlumaczyc tym, ze po tym jest wiecej pracy to sobie mozesz:P Wiec poinformuje: nie musisz przejmowac sie nasza marna (w twoim zalosnym mniemaniu) przyszloscia, wroc lepiej na swoje ciezkie i jakze wymagajace inteligencji studia:P A przy okazji zastanow sie nad konsultacja z odpowiednim lekarzem:)

A tak poza tym byłam w uczelniach, pozawoziłam teczki teraz muszę czekać do 30 lipca. Panie w dziekanatach przemiłe. Same powiedziały że mam bardzo dobrze zdaną maturę, więc mam bardzo duże szanse. :)

Gość wowowowow
Lepsza kolejnośc zgłoszeń na normalnym kierunku niż pierdolologia stosowana w formie etnologii, politologii i innych tego typu na UW :P

Gość lola134
dziewczyny idzie ktos z Was na pielegniarstwo do Wroclawia?kurde..doczytalam dzis ze papiery do 10 przyjmują..a na listach rankingowych jak byk pisze 13 lipca..wiec cos nie gra..albo ze mną albo cos..

wowowowow, chyba pozostaje nam zbiorowe seppuku, już zaczynam przygotowania 🖐️ Faithelle, witam w gronie studentów :D

Każdy idzie na co chcę przecież i to dana osoba będzie miała - zmarnowane życie - na własne życzenie :) Ja wiem na co ja się akurat rzucam. Z fachowcami w tej dziedzinie niejedne rozmowy przeprowadzałam - ludzmi z wieloletnim doświadczeniem i dorobkiem (etnografami,antropologami kultury,kulturoznawcami a także historykami i archeologami). Gratuluję dostania się na UW :) Wakacje, nareszcie :)

Gość dariia.
a ja sie nie dostalam ani na psychologie ani na dietetyke... a zlozylam tylko na te 2. pozostaja mi zaoczne. :/ dietetyka ponad 3tys za semestr.. :(((

Składam daria na drugi nabór. Moi znajomi tez się nie podostawali nigdzie (na jeden dziewczynie - zawsze uśmiechnięta,dusza toważystwa,zawsze radosna- teraz nic dziwnego że nawet z ludzmi sie nie chce spotykac ani z domu wychodzić, chciałam ja namówić na spotkanie,ale nie dało rady, nie dziwię się...)

a u mnie są jaja, bo jeszcze na UŁ na polonistykę mnie przyjęli, teraz mi matka żyć nie da, bo nie skorzystam. lolitka, trzymam kciuki! :)

Gość dariia.
bylam 100 na liscie rezerwowej wiec raczej i tak nie mam szans. :) najgorsze jest to ze zaden kierunek mnie nie interesuje. moglabym isc na zaocze na dietetyke ale tyle kasy na to dawac.. no i wydaje mi sie ze taki kierunek lepiej na dziennych. tak samo fizjoterapie..

Gość mizka
i co tam jak tam? ja skladalam tak: socjologia kulturoznawstwo albo pedagogika z doradztwem zawodowym na univ rzeszow. 17 lipca wyniki :O

Jeju co ja tam popisałam. Miało być - złoż daria na drugi nabór - :P przepraszam jesli kogoś w błąd wprowadziłam,bo z mojej etnologii nie mam zamiaru rezygnować:). Przepraszam Was za błąd,ale zmęczona jestem jeszcze po tych 15 godzinach jazdy wczoraj :)