Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anafrafa

kurcze - skurcze bola 39tc

Polecane posty

Gość anafrafa

czy takie bolace moga tez po prostu "przejsc"? do tej pory mialam same braxtona, ktore trwaly godzinke regularnie i potem przechodzily - ale nie bolaly jak te teraz :) moge robic sobie nadzieje?

nie wiem... ja też jestem w 39 i mnie na przykłąd oprócz braxtona czyli twardnienia brzucha łapią kłucia w pochwie wieczorem. Dość silne. Ale po 3 godiznach przechodzą. Czuję, że na pewno doczekam do terminu. A Wam też dokuczają kłucia w pochwie?

Gość nie wiem po co tak sobie
klucia w pochwie to raczej nie to........ sciskanie w podbrzuszu, regularne, to sa poczatki.......

Gość proxi777
u mnie rozpoczął sie 40tc wczoraj rano badała mnie gin i wszystko ok bez zmian. po południu pare razy ukuło mnie cos w pochwie dość silnie... a dziś jak mnie gin badała stwierdziła że zaczeła sie rozszerzac szyjka macicy...

Gość Agnieszka 40tc
a ja mam nie regularne skurcze bezbolesne w dziń a bolesne w nocy i to prawie od 2 tyg. Czasem czuje kłucie w pochwie ale myślę że to dziecko naciska, czasem nawet jak się rusza to jakby mi ręke tam wkładał tak boli :D

Gość anafrafa
klucie to mam od dawna, ale to nie to - to dziecko uciska na nerwy. ja mialam co skurcz mrowienie w brzuchy + krzyrz i biodra. wzielam prysznic i czekam co dalej - na razie skurcze sa, ale juz az tak nie boli, wiec moze przeszlo :((

Gość Agnieszka 40tc
ja tak bradzo chciałbym juz urodzic, ale termin mam na piątek

Gość anafrafa
ech, znikają ;(((((((

Gość anafrafa
to nie fair ;'''(

Gość anafrafa
znow bolesny!! :D