Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c_i_e_k_a_w_a

czy 1100 zl po 3,5 latach pracy to ponizajacy zarobek?

Polecane posty

Gość c_i_e_k_a_w_a

dodam ze czesto pracuje 6 dni w tygodniu po wiecej niz 8 godzin (9-10) a nadgodziny nie sa placone.

Gość kiszka123
masakra

Gość marta_marta83
Mam tyle samo, pracuje na obecnym stanowisku 2,5 roku. Oczywiście szukam innej pracy.Uważam,że jest to poniżąjące. Przez to wynagrodzenie nie mam w ogóle motywacji by chodzić do tej pracy, oprócz tego, że muszę z czegoś zapłacić rachunki. Czasami czuje się z tym bardzo źle.

Gość a ja mam 670
po 4 latach jestem na stażu

Gość nie wiem czy się śmiać
czy płakać

Gość -orta
przykro mi na prawdę gdy coś takiego czytam ja obecnie nie pracuje ale rok temu moja pensja wynosiła 1100 + premie w zależności od utargu 400-800, pracowałam po 12 godzin, co drugi dzień, ale widzę teraz że nie były to małe pieniądze

Gość c_i_e_k_a_w_a
hmm czyli w sumie trudno stwierdzić czy to malo czy to duzo :/ Dla osob niepracujacych to duzo, dla tych ktore pracuja to malo. Wg mnie pracodawca powinien bardziej cenic pracownikow szczegolnie wtedy gdy ma ich malo (u mnie w pracy jest w sumie 5 osob) A co do stazu - jak ja robilam staz to dostawalam cale 450 zl (200 zl wydawalam na bilet czyli pracowalam za 250 zl :/ to dopiero koszmar :/)

Gość ONA ODPOWIADA
Do Ciekawa. Żaden pracodawca nie będzie Cie szanował,póki Ty sama sama nie zaczniesz się szanować.Przez takie osoby jak Ty połowa Polaków zarabia najniższą krajową.Ktoś plunie ,a Ty myślisz że pada deszcz..Brawo..

Gość moja matka tyle zarabia
po 35 latach I to w panstwowej firmie, moze nie bede nazwy wymieniać.

Gość cvdfdd
"Do Ciekawa. Żaden pracodawca nie będzie Cie szanował,póki Ty sama sama nie zaczniesz się szanować.Przez takie osoby jak Ty połowa Polaków zarabia najniższą krajową.Ktoś plunie ,a Ty myślisz że pada deszcz..Brawo.." ONA ODPOWIADA ---------> takie komunały to sobie możesz schowac. teoria i jeszcze raz teoria . zrezygnowanie z takiej pracy w imię szacunku oznacza czesto potem dłuuuugie poszukiwania nowej pracy i w większości wypadków zaproponuja jej podobne warunki - w Polsce firmy płacą słabo i wykorzystuja pracowników zarówno prywatne jak i budzetówka . dodatkowo teraz jest kryzys co utrudnia negocjowanie lepszej płacy. więc może łaskawie nie oceniaj autorki topiku w sposób tak arbitralny ....