Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość jagodka_a
Anulka 87 a czemu hcg ma byc dwu cyfrowe? Według mnie jest ok to nie chodzi o wysokos hcg wazne aby sie w normie miescilo moze byc dwu cyfrowe a moze byc trzy cyfrowe wazne jest czy przyrasta. Według mnie powtórz hcg czy urosło bo jak tak to jest ok. Mysle ze mozesz sie juz cieszyc. Gratulacje i wszystkiego dobrego

Gość Przytulas
Czyli Jagodka myslisz ze ten cykl odpada? Moze w nast sie uda zobaczymy inaczej gin i monitorning

Gość Anulkaa87
Nie wiem, nie dopytałam, bo dla mnie standardem był wynik <2 więc nawet nie liczyłam na tak wysoki wynik, zapytałam ile ma być, żeby było dobrze. A teraz do soboty nie mogę usiedzieć na miejscu :) Kiedy powtórzyć badanie? Wczoraj byłam w laboratorium o 18, iść znowu jutro w takich godzinach?

Gość gość any
Anulka musisz powtórzyć betę po 48 h w tym samym laboratorium i sprawdzić czy dobrze przyrasta. To jest najważniejsze- właściwy przyrost bety hcg

Gość jagodka_a
Przytulas nie wiem kochana ja nigdy nie wnikałam w to ile plemniki moga przeżyc. Mi jak wyszedł test owulacyjny to w ten dzien bylo przytulanko i dzien po i sie udalo . Bo z tego co wiem i pisalo na ulotce testow gdy test pokarze dwie grube kreski to owu bedzie w ciagu od zrobienia testu 24 godz do 36 . Życze ci z calego serca aby sie udało.

Gość zukejka
Dziewczyny...jestem i czytam codziennie co piszecie.... Przytulas...przynajmniej wiesz ze testy działają....jeżeli plemniki by dotrwalały to jak nic będzie to jakaś dzielna dziewczyna:D U mnie 8dc... zaczęliśmy już starania ;) ... może ten miesiąc będzie mój ;) Pozdrawiam

Gość Przytulas
Dzieki Kochana oby nast razem sie udalo

Gość Przytulas
Zukejka to fajnie ze czytasz i dzialacie no ja zrobie dzis ten test i zobacze co wyjdzie ale jakos nie robie sobie nadzieji ze plemniczki tyle przetrwaly moze ale watpie w to. W nast miesiacu gdyby owu byla 13dc lub 14dc to moze zdazymy dzien przed owu moj bedzie do roboty jechal no zobaczymy:)

Gość Przytulas
Dziewczyny zrobilam test owu sa 2krechy wyrazne 14dc czyli owulka w ciagu 24-36h

Gość Przytulas
Od wczoraj mnie boli podbrzusze i jajniki kluja czyli to owu testy sie nie myla

Gość jagodka_a
Przytulas tak to owu bedzie w ciagu 24g-36g raczej test sie nie myli i ja tylko dwie grube krechy mialam jeden dzien a na drugi juz byla bledsza

Gość Amoniek
Dzięki Przytulas :) mam nadzieje, że kiedy ja swoojego postawię przed wyborem(a mam nadzieję, że nie będę musiała) to, że w końcu wybierze ślub :) niby to żaden gwarant ale ja jedaank chcę:) Oj to chyba i ja skuszę się na te testy owu coś mi się zdaje, pogadam o tym ze swoim:0

Gość Przytulas
Kurcze dziewczyny masakra jakas taki mam brzuch napiety i duzy ze szok boli mnie strasznie 1raz tak mam przed owu jajniki kluja koszmar musze wziasc jakas tabletke bo sie poplacze chyba:'(:( masakra jakas!! A na dodatek mam meeeeeega zaparcia moze cos nie tak:(. Amoniek nawet sie go nie pytaj o testy tylko kup i testuj a z nim pogadaj i powiedz mu co czujesz ze kobiecie chodzi o stabilnosc o bezpieczenstwo. I niech badania robi to przeciez nic takiego ja chyba jesli sie w nast cyklu nie uda to pojdziemy z moim do gina i tez nas pewno skieruje na badania jakies albo monitoring na poczatek:)

Gość Amoniek
oj to jak mocno boli to rzeczywiście weź tabletkę, po co się męczyć...no wiadomo kobieta kobietę zrozumie ale facetowi coś przetłumaczyć to gorzej jak krowie heh:)ja mam dziś 2 dzień @ i ledwo żyje, jeszcze na domiar złego zaczęła mnie boleć głowa grrrrr;/ ciulowy dzień, a propo tych testów to rzeczywiście nie będę się pytać tylko kupie ale wolałabym żeby wiedział że coś takiego jest bo potem tłumaczeniu a czemu to słuzy a jak to a skąd to wiadomo itp. a jak będziesz u swojego gin to się go zapytaj o przyczynę bolesnej owu może CI coś podpowie a nie potrzebnie się martwisz:) ja też takie czasem mam i musze sie teraz o nie zapytac chociaz mojej się pytać to ....

Gość Przytulas
Zapytam zapytam gina:) Amoniek to kup te testy i rob jak jego nie bedzie ja robie kolo godziny 17. No wzielam tabletke jest lepiej a propo tej owu powiem ci ze raz pytalam gina i mowil i gdzies wyczytalam ze czasami komorka jajowa zyje tylko 12h a czasami 6h to krotko. Ja sie juz pogodzilam z tym ze w tym cyklu sie nie udalo bo raczej moj takich zolnierzykow chyba nie ma zeby przezyly od niedzieli do dzis:( Ja mojemu mezowi tylko wspomnialam ze kupie testy owu a on jak potrzebujesz to kup wiec robie i czekam i zobacze jak w przyszlym miesiacu. Oj kochana oby cie @ szybko opuscila i nie bolalo:)

Gość gość any
Hej dziewczynki :) powiem wam że moje hormony to muszą nieźle świrowac bo jak mnie coś wkurzy < a idealnie robi to mój luby > to wybucham niczym bombaka... a podobno nie wolno się denerwować:D dobrze mi na zwolnieniu dużo odpoczywam i brzuch prawie wogole juz nie boli :) nawet zaczął rosnąć jest taki jakbym się dobrze najadlam :) współpracujemy z dzidzia i nudności są lekkie i tylko czasem. A jak tam Wasze staranka ? Jagodka jak twoje samopoczucie? :)

Gość Przytulas
No u mnie juz po starankach znowu pewnie nici bylo tylko 10dc i 11dc a test owu wczoraj 14dc pozytywny wiec raczej 3dni 4dni plemniczki nie przetrwaly:( czyli kolejny cylk stracony

Gość Amoniek
u mnie dziś z brzuchem lepiej, nawet rano tabletki ani do tej pory nie brałam ale bardzo mi lecą skrzepy, nie przypominam sobie żebym często 3 dnia miała je zawsze jeśli występowały to tylko w 2 dni i to niezbyt często..no ale cóż. Fajnie,że jest ładna pogoda, właśnie wróciłam z krótkiej przejażdzki rowerem i jeszcze troszkę i wyjdę z pieskiem na spacer:) ogólnie u mnie humor lepszy mimo straconego świadomie w sumie cyklu..mam nadzieję na przyszły eh :) ciężki los przyszłej mam nadzieję kiedyś mamusi

Gość jagodka_a
Hej dziewczynki no mi tez dobrze na zwolnieniu brzuch mnie nie boli mdłosci rano sa ale da sie wytrzymac. Zmeczona jestem pół dnia pod kocykiem odpoczywam. Na szczescie jutro juz piatek i coraz bliżej do wizyty u gina..... troche świruje przez to.... Amoniek i Przytulas następne cykle wasze

Gość Przytulas
Hej dziewczyny u mnie dzis 15dc test owu o 17 negatywny czyli po owu. Jutro zebranie o 16 potem o 18.15 dentyste ma corcia:) dzieki Jagodka oby w nast cyklu sie udalo:)

Gość jagodka_a
Hej dziewczyny co tam u was? Ja cały dzień leniuchuje bo pogoda paskudna i odpoczywam pod kocykiem , synek jest dla mnie łaskawy i daj mi sie obijac. Bardzo sie denerwuje przed wtorkową wizytą u gina. Nie wiem ale jak byłam z synkiem w ciąży to chyba byłam wszystkiego mniej swiadoma i sie tak nie denerwowałam. Wczoraj zobaczyłam na papierze po siusiu małą kropelke sluzu brazowego ale naprawde mała i sie wystraszyłam bo z pierwszej ciazy nic takiego nie miałam. Na szczescie to chyba bylo jednorazowe mam nadzieje.... i że to nic strasznego. Ale do wtorku bede siedziec jak na szpilkach. Pozdrawiam was goraco milego wekendu

Gość gość any
Jagodka wszystko napewno będzie dobrze ;) musisz wyluzowac i odpoczywać wiem że łatwo się mówi ale nie ma co panikowac nie przyspieszy to czasu do wtorku. Głowa do góry i pamiętaj wszystko będzie dobrze ;) damy radę!

Gość jagodka_a
Gosc any dzieki ja juz troche mniej sie stresuje panikara ze mnie i tyle. A chwilowo zabarwiona kropla sluzu o niczym złym nie swiadczy. Wyczytalam ze miedzy 6a7 tyg ciazy tworzy sie czop sluzowy co zamyka szyjke macicy i moga wystapic lekkie plamienia lub wlasnie zabarwiony sluz. A jak ty sie czujesz? Mnie dzis troche brzuch pobolewa ale lekko

Gość gość any
Ja wporzadku lepiej niż na początku:) i sił jakoś więcej ale pewnie dlatego że dużo odpoczywam :) brzuch też czasem lekko pobolewa jednak nawet nie zwracam na to juz uwagi :) jużytkownik jutro wszystko będzie jaśniejsze:) o której masz wizytę? Ja dopiero późnym popołudniem:( bo mój chciał zemna bardzo iść na to usg a do poludnia w pracy :(

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny troszke sie nie odzywalam ale komunia przygotowania i jakos zabiegana jestem. Wczoraj corcia dostala od mojej siostry i meza yorka miniaturke na prezent ma 3 mies kochaniutki jest :D cora cieszy. A ja nawet juz tak nie mysle o ciazy czekam na @ mam mieckolo 3 maja a potem bedziemy probowac:):) pozdrawiam dziewczyny:)

Gość jagodka_a
Gosc any ja tez mam wizyte późno bo dopiero na 18.30 juz sie doczekac nie moge no i stracha mam no ale trzeba byc dobrej mysli i tyle. Przytulas fajny piesek w sam raz dla dziewczynki. A ty przynajmniej nie myslisz o ciazy i pewnie przez to szybko sie uda. Milego dnia dziewczynki

Gość Amoniek
Hej a ja byłam dziś u gin...i dostałam skierowanie na zabieg do szpitala, na torbiel endometrialna. gin powiedziała, że to może utrudniać zajście w ciąże..nie byłam jeszcze w szpitalu sie zapisac, wyszłam trochę podłamana...jutro po pracy się zapisze...jakoś brzuch mnie dziś boli, chyba nie dosmażyłam dobrze mięska i zjadłam lekko surowe eh :( i do tego boli mnie głowa...hatttrick normalnie. BArdzo, bardzo zły dzień:(

Gość jagodka_a
Amoniek nie martw sie jak usuna ci ta torbiel to szybko zajdziesz w ciąze. Bedzie dobrze i nic sie nie mart jest nadzieja ze zajdziesz w ciaze bez problemu☺☺

Gość Amoniek
JAgodka jak mi usuną tą torbiel i zajdę w miarę szybko to sama sobie powinnam dać kopa za to, że tak późno poszłam do gin z tym tematem :( a jutro mój idzie na badania więc jak usuną mi to dziadostwo a dalej będzie nic no to zobacyzmy co pokażą jego wyniki badań...eh ciągle jeszcze mam nadzieję...

Gość Przytulas
Amoniek bedzie dobrze zobaczysz wazne ze wie co ci jest i przez to moze tyle juz nie mozesz zajsc wazne ze pozniej bedzie ok i ze twoj sie zbada i bedziecie juz wszystko wiedziec mowie ci pojdzie jak po masle:):) ja mam dostac @ 3maja i potem zobaczymy jesli nie wyjdzie nic to tez pojade do gina. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się