Gość gość any Napisano Kwiecień 26, 2016 Amoniak a duża masz tą torbiel? Byłaś u kilku ginekologów na konsultacji ? Powiem Ci ze ja notorycznie miewałam torbiele jak odstawialam tylko anty i już dwa razy mnie jeden gin wysyłał na zabieg bo mialam bolesci i krwawienia, ale się nie dawalam szłam do innego ginekologa wywoływałam okres i się torbiel zmniejszala po kilku cyklach wchlaniala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Kwiecień 26, 2016 Jagodka ja już po ! Dzidzior ma 0.624 cm i bijace serduszko... a ja się tak wyruszyłam że się poplakalam na fotelu podczas usg :D jak twoje malenstwo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Kwiecień 26, 2016 Gosc any gratulacje:) ja zaraz ide spac bo pracy a pracy mam. A ty Jagodka jak po wizycie??? Amoniek a co u cb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Kwiecień 26, 2016 Gosc any gratulacje ja juz tez po wizycie 7 tydzien serduszko bije . Jak narazie jest ok Jestem przeszczesliwa. Nastepna wizyta 18 maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Kwiecień 27, 2016 Dziękuję PrzytulaS:) jagodka ja mam 6 tydzien i 3 dzień:) także jesteśmy młodsi ;) jak samopoczucie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zukejka Napisano Kwiecień 27, 2016 Hello.... witajcie....fajnie ze dwa bijące serducha dołączyły do naszego grona...gratulacje dziewczyny U mnie 15dc.... może się udało może nie .znowu kilka luk się pojawiło...zabrakło przytulanka w 8, 10 i 14dc.... w sumie to dość ważne dni i mogą się okazać kluczowe....mam jednak nadzieję że 5, 6, 7, 9, 11, 12, 13dc wystarcza...no i może dzisiaj 15dc ;) Po dzisiejszym dniu pozostanie sex dla zabawy i czekanie :D na wynik który powinien się pokazać za ok 10dni lub więcej No zobaczymy. Przytulas, to teraz żeby szybko zleciało do 3go maja i działał ostro później ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_madia_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 hej dzieczyny, jestem nowa na forum ale śledzę wasze rozmowy ponieważ mam ten sam problem...staramy sie o dzidzie juz 1,5 roku i nic :( Ostatnio na wizycie u gin dowiedziałam się, że nie mam owulacji i moja gin zaleciła mi inofem (z tego co pamietam któraś z was również go stosowała lub się przymierza). Zaczełam go pic od 15 d.c. po kilku saszetkach juz czulam jakiś dziwny niepokoj w brzuchu, natomiast w tym cyklu od 14 dnia brzuch boli mnie jak na @ kłują jajniki, bolą mnie sutki i czuję się jakbym miała lekka gorączkę, jednak po zmierzeniu wszystko ok ale sluzu niestety jak na lekarstwo a moze nawet i mniej. Czy któraś z was miała podobne objawy a mimo wszystko miała owulację? P.S. gratulacje dla dziewczyn którym się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_madia_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 Zapomniałam dodać, że mam tak od tygodnia ponieważ dziś mam już 22 d.c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amoniek Napisano Kwiecień 27, 2016 Hej dziewczyny, Gosc any nie byłam u kilku gin na konsultacji na poprzedniej (2ms, temu) wizycie u mojej poinformowała mnie o torbieli ale mowila, ze moze się samo wchłonąc no ale jak widać się nie wchłonęło stąd to skierowanie. teraz mam 4 maja badanie u gin w szpitalu, więc można to zaliczyć jako dodatkowa konsultacja i wtedy zapadnie decyzja o ewentualnym usunięciu lub też leczeniu farmakologicznym... Moj ma juz zrobione badania, w piątek wyniki, a wizyta u mojej gin 13 czerwca dopiero.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amoniek Napisano Kwiecień 27, 2016 takze byc może już bez tego dziadostwa, na nowo podejmę walkę o dzidzie...a dziś taką szczęśliwą matkę wychodzącą z maluszkiem widzialam w szpitalu...oj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Kwiecień 27, 2016 Amoniek może się wchłonie sama tak jak ci mowilam mi cysty wchłaniały same po jakimś czasie a były nie raz bardzo duże i dawały już objawy bólowe i krwawienia. Co do nowej koleżanki ja brałam inofen nawet jeszcze z pół opakowania mi zostało:) bolaly mnie po nim jajniki ale Tlumaczylam sobie to tym że się regulują hormony i zaczynają pracować jajniki :) fakt faktem zaczęły mi rosnąć geściej włosy i jakoś lepiej się czułam warto spróbować i tego :) choć to drogi lek i trzeba go brać więcej niż zalecane w ulotce żeby zadziałało przynajmniej tak mi lekarz gin polecił;) ja dziś straszne nudności mam i bóle brzucha wogole kiepsko się czuję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_madia_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 Również w ten sposób staram się sobie te wszystkie objawy tłumaczyć, miałam również nadzieję, że może w końcu coś się zadziało ale ten brak śluzu sprowadza mnie na ziemie... Może faktycznie zadziała skoro Tobie to pół opakowania już nie jest potrzebne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Kwiecień 28, 2016 Madia ja chodzilam na monitoring jak byś starsze posty przeczytała bo tam to odpisywałam ;) i przed owulacja dostałam zastrzyk hcg ;) w piątek a w sobotę miałam owulacje i po jednym staranku zaskoczyło odrazu :) wtedy już od jakiegoś czasu nie brałam inofenu w sumie żadnych leków nie brałam po za duphastonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Kwiecień 28, 2016 Hej zukejka no no u mnie 3maja ma byc @ wiec tydzien pozniej bedziemy dzialac jesli sie nie uda to kluczowy bedzie czerwiec bo owu wypadnie w niedziele:) bede robic testy i zobaczymy co bedzie:):). Amoniek zapytaj bo na wchloniecie powinna ci cos przepisac ja wtedy dostalam duphaston na torbiel i zeby @ dostac. Popytaj moze akurat uda ci sie ja zwalczyc lekami:):) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amoniek Napisano Kwiecień 28, 2016 Hej tzn ja swojej gin się nie zapytam bo wcześniej mam wizytę tą w szpitalu więc się tamtego gina zapytam czy da radę to lekami wyleczyć :) kurczę trzymam za Nas wszystkie starające sie kciuki no i zdrowia tym WYSTARANYM hehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_madia_ 0 Napisano Kwiecień 28, 2016 Dziękuję za informację :) Przeczytałam cały wątek ale chyba informacja o Twoim gość any szczęśliwym rezultacie wyparła mi z pamięci wcześniejsze informacje :) Za 2 tygodnie mam wizytę już z wynikami badań i wtedy zobaczymy co dalej :) Eh obyśmy jak najszybciej wszystkie były już nie starającymi się a czekającymi na szczęśliwe rozwiązanie, a póki co dużo zdrówka dla dziewczyn którym już się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2016 Hej dziewczyny.mam pytanie czy po owulacji temp wzrasta czy wzrasta kilka dni przed. Moje cykle zwykle są długie ok 33 35 dni.myślałam że dni płodne mam później niż od 14 dc Ale w tym miesiącu tem skoczyła akurat bodajże w 14 dc. Dzięki z góry za odpowiedz pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2016 Sprawdziłam skoczyła w 17 dc. Czyli owulacja była dzień przed skokiem :-)? Wiem że zadaje głupie pytania ale każdy ma inną teorie i wszędzie jest napisane co innego. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amoniek Napisano Maj 2, 2016 A tu nikt nie zagląda? buu...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Maj 2, 2016 Hej Amoniek my juz po komuni pogoda dopisala cora uradowana:) teraz codziennie na 18 w kosciele ptzez caly tydzien:) a ja w srode mam miec @ i startujemy:) a jak u cb jak wyniki twojego i twoja po ginekologu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Maj 2, 2016 Hej dziewczyny jak wam mija majówka? Przytulas to juz macie z głowy komunie teraz spokojnie czekaj na @ i testy owulacyjne w ruch. Amoniek własnie jak badania twojego partnera? Wyjasniło sie cos? Gosc any jak sie czujesz? Ja mam nadal poranne mdlosci w dzien taka senna jestem ze dopiero wieczorem jest lepiej. Ale czuje sie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2016 U mnie 20dc.... ale mimo pokaznej liczby dni w których doszło do ;) zbliżenia....to jakoś czuje, że nic z tego znowu nie wyjdzie No nic zobaczymy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Maj 3, 2016 Hej wszystkim :) ładna pogodę na komunie mialyscie :) Jagodka czuje się średnio pomijam nudności ale hormony mi szaleją dość mocno i łapie jakieś deprechy do tego nie mogę się ciągle dogadać z moim. Denerwuje mnie ciągle mimo że za każdym razem sobie obiecuję zero stresu dla dzidziusia :( to nie wychodzi :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Maj 3, 2016 Dziewczyny u mnie dzis 26dc jutro mam miec @ zrobilam z glupia test teraz po poludniu i pokazala sie jedna krecha ciemna a druga bledsza za chwile nie nastawiam sie na nic bo to raczej nie mozliwe okaze sie jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amoniek Napisano Maj 3, 2016 Przytulas wow...już wyobrażam sobie moją minę gdybym na teście zobaczyła cień cienia hehe :) powtórz dla pewności jutro ach już nie mogę się doczekać aby Ci pogratulować :):):) A wyniki mojego no cóż odebrał, ale wizytę u gin mojej mam 13 czerwca a jutro mam u tego gina szpitalnego czy się kwalifikuje do usunięcia tej torbieli, więc raczej nie będę się go o te wyniki badań pytać... A z pogodą to rzeczywiście Wam się udało z tą komunią :) bardzo miłe wspomnienie będzie :) My właśnie wróciliśmy z rowerów...Wczoraj było staranko( tak wiecie na zapas a nóż, widelec może się uda mimo tego torbiela) a dziś niby wychodzi mi owu więc może, może....ach :D wyslałam totka...w coś trafić muszę, nie ? :) miłej niedzieli dziewczyny :) zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Maj 3, 2016 Przytulas test raczej sie nie myli powtórz jeszcze raz rano.... ale raczej przy braku ciąży nie pokazał by ci drugiej kreski . Ja mysle ze to ciąża... trzymam kciuki daj koniecznie znac Amoniek kochana wszystko mozliwe i wygranie w totaka i zajscie w ciaze mimo torbila. Gosc any ja tez sie czuje srednio ale po pierwszym trymestrze powinno to minąc i bedziemy pełne energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość any Napisano Maj 3, 2016 PrzytulaS super ! Trzymam kciuki za jutrzejszy test :* dołącz do grona nudności osłabienia i burzy hormonów:D Jagodka już się doczekać nie mogę... pójdę na jakieś zajęcia ruchowe od 11 tc narazie każą mi tylko spacerować więc to robię po kilkanaście km dziennie żeby się nie zasiedziec zabardzo :) a 17 mają usg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka_a Napisano Maj 3, 2016 Gosc any ja ide 18 maja na wizyte do gina. Przytulas zobaczysz ze jak powtorzysz test to beda dwie kreski. Amoniek działaj z przytulanie działaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Maj 3, 2016 Dzieki Kochane dam znac jutro ale jakos sie nie nastawiam bo juz raz tak mialam ze byl cien a potem @ przyszla zobaczymy jutro. Codziennie zabiegana jestem bo do kosciola na majowki trzeba chodzic bo maja bialy tydzien i jeszcze wycieczka pokomunijna w piatek. Amoniek bedzie dobrze:) Pozdrawiam dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przytulas Napisano Maj 3, 2016 Dokladnie to dzis 27dc u mnie jutro mam miec @ dam wam znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach