Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny co u was???? Ja odpoczywam:) jakos ostatnio wilczy apetyt mam moglabym jesc i jesc az sie boje bo jestem dosyc niska zebym nie byla jak balon:) w 1ciazy przytylam 20kg wiec troche a ty Jagodka jak z waga?

Hej kobietki ! Mam mały problem, założyłam własny temat ale mało pomocy otrzymałam wiec postanowiłam wejść tutaj ! Otóż chodzi o to, ze Wczoraj jak skończyłam sie kochać z mężem , zauważyłam ze mam krwawienie .. Zdziwiłam sie ponieważ był to dopiero 20 dzien cyklu . Przewaznie @ pojawia sie u mnie ok. 28 dnia cyklu . Jeszcze bardziej zastanowiło mnie to ze juz kilka godzin pózniej krwawienie było jak sama końcówka @ i pózniej zniknęło . Dodam, ze około dwa dni przed tą sytuacja miałam dziwne bóle podbrzusza. Dzis z kolei pol dnia nic nie było a teraz znowu pojawiło sie plamienie ale dość gęste i w takim bardzo blado różowym kolorze . Istotna sprawa jest tez ze Z mężem kochamy sie bez zabezpieczenia ponieważ mielismy problemy z płodnością a teraz czekamy na wyniki czy juz jest w porządku . Nie zabezpieczaliśmy sie ponieważ nawet jakbym zaszła w ciąże to bylibyśmy bardzo szczesliwy chociaz takie prawdziwe starania mielismy zacząć dopiero kiedy wszytsko bedzie wiadomo . No i niecałe 2 tygodnie temu byłam u ginekologa i na 100 % nie byłam w ciąży . Ale dwa dni pózniej miałam owulacje i kochaliśmy sie jak zwykle bez zabezpieczenia .. Czyli minęło od tamtego czasu jakies 11 dni . Czy to możliwe zatem ze to plamienie implantacyjne ?

Gość jagodka_a
Ollunia możliwe ze to moglo byc plamienie implantacyjne lub moze słaba miesiaczka. Zrob test albo bete. Za duzo ci nie stety nie poradze. Przytulas co do wagi to nie widze zebym przytyła. Ja mało jem wrecz musze w siebie wmuszac bo mnie ciagle mdli... i nie mam apetytu przez caly dzien dopiero pod wieczór lepiej sie czuje i wtedy sie najem ide spac hehe Gosc jak nie ma @ to jest jeszcze szansa trzymam kciuki. Amoniek co tam u ciebie? Gosc any a jak u ciebie z apetytem? Daj znac tez po wizycie u gina. U mnie pogoda nadal do kitu pada zimno az sie nie chce rano wstac. Miłego wieczoru dziewczynki

Gość gość
Ja wczoraj robilam test wyszla 2 blada kreska ale za chwile dostalam @ 2 dni wczesniej bardzo slaba bez skrzepow i troche innego koloru :-(

Gość gość
Ja dzis robilam tes wyszla 2 blada kreska co prawda okres mialam dostac za 3 dni ale nie moglam sie powstrzymac po godzinie dostalam dziwna @ bez skrzepow bardzo skapa i o dziwnym kolorze :-(

Gość gość
Gosc1: niestety tylko jedna woelka krecha:( nadzieja zmalala do polowy ale jeszcze jest:) Ollunia ja mysle tak samo ze moglo to byc to ale gdzies kiedys czytalam ze mozna plamic po stosunku ale niepamietam przyczymy...

Gość gość
Gosc1 : gosc moze to inplantacja wlasnie skoro na testach wyszla druga kreska ja bym zrobila bete na Twoim miejscu dla pewnosci

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny co tam u was u mnie piekna pogoda slonce swieci i cieplutko. Wlasnie przyjechalam z miasta corcie zawiozlam do szkoly:). Jutro ginekolog zaczynam sie troszke stresowac czy wszystko bedzie wpozadku z moja fasolka. Dzis jakies koszmary mi sie snily masakra:( ale w sny nie wierze. Moj w pracy wraca w piatek:) Amoniek a co u cb???? Zukejka zyjesz????? Jagodka zycze powodzenia jutro na wizycie:)

Gość gość
My z mezem staramy sie juz 5 miesiac, kochamy sie zawsze co dwa-trzy dni, martwi mnie to ze tak dlugo trwaja starania :( wiem ze co jakis czas pojawia mi sie na jajniku torbiel i po pewnym czasie sama znika... Nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym ze tak dlugo sie staramy i nic :(

Gość gość
Gosc1: gosc nie lam sie ja podonie jak Ty 4m-c i nic popatrz na jagoske i przytulasa jakie szczesliwe ciezarne teraz a tez pewnie troche sie staraly:) ja juz trace nadzieje bo zaczelam miec bole jak przed @ choc dziwi mnie ze mialam dziwne uderzenia goraca i mrowienie w piersiach nigdy wczesniej tak nie mialam a jeszcze ten test negayywny ehhh w tym m-c mierzylam temp i dalej wysoka zobaczymy... nie ma co tracic nadzieji w koncu sie uda; )

Gość gość any
Ollunia ja kiedys po seksie mialam plamienie i bolal brzUch pozniej ogolnie zdarzaly sie plamienia i okazalo sie ze to przez cyste... idz najlepiej na usg... Jagodka odezwe sie napewno :D juz sie doczekac nie moge :) dzis rano wyladowalam z glowa w toalecie :D ale i tak mnie to cieszy bo ogolnie jest lepiej z samopoczuciem niz na poczatku ciazy ;) o 15 wizyta i usg :D apetyt mam duży jadam często ale nie zmieści mi się za dużo bo odrazu mi nie dobrze :) także staram się nie ograniczać jak czuje głód :) pozdrawiam cieplutko mamusie przyszłe i teraźniejsze ^^

Gość gość any
Jagodka ja już po usg :) rosniemy sobie, wszystko wporzadeczku,serducho i wymiary ok także teraz czekamy do 8 czerwca i będzie usg genetyczne :) dawaj znać jak twoje usg jutro :)

Gość jagodka_a
Gosc any bardzo sie ciesze ze u ciebie i malenstwa jest ok. Dam jutro znac ja dopiero na 18.30 mam do gina. A dzis po południu takie mdłosci mnie zlapały że teraz leze plackiem nie moge naewet obiadu zrobic bo od zapachów mnie zaraz na wymioty brało.

Gość Amoniek
U mnie pogoda do bani, wszystko do bani, czeka mnie operacja takze... A dzis dostałam @ więc wszelkie nadzieje poszły w pi....kochaliśmy się nawet w dzień owu niby i wielkie g****o;/ przepraszam za słownictwo ale mam ochotę samą siebie rzucić w kąt :( do bani, wszystko jest nie tak;/

Gość Przytulas
Jagodka daj koniecznie znac jak jutro po wizycie ja mam o 18 ale on ma zawsze opuznienie godzinne nawet wiec moge nawet kolo 19.30 wejsc dopiero:(. Amoniek jak to operacja???? Czyli nie da sie farmakologicznie tego zwalczyc??? Bedzie dobrze Kochana zobaczysz moze po tym wszystkim szybciutko zajdziesz:):) mozesz na mnie liczyc:):)

Gość gość any
Amoniek na co operacja ? :( weź się nie poddawaj głową do góry!!!! To naprawdę przychodzi w najmniej spodziewanym momencie w sensie ciąża! i czasem jak już brak nadzieji wtedy pojawia się światełko w tunelu ! Będzie wszystko dobrze zobaczysz :* jagodka będzie wporzadku napewno skoro masz nudności :D

Gość gość
Gosc1: dziewczyny co o tym myslicie.. robilam rano ten test i po 5min nic wiec wrzucilam go do szafki a po pracy zobaczylam ze sa dwie!!! Ta druga ledwo widoczna ale i dziecko i maz ja wisza...Po takim czasie raczej nie powinnam brac tego pozytywnie chyba co???:/

Gość Przytulas
Do gosc powtorz rano z porannego moczu i zobaczysz:) Gosc any ja jakos przy pierwszej ciazy nie mialam nudnosci wymiotow i wszystko bylo ok i teraz tez wiec nie wiem napisalas tak jakby nie majac wymiotow i nudnosci musi byc cos nie tak? Przeciez to zalezy od organizmu a nie od tego jak rozwija sie ciaza. Amoniek kochana bedzie dobrze zobaczysz

Gość gość any
PrzytulaS ja pocieszam jagode że tak sobie to tłumacze że skoro są mdłości i nie mijają to znaczy że dziecko się dobrze rozwija :) zazdroszczę osobom które czują się świetnie w ciazy tak jak np ty :) takiego farta nie miałam hehe :P

Gość gość any
Aaa po za tym faktem jest że jednym z objawów ciazy obumarlej jest fakt że nagle ustępuje ci całe źle samopoczucie. Czytałam wypowiedzi dziewczyn na forach które mówiły że tak miały. I nie koniecznie też musi tak być;) jednego boli bardziej innego mniej jeszcze innego wcale. Ty możesz czuć się super i będzie wszystko ok ja mogę cały dzień wymiotowac. Może to przejdzie w 2 trymestrze ale mam też wiele znajomych które do samego porodu wymiotowaly także reguły nie ma ;) jednakże przy takim złym samopoczuciu warto się pocieszyć że to napewno przez to że dzidziuś się zdrowo rozwija mi to odrazu poprawialo dzien jak podnosił głowę z nad toalety :P :) kwestia nastawienia ;)

Gość gość
Gosc1: niestrasznie przytulasa bo sie bedzie stresowa niepotrzebnie; ) kazda ciaza inna ja wymiotowalam od 5tyg do 4m-c a jak sie skonczylo to zaczela sie cukrzyca ciazowa a moja siostra gdyby jej brzuch nie urosl to niepamietalaby ze jest w ciazy bo zadnych objawow jakichkolwiek do konca takze trzeba sie cieszyc jak spokojnie to przebiega:)

Gość gość
Gosc1: ja dzis nie powtarzalam testu postanowilam sie wstrzymac bo dzis dzien @ narazie nic brzych tez nie boli jestem w pracy i po wypiciu herbaty zrobilo mi sie niedobrze ale jakos sie powstrzymalam przed kibelkiem zobaczymy co bedzie dalej; )

Gość gość any
Gosc1 zazdroszczę twojej siostrze :D też myślałam że tak będę miała hehe aaa tu niestety nudności osłabienie i inne takie... ale cóż liczy się jedynie zdrowy dzidziuś a wszystko inne trzeba przeżyć :) nikogo nie zamierzalam straszyć bo dziewczyny to mają większe doświadczenie niż ja tym bardziej PrzytulaS który ma już dzidziora jednego odchowanego a ja dopiero w pierwszej ciazy to czytam i chłone wszelaka wiedze ;) i dopiero się uczę wszystkiego nie wiedząc co mnie czeka :D

Gość Przytulas
Co tam dziewczyny??? Ja dzis wizyta u gina o 18 jak bede po to napisze:):) pozdrawiam:)

Gość Amoniek
Dzięki dziewczyny za wsparcie, mam nadzieję, że będzie dobrze. No i lekarz zdecydował, że operacja ale może to bardziej zabieg niż operacja, eh mam nadzieję, że długo po nie będę leżała....dzis 2 dzień @ jeszcze gorszy niż wczorajszy, dół podobny aczkolwiek staram się trzymać, 2 raz jak byłam w szpitalu to kolejną "mądrą" w ciąży z papieroskiem, eh no jak mnie to wkurza, masakra. Niech ta pogoda się zmienia bo zaczynam czuć się jesienno-depresyjnie ;/ Przytulas daj znać co ci gin powie :) mam nadzieję, że dobrze się dziś czujesz? i inne ciężarne też?:)

Gość Przytulas
Amoniek ja sie dobrze czuje:) bedzie dobrze zobaczysz:) ja zaraz wyjezdzam do gina ale pewno wejde dopiero kolo 19.30 moze pozniej bo takie opuznienia ma:( ale dam napewno znac:) pozdrawiam:):)

Gość gość
Gosc1: jak tam Przytulas widzialas juz dzidzie??:) mnie zaczala nolec prawa strocha nie wiem czy macica czy to jajnik @ jak na razie nie przyszla mam nadzieje ze nie przyjdzie... jesli tak bedzie rano znowu test ehhj jakie to meczace czemu ten dzien musi sie tak dluzyc strasznie pozdrowionka kobitki

Gość jagodka_a
Hej ja juz po wizycie u gina wszystko dobrze. Bardzo sie ciesze. Przytulas jak u ciebie? Amoniek bedzie dobrze zrobia ci ten zabieg a potem szybki w ciaze zajdziesz

Gość jagodka_a
Przytulas daj znac jak po wizycie bo sie martwic o ciebie zaczynam. Czekam z niecierpliwoscia na wspaniale wiesci Gos any ja tez mam prenatalne badania 8 czerwca

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny ja wrocilam na 21 dopiero takie opuznienie bylo widzialam moja Fasolinke to 5 tydzien i 6dzien ciazy wszyatko wporzadku i kochane serduszko bije:):) bardzo sie ciesze kolejna wizyta 8czerwiec:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się