Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość _madia_
Hej dziewczyny, ja przez ten długi weekend trochę sobie odpoczęłam no i @ wreszcie się pojawiła i to z wielkim hukiem, takiej jeszcze chyba nigdy w zyciu nie miałam, śmiałam się do męża, że po takiej @ moja macica będzie nówka sztuka :) i jak się rozkręcimy to trzeba będzie dom powiekszać :) Bajka głowa do góry, trzymam kciuki, żeby Twoje problemy szybko się rozwiązały i pamietaj, że po każdej burzy w końcu wychodzi słońce :)

Gość gość
Hej dziewczyny. Moja temp skoczyła z 36.3 do 36.6 to chyba za mało żeby tam coś rosło w srodeczku prawda?

Gość 25lenka
Bajkaa głowa do góry ja też przechodziłam ciężki okres w życiu gdzie mój miał wypadek i noga w śrubach i płytkach do tego byłam w ciąży i mieliśmy na życie tylko 600zl o opłatach nie mówię i się odbyliśmy mimo że nasza córka urodziła się z zaćma i zrostami w oczku plus maloocze a nam prywatnie za operację jej krzyczeli 8-tys. W końcu udało mi się znaleźć super lekarkę której będę wdzięczna do końca życia i zoperowala ja w CZD ;-) Mnie od wczoraj chce się płakać a rano było mi nie dobrze :-( kurna jak ma przyjść ta @ to niech przychodzi bo i mój mówi że jakaś dziwna jestem od wczoraj. No i oczywiście musiałam wczoraj złapać drzemkę 2,5 h bo nie dałam rady.A dziś czekają mnie dwa zebrania w szkole u średniej i starszej.Aaaaa jaki dziś sen miałam że moj mnie zdradza i ta dziewczyna była u nas w domu że ja wywalilam i że mój syn ( choć go nie mam) mówił do mnie nie martw się mama damy radę ehhhhh oczywiście w tym śnie mojego pakowalam ;-)

Gość Bajkaaaa
Przytulas dziękuję ale niestety żadna z was nie może mi pomóc prawdę mówiąc nikt mi nie może:-( ogólnie miałam dziś bardzo intensywny dzień w pracy i dobrze bo jakoś zlecialo... Mój problem jest związany z chorobami bardzo ciężkimi nieuleczalnymi i wiem że nigdy nie jest tak źle żeby gorzej być nie mogło i właśnie tego się boję że to jeszcze nie koniec... Jedno jest pewne o dziecku mogę zapomnieć przynajmniej narazie... Dziewczęta życzę wam żebyście cieszyły się z każdej dobrej rzeczy która was spotyka a i ciąża przyjdzie :-) ja najchętniej zapadła bym się pod ziemię albo zniknęła na jakiś miesiąc może wtedy życie jakoś by się ułożyło...

Gość Bajkaaaa
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa właśnie napisałam długą wiadomość do was ale mi nie dodało nie wiem czemu. Co do mnie to u mnie burza raczej dopiero się rozkręca... Ale życzę wam by życie było dla was laskawsze niż dla mnie... Miłego wieczoru

Gość Przytulas
Bajkaaa to ty jestes chora??? Kochana bedzie dobrze tego ci zycze z calego serducha:)glowa do gory nie mysl o tym i bedzie lepiej:) u mnie nic nowego procz tego ze mam problemy z wyproznieniem:( i czasami mnie muli w brzuszku ale do zniesienia:) za 9dni wizyta zobaczymy co bedzie po jutrze pojde powtorzyc sobie ten mocz i zobacze co wyjdzie tym razem. Pozdrawiam

Gość Bajkaaaa
Nie, to nie moja choroba i dlatego jestem bezradna ja tylko przez to wszystko nabawilam się choroby serca ale to nie problem... Przytulas trzymam kciuki by wszystko było dobrze

Gość 25lenka
Dziewczyny nie wiem co mam myśleć przed wczoraj miałam pod pachą 37,1 wieczorem ból lewego jajnika,wczoraj 36,8 a dziś jest 14 dc od owulacji i plamienia i mam 37,1 a tam na dole 37,4 zmierzylam z ciekawości bolą mnie brodawki i sutki od wczoraj plus dziś całe.Zrobiłam rano test i negatywny teraz nie wiem czy przyjdzie ta @ czy jednak może jest cień cienia że się udało i ta @ nie przyjdzie ehhhh Nie wiem co mam już myśleć :-(

Gość Przytulas
25 lenka a ktory masz dzien cyklu za ile masz miec @? Moze beta by ci juz wyszla. Trzymam kciuki:):)

Gość 25lenka
Przytulas ostatnia @ miałam 6 maja która powinna być 4 maja ale owulacje i plamienie było 18 maja więc 14 dzień od owulacji jest dziś więc nie wiem co mam myśleć czekam do piątku może coś się wyjaśni chyba że dziś przyjdzie @ jest mi duszno i gorąco non stop jak bym przechodziła menopauzę

Gość Przytulas
25lenka a moze sie udalo trzymam kciukaski mocno. No ja z tempka nie pomoge nigdy nie mierzylam ani sluzu nie sprawdzalam takze nie pomoge w tym. U mnie pogoda piekna ale jest strasznie goraco siedze sobie na tarasie w cieniu i zajadam pierozki zrobilam z truskawkami mialam straszna ochotke:):)

Gość 25lenka
Przytulas mam uczucie tam że jest mokro i latam co chwilę sprawdzać czy nie przyszła @ do tego mam tam na dole ukłucia od paru dni ehhh zobaczymy co z tego się wykluje ;-) Ale Ci dobrze mi jest duszno i gorąco cały czas więc wiatrak musiałam włączyć a od wczoraj rano i dziś było mi nie dobrze do tego zgagę mam.

Gość Bajkaaaa
Mam nadzieję Lenka że @ do ciebie nie przyjdzie :-) trzymam kciuki by wam się udało :-)

Gość _madia_
Hej dziewczyny, 25lenka jeśli masz regularne cykle i taka temp to myślę, że masz duże szanse, trzymam kciuki :) no i czas na kolejną pulę dobrych wiadomości więc oby oby :) A mnie szlag trafia po wizycie u mojej gin, o ile ona każdemu idzie na rękę i przesiedziałaby w przychodni cały dzień o tyle pozostały personel robi wszystko, żeby pacjentkom maksymalnie utrudnić życie i wszystko skomplikować. Umówiłam się z nią na usg na 8.06 ale te baby z rejestracji zrobiły straszny problem bo one mnie mogą na 21.06 zapisać, ginka zrobiła im awanturę ale one swoje w tych kajetach popisały i nie wiem jak to się rozwiąże, tak czy inaczej kazała mi przyjść oczywiście tak jak się umawiałyśmy tylko, że to nie ona robi usg i nie wiem co z tego wyjdzie...one zamiast na usg zapisały mnie na wizytę, a podobno nie można się zapisać na jeden dzień na obie rzeczy,a ginka sama zaniosła moje skierowanie do babki, która robi usg ale tam przecież nie ma daty wykonania i zgłupiałam....

Gość 25lenka
Madia skoro Pani Ginekolog powiedziała że masz być 8.06 to tak masz być ;-) tylko byś wiedziała na którą godzinę. A co do mnie to nie chce robić sobie nadzieji bo 6 cykli było które kończyły się @ a że objawy każdej ciąży sa inne to wiem coś o tym z pierwszą córka wiedziałam od samego początku z drugą to już z obecnym partnerem pół roku i miał już mieć badane rzolnierzyki a ja leki brać na torbiel na jajniku ale podkusilo mnie by zacząć je brać po @ której oczywiście nie dostałam a z trzecia córka to już była wpadka myślałam że to przez torbiel który mi się nawrócił dopiero po terminie @ okazało się że to nie torbiel tylko ciąża :-) teraz mam też duży torbiel na jajniku jak zwykle na tym samym i mam w sercu choć iskierkę mała nadzieji że może jednak jest cień szansy przez to plamienie owulacyjne ono mi dało choć maleńka szansę ehhhh

Gość Amoniek
Hej, Przytulas" a no właśnei nie mam możliwości isc do innego gin bo juz mam w tym miesiacu tylu lekarzy oraz leków do wykupienia, ze juz na prawde wole operacje, niz kolejne pastylki ktore powiększają moje i tak juz duze problemu z zołądkiem itp... Dziewczyny zajdzmy wszystkie w ciąże i neich swiat będzie szczęśliwszy....bo się wkur..... coraz barrdziej i bardzije na tą j****a niesprawiedliwosc;/ do zukejka. tak tutaj mozna przeklinac, a moze nawet i trzeba? Pozdrawiam, niezadowolona ja

Gość _madia_
Wiem pójdę 8 ale musiałam się wygadać bo myślałam, ze pekne ze zlosci

Gość 25lenka
Dziewczyny na luz ;-) Co nas nie zabije to wzmocni ;-) Amoniek a duży masz ten torbiel? I czy liczysz się z tym że on i tak mimo operacji wróci. Ja mam duży i do usunięcia wraz z jajnikiem więc wolę spróbować by zajść w ciążę i wtedy w czasie cesarki mi usuną i dwie pieczenie będą na jednym ruszczie upieczone ;-)

Gość Przytulas
Amoniek gdyby wam sie udalo z dzidzia to wlasnie moglby ten torbiel sam zniknac czytalam ze tak sie tez dzieje trzymam kciukaski za was:) nie mam jak bo bym ci tesciki rzucila owu te ktore mi zostaly to bys poprobowala sobie no bo mi jak naeazie sie nie przydadza a waznosc do 2016. Trzymaj sie cieplutko:):)

Gość 25lenka
Mnie przy 2 jak i 3 ciąży się wchłonął więc to jest prawda dla tego teraz próbuje bez operacji no chyba że już na prawdę będzie mi tak dokuczał że nie będę miała wyboru i pójdę na operację. Dziś rano znów było mi nie dobrze ehhhh i do tego jeszcze posiedzenie na Tronie ;-)bo jak głupia wczoraj chyba z 10 krokietów zjadłam z pieczarkami i serem ;-) tak mi smakowały a o 22 musiałam zjeść dwie kanapki z gulaszem angielskim bo słony i pyszny. Dalej czekam czy ta @ przyjdzie czy nie ehhhh A najgorsze jest to że mój mnie strasznie wkurza na maxa o byle gowno są nie potrzebne dogadywanie itp.

Gość Przytulas
25lenka idz na bete i bedziesz wiedziec juz tyle dni po owu napewno bedzie wiarygodny wynik:) u mnie pogoda paskudna pada caly czas a ja padam ze zmeczenia spanie mnie bierze a tu za obiadek trzeba sie zabrac bo corcia ze szkoly wroci:)

Gość 25lenka
Przytulas poszła bym ale boję się znów rozczarowania jak przez 6- miesięcy chyba wolę poczekać by samo się wyjadnilo. Żołądek mnie tak boli i jest mi nie dobrze że jestem z myśla by wsadzić dwa place i przywitać się z Tronem ehhhh Masakra jakaś i jaja są w tym cyklu.Nigdy nie miałam mdłości przed @ ani gdy byłam we wcześniejszych ciążach. Przytulas a czy przed @ odczuwalas jajniki i ciągnięcie aż do pachwin?

Gość Przytulas
25lenka ja nie mialam zadnych objawow procz bolu piersi mocniej niz na @. I tak z glupia dzien przed planowana @ zrobilam test po poludniu to byl 27dc i byly 2 kreski tylko jedna bledsza ale byla:) dopiero pozniej po ok 2-3 tyg doszly bule glowy opuchniete dziasla i krwawily mi przy szczotkowaniu ale tak zeby mnie brzuch bolal to nic nie bylo. W sumie tak jakby zero objawow ze to ciaza

Gość 25lenka
Dziewczyny u nas jaja za bhcg chcą 50zl wynik po 2h no rozbój w biały dzień!!!!

Gość zukejka
Lenka trzymam kciuki mocno. U mnie dzisiaj 4/5dc ...bo mi się @zaczela w niedzielę późnym popołudniem i tak nie wiem jak to dokladnie liczyć Zatem liczę dokładnie.... za kilka godzin skończę 4dc a zacznę 5dc Zaczynam przygotowania to przyjęcia panów plemników :D ...a potem znowu odliczanie do @ No zobaczymy co się w tym cyklu wydarzy

Gość 25lenka
Zukejka życzę powodzenia a ja nie dziękuję. Jakoś przychodzą mi myśli że jednak może hormony mi szwankuja itp.przez tyle miesięcy rozczarowań mam na chwilę nadzieję że może jednak to to ale za chwilę zdrowy rozsądek mówi że to jeszcze nie to ehhh chyba przez wakacje zrobię sobie wszystkie badania by zobaczyć co się dzieje prócz tego torbiela.Czy któraś robila sobie prolaktyne bo u mnie było ok tylko w jaki dzień cyklu powinno się ją robić?

Gość Oleńka77
Witajcie dziewczyny. Śledzę każdy wasz wpis od zeszłego roku kiedy to wypowiadałam się o moich 9 miesięcznych staraniach, uprawnionej ciąży i poronieniu. Ale nie o tym. Wiem co przeżywacie. ... życzę Wam dużo cierpliwości i naprawdę więcej luzu choć Wiem , że to ciężkie. A wręcz w tym momencie mojego życia chętnie oddałabym Wam moje szczęście. Po zrezygnowania z życia jakie prowadziłam okazało się że na przekór moim decyzją nagle ciąża. I boję się okropnie. Wiem , że każdej z Was się uda. Gorąco pozdrawiam. Ślę buziaki i pozytywną energię.

Gość marimerka82
Witam,na tym temacie jestem nowa ;) Chciałabym prosić o radę. Od początku...4 lata temu zaszłam w ciążę dzięki clo i po zastrzyku z pregnylu. W pierwszym msc starań. Msc temu podjęliśmy z mężem powtórne starania o dziecko. Znów clo, pregnyl. Tym razem nie idzie tak łatwo. Testy pokazują jedną kreskę. Wczoraj pojawiło się lekkie plamienie (tylko na papierze)...i tyle. Lekkie pobolewanie brzucha jak na @. Dziś też lekko plamię. Nie wiem czy @ dopiero się rozkręci...czy coś jest nie tak. Czy po tym pregnylu są jakieś zawirowania z @? Nie wiem ....bo jak pisałam poprzednim razem udało się w 1 cyklu starań.

Gość 25lenka
Oleńka nie bój się będzie wszystko dobrze zobaczysz dbaj o siebie. Marmerka nie pomogę Ci bo nie brałam tych leków ale głowa do góry w końcu i nam się uda :-) Ja dziś czekam na @ która ma przyjsc. Miłego dnia Kochane dziś. Ja idę dzis do OPS bo mi zaproponowali jakiś kurs i zobaczę co to za kursy są ;-)

Gość gość
Gosc1: hej Kobitki:) Amoniek moja kolezanka miala dosc duzego torbiela i nic nie pomagalo i kupila jakas ksoazke i tam bylo ze trzeba robic sok z czegos i pic codziennie i jej sie baaardzo zmniejszyl po tym. Zapytam jej co to bylo bo niepamietam i na pewno Ci napisze... ja za jakies 3 dni bede miala owulke i po niej zaczne brac duphomyosot czy jakos tak zoabaczymy czy cos pomoze podobno dziala i w 1 badz 2 cyklu dziewczyny zachodza w ciaze... a powiem Wam ze od 2 tygodni jest mi ciagle niedobrze po jedzeniu albo po piciu np herbaty juz 2 razy wyladowala w kibelku nie wiem co mi sie dzieje:/ mysle ze to nerwy i stres przez prace:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się