Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa13435

a gdy juz dziecko sika do nocnika co dalej

Polecane posty

Gość ewa13435

syn od 2 tygdni sika do nocnika ale tylko do nocnika i gdy np wychodze z nim na spacer i nie zaloze pieluchy to nie wola ze cche siku lub gdy zawola to nei chce sikac gdy go podniose niewiem jak wy robilyscie czy zakladac ppieluche czy brac ze soba nocnik

Gość saleminka8
nie wiem ile ma syn,ale jeślipotrafi korzystać z nocnika to może zacznij nauke siusiania na wc,albo idźcie na spacer po wysikaniu się

syn ma 1,6 idziemy an spacer gdy syn sie wysika ale spacer trwa zawsze dluzej niz godzinke a on sika bardzi czesto czasmai co pol godziny

i gdy np wychodzimy z domu to mu mowie ze teraz idziemy na dwor i ze nie moze robic wmajtki bo jest dyzum chlopcem i u nas to skutkuje moj syn nie wola ze chce siku tylko pokzauje na majtki i ja ejstem na dworze to dzwigam go i sika na trawe ale wiesz twoj syn sika od 2 tygodni wiec mzoe daj mu czas

Ja mialam podobnie ,na spacerze nie wolal :( tlumaczylam,ze jak zsika majtki to wracamy do domu sie przebrac.Bylo tak pare razy,teraz wola .

Gość j.J.
a mój łosie skończy 2 latka we wrzesniu i za diabła nie chce sikać do nocnika. co robić?

Gość Moj wczoraj skończył 2 lata
i sika do nocnika. Na stojąco ;P Od wiosny nie kupuję pieluch. Mam inny problem. Sika tam gdzie "musi" Np po komunii brata ściągnął gatki na placu kościelnym i się wysikał :| Człowiekowi nigdy nie dogodzisz. Nie sika źle, sika źle :D

Mój syn też nie chciał sikac na trawkę. Wołał i trzeba było pędzic do domu. Zaczeliśmy więc wozic ze sobą nocnik. od tej pory nie było problemu, tylko wszyscy na nas dziwnie patrzyli. Jak skończył 2 lata to nagle mu się odwidziało. Chciał sikac pod każdym drzewkiem.