Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcia79

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość kasieńka zgierz
elcia79 ja cały czas czekam na info. Kupiłaś już ten test. Ja również czekałam na @ i mówiłam nawet że w tym miesiącu to będzie ona gigantyczna. Czekam.

Gość A.R_CT
ja tez jestem w podobnej wytuacji, moja ostatnia @ byla 12 czerwca takze jeszcze mam trochje czasu.... zaciazylam 26 czerwca, o ile zaciazylam..... jak narazie tylko piersi mnie bola ale to tak zawsze tydzien przed @ takze sie nie ciesze narazie..... mam nadzieje ze jednak zaciazylismy z mezem, baaaardzo chcialabym miec dzidziusia, to byl nasz pierwszy cykl.... no ale sie nie rozpisuje... czekan na wasze wiadomosci, przerzywam to razem z wami, sledze topic od samego poczatku!!!! powodzenia dziewczyny!

Gość meggi.
dziewczyny, sorki za pytanie, ale czemu nie możecie zaciażyć? tak po prostu, czy to przez antykoncepty?

Gość A.R_CT
nie wiem jak inne dziewczyny ale ja nie bralam NIGDY zadnych tabletek anty..... w sumie to nigdy o tym nie myslslam, ale dla mnie to nie mialo znaczenia jak wpadne to bede miala dziecko a hormonami nie chciala sie faszerowac..... to moj pierwszy cykl i czekam na moja @ jeszcze okolo 10-12 dni..... i sie okaze czy mam mala fasoleczne pod serduszkiem czy trzeba probiwac jeszcze raz !

Gość meggi.
acha, bo ja biore, ale podobno nie powinno byc efektów ubocznych.

Gość A.R_CT
Nie nie, zadnych objawow ubocznych, a jak widzisz ze cos nie tak to odrazu z lekarzem sie kontaktoj..... Moze ja ekspertemnie jestem ale wydaje mi sie ze tabl anty powunny dzialac tylko w jeden spisob, antykonvepcyjny ;);)

elcia no i jak jakies nowinki? przyszla @ czy rodzinka sie powieksza?

Gość kasieńka zgierz
elcia79 ja cały czas czekam na jakiekolwiek info od ciebie.