Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

moj synek trzeci dzien bierze debridat. kupki ma nadal bardzo bolesne - zaparcia, ale zauwazylam, ze bardzo duzo i twardo spi. ma 7 tygodni. dzis w nocy przespal bez pobudki 7 godz! dzis po poludniu tez duzo spal i to jak twardo! wasze dzieci po debridacie tez tak mialy?????????????? moze jestem przewrazliwiona. moze to ok. do tej pory przez ten bol spal malusio- -w dzien prawie nic, a w nocy z przerwami budzil sie co 3-4 godz. napiszcie jak to jest, bo sie boje

natychmiast odstaw!!! moja Zosia miała to samo, 6 godzin ciurkiem spała po tym leku co jej się nigdy ale nigdy wcześniej nie zdarzało!!!!! lekarka kazała odstawić natychmiast i jeszcze z nią do neurologa musiałam jeździć, ale okazało się ze wsio ok... po prostu widać była bardzo wrażliwa na ten lek......... ja podałam 2 razy bo za pierwszym razem myslałam, ze to przypadek, że tak śpi, ale zasnęła dosłownie ledwo łyknęła to lekarstwo... to nie jest normalna reakcja!!! mam nadzieję, ze wszystko ok u Was:)

wiem, ciężko z własnej woli zrezygnować ze spokoju jaki daje debridat, bo dziecko wreszcie śpi, ale.... ta reakcja nie jest normalna, i rzadko się zdarza, wszystkie lekarki z którymi to konsultowałam mówiły, ze nigdy się nie spotkały z tym... może mówiły prawdę, ale może nie chciały się przyznać, że istniało ryzyko... ja dawałam potem tylko bobotic, mała miała kolki straszne do 5 mca:(, ale w końcu przeszły:)

dzwonilam dzisiaj do lekarki, od ktorej mam ten debridat. oprocz niego maly bierze czopki viburcol. babka twierdzi, ze to po nich moze tak spac i kazala je odstawic a debridat nadal brac. rano mu nie dalam, ale teraz tak. poszedl spac, ale to jego pora na spanko. zobacze jak to bedzie wygladalo. co o tym myslicie? chce ulzyc mojej malej myszce, ale nie za cene zdrowia. mysle sobie, ze moze ten wczesniejszy sen spowodowany byl wyczerpaniem, nie bylam przyzwyczajopna do dzidziusia spiacego, bo maly budzil sie przy tej kolce co chwile a w dzien nie spal. a teraz po prostu wskoczyl na normalne tory

no wiesz, to nie są normalne tory, jak dziecko które wczesniej nie spało, nagle śpi po parę godzin, ale rób jak uważasz, a viburcol jest za delikatnym środkiem, zeby dziecko po nim tak reagowało...