Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samożycie

dziwne objawy - może macie jakąs teorię

Polecane posty

Gość samożycie

bardzo długo już staramy się o dzidzię :( i nic. W marcu miałam hsg, prawy jajowód niedrożny ale lekarz nie kazał panikować, poza tym wszystkie badania ok, no jeszcze "wrogość śluzu" do przebadania. Ostatnią @ dostałam w terminie, tylko dziwne było, że piersi bolały mnie również podczas okresu i były bardzo nabrzmiałe, a zawsze przestawały boleć tuż przed. Okres tez był dziwny, bo krótki 1,5 dnia po czym przerwa ok 1 dnia (były jakieś plamienia ale nieduże) i znów @ wróciła dość obfita ze skrzepami, bardzo bolesna i ciągnęła się w nieskończoność...prawie 6 dni. Od kilku dni czekałam na owulację ale testy nic nie wykazują juz 3 dzień i co najdziwniejsze z planowanym terminem owulacji zaczęły mnie znów boleć piersi i momentami czuję jakby znów @ miała przyjść, po 2 tyg? Sama nie wiem co o tym myśleć, nakręcam się oczywiście, bo bardzo bym chciała zobaczyć te dwie kreski ale nawet nie wiem czy jest sens robić test;) Czy może któraś z was spotkała się z podobnymi objawami i co one mogą znaczyć i czy w ogóel cos znaczą. Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź.

Gość kjahx niuw hx
skoro te piersi Cię tak bolą i skoro ten okres był taki krótki to może jesteś w ciąży. Zrób test i powodzeni :)

Gość Wkurzona Julita
wyjedź na wakacje, zapomnij o pomiarach temp., testach, etc. Kochaj się z mężem dla przyjemności i miłości i może wrócisz z wakacji z zygotką :)

Gość saleminka8
My staraliśmy się ponad rok,jeden niedrożny jajowód to nic strasznego,masz przecież 2 :) okres,a raczej krwawienie przypominające okres gdy jest się w ciąży nie powinien być z skrzepami,a tymbardziej nie powinien boleć. Chcesz zrobić test to zrób,ale wg mnie to nie ciąża. Wybierz 1 metodę,ja przez ponad rok stosowałam różne i co...nic..więcej stresu niż przyjemności. Wybrałam metodę termiczną i się udało już w 1 cyklu kolejna ciąża również była zaplanowana co do dnia,bo w tym akurat cykluwspółżyłam raz i się udało ;) Powodzenia

Gość saleminka8
Wkurzona Julita to długie by musiały być te wakacje :P bo cykl nie trwa kilka dni :) ale chociaż odpoczynek dobrzezrobi na psychike :)

Masz już wyraźne objawy bloka psychicznego... jesteś spięta, napięta, zapięta, przejęta i wygięta od tego starania. Naprawdę wyluzuj i po prostu kochaj się bez tego całego bagażu negatywnych emocji i myśli. Tylko pamiętaj, że im częściej tym sperma słabsza u mężusia - dobrze jest sobie strzelić po tygodniu totalnej przerwy. Będzie mu ciężko, ale to jest naprawdę skuteczny sposób bo plemniki będą jak tygrysy wtedy...

dzięki za podpowiedzi, właśnie za kilka dni wyjeżdzamy na tydzień nad morze i naładujemy akumulatory :)