Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mama ....

pomoze ktoś?ciaza na urlopie wych,miał ktos tak

Polecane posty

Gość załamana mama ....

jestem na urlopie wych spodziewam sie drugiego dziecka,czy po urodzenia dostane urlop macierzynski na drugie dziecko? zastanawiam sie czy nieprzerwac urlopu wych i wrocic do pracy i po jakims czasie pojsc znow na zwolnienie wtedy,chyba bedzie mi sie nalezał urlop maciezyski no i bendac na zw lekarskim bende dostawac pieniadze jestem wciezkej sytuacji:( jezeli nic niewymysle ,bende zmuszona usunac a tego sie boje wyzuty sumiienia by mnie zjadły

Gość fdrty
macierzyński ci sie należy.Po ur. dziecka będziesz go miała normalnie. możesz zaniesć teraz do pracy wypowiedzenie urlopu wych.Napisz,ze za 2 tygodnie czy m-c wracasz do pracy po czym za ten czas zamiast wrócić zanosisz zwolnienie.Wtedy zamiast 400zł dostaniesz pełna wypłatę

Gość fdrty
no i po urodzeniu normalny macierzyński i wychowawczy jeśli zechcesz.Nie usuwaj bron boże.Masz wyjście.Weź zwolnienie i będziesz miała pieniądze na dzieci

Gość załamana mama ....
aha czyli moge przerwac urlop wychowawczy złozyc podanie i np z dniem 1 sierpien kiedy to mam powrocic do pracy przyniesc zwolnienie lekarskie i wtedy bende miala płatne na tym zwolnieniu,i po urodzeniu macierzynski i znow wychowawczy?

Gość tak tak hjh
spokojnie możesz tak zrobić

Gość fdrty
tak:)

Gość załamana mama........
no to super dziękuje wam