Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

Gość Czarna_Dalia
u mnie tez :-p

Gość Obserwejszyn
u mnie się zanosilo na burzę, ale omineła nas szerokim łukiem. Chusteczkowa ta pogoda w to lato.

Jestem singielką od 2 miechów...i już nie mogę sama. Zostawił mnie po 2 latach wiec sie przyzwyczaiłam do bycia z kimś :( lipaaaaaaaaaa...ja jestem z woj. lubelskiego

Gość Rzęsa w oku
a mnie zostawił 3 miesiące temu po dwóch tygodniach bo...nie poszłam z nim do łóżka hehe dzis sie z tego śmieję, szkoda tylko, że tak bolało bo się w nim zadłużyłam już w zimę... miałam najgorszą wiosnę w życiu ale teraz pojawił się inny mężczyzna, jeszcze nie jesteśmy razem

Gość Czarna_Dalia
Rzęsa w oku ---> bardzo dobrze zrobiłaś, że tamtego olałaś :)

Gość aaaaaaaaaaaaaoaooao
od zawsze sama

Gość aaaaaaaaaaaaaoaooao
zero kontaltow towarzyskic, praca baby

Gość Czarna_Dalia
kafe to tez jakieś kontakty towarzyskie :-p

Gość Rzęsa w oku
a wiecie, to wcale nie było łatwe moja złota rada-nigdy z sąsiadem! on mieszka z rodzicami tylko 2 piętra niżej... na szczęście moje to tylko mieszkanie studenckie, w którym mnie teraz nie ma i i wyprowadzam się z niego jesienią:) poza tym był o 9 lat starszy... wiedziałam zawsze czy jest w domu-> po samochodzie. nie umiałam nie patrzeć on się gapił zawsze w moje okno-> czy mam zapalone to było nie do zniesienia, każda runda windą-> stres łatwo nie było...

Rzęsa w oku----ja swojego byłego na szczescie nie widuje...mieszka 40 km dalej pozatym obracamy sie w innym towarzystwie :)Powiem Ci tylko ,że ja bardzo cierpiałam i dopiero niedawno przestałam płakać... a i to czasem mi sie zbiera na płacza bo on sie bawi bezenie a ja siedze w domu i rozpamiętuje przeszłosć

hej. ja tez jestem singlem- ale z wyboru- jakos nie mam czasu na uganianie sie za facetami. mam juz swoje lata lale nie mysle o stałym zwiazku, -jest dobrze :) dziewczyno--> tez jestem z lubelskiego :)

Gość aaaaaaaaaaaaaoaooao
nie mam znajomych

Gość Czarna_Dalia
u mnie zawsze związek się kończył przez nadmierną zazdrość i próby kontrolowania :( dlatego teraz cieszę się, że jestem sama :)

zdecydowanie tak----jeśli to mnie pytałas o co poszło to poszło o to ze on nagle stwierdził ze nie wie czy chce ze mna byc...od tak sobie . Żadnych wyjasnien...tylko potem dowiadywałam sie ze z inna panienka chciał sie umówić :P ale ona go olała..pozatym miała 18 lat kiedy on ma 22