Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

zawsze z wyboru, zakończyłam niedawno kolejny związek i dochodzę po mału do wniosku, że chyba nie bardzo wychodzi mi bycie "razem" ;) w pojedynkę dobrze mi idzie ;)

Zajętym zazdroszcze :( Ale choooj z tym.. Jest wiele ważniejszych rzeczy niz facet. Został mi rok pedagogiki a potem mgr w Lublinie wiec coś czuje ze tam sie zacznie moje zycie :D

bycie z kims wydaje mi sie teraz zdecydowanie trudniejsze, bo kolesie zrobili sie jacys tacy zkobieciali i maja tez czesto swoje nieuzasadnione fochy... zreszta jakos nie usmiecha mi sie od nowa poznawac faceta, nudzi mnie to, bo sa poprostu nudni :O

zdecydowanie TAK Mnie to już najbardziej wkurzają te "początki" na nowo poznajesz , ufasz, te same gadki, te same procesy, poznawanie się, pierwsze pieszczoty itd...nudaaaa :O a i tak potem wszystko kończy sie tak samo hujowo.....

z Zamoscia jestes tak ?? a Zamosc kojarze tylko z ciaglym zwiedzaniem z dziecinstwa - tak to jest, jak rodzice ciagają biedne dzieci w upal na zwiedzania :( ale tak na miescie to nie bylam....

extented----Moja droga mam to samo ...mi juz sie nie chce poznawać od nowa faceta , bajerowac go od nowa itp itd...a poźniej i tak niigdy niewiadomo co z tego wyniknie bo jak powiedziała zdecydowanie tak to faceci sa teraz wybredni pozatym co 3 facet to kurwierz w dzisiejszych czasach...każdy mysli o tym aby zaruchać...chodzi im o seks. W większości

Każdy facet w pewnym okresie sojego życia pragnie mieć kobiete :) nie warzne do jakich celów...i tu sie z Toba zgodze moja droga bo bez nas byli by jak marny pył :P

ano przeciez zdarzaja sie hermafrodyty.....co to mają np. genitalia męskie a w srodku gonady zenskie...ale zaraz rodzice przerabiają te dzieci na jedną z powszechnie uznawanych płci

witajcie sigielki :) tak sie wkręcę i powiem, ze samczyki to sie zdrowo nie rozwijają.. oni to w ogole wszyscy na mozg popadali juz chyba bedąc plodem :(

ale ten winiary tez jest taaaaki domowy,a ze za dlugo bym go musiala robic, to se zrobie ztorebeczki..raz na rok mozna wszamac :)... tylko ja lubie taki z duzymi warzywkami, takze zawsze sobie wkrawam :)