Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

Przyjaciele mi pomogli...i juz jest ok :) potrafie sie smiac i chodze na imprezy...ale jednak brak mi czegoś w zyciu....moze kiedyś ta pustka się zapełni ??:))

O fuck... Mów mi tu zaraz co się stało :/ i kiedy ??????? pamietam jaka byłaś z nim szczesliwa ...no widzisz...tak sie obie tymi skurwielami podniecałyśmy a teraz co mamy z tego ?? nico :P

my sie rozstalismy juz jakis czas temu, zawila sprawa potem byla, bo on nie chcial ponownie sie ze mna wiazac, ale mimo to chcial utrzymywac kontakt i nadal jest sam...no i chcial wrocic...z kolei ja to juz wykluczylam dawno, bo zbyt dlugo sie naczekalam !!

Gość Rzęsa w oku
ja też myślałam że przez niego nie zaliczę sesji................................................................................................................................................ ale udalo sie

Ale oboje tak zdecydowaliście ?? Co sie działo ?? Bo u mnie ...myśle ze on był zbyt niedojżały jak na swoj wiek...i chciał sie jeszcze wyszaleć...wiec mnie zostawił. Drugiej tkiej jak ja nie znajdzie...kazdy to mi mowi i sam tak stwierdził...

no własnie... widac co faceci potrafia robic z kobietami... płaczemy, zawalamy studia, męczymy sie z nimi... dla tych krótkich chwil przyjemnosci:o kocham bycie singlem :D

A teraz jestesmy same....powiem Ci kochana ,że żałuje ze nie jestem lesbijką :P dziewczyny sa duuuuuuuuuuuzo mądrzejsze od facetów. Ja juz nie mam słów na to co mi W zrobił. Jakbym zaczela Ci opowiadac to byś się za gowe złapaa ile sie dzialo przezte dwa miesiace...

zapelni napewno i ja Ci to mowie - jestem żywym dowodem na to !! i nie mowie tu akurat o nowym nabytku ;p, ale pewno i na to przyjdzie jeszcze pora :D dokladnie, bez przyjaciol to czlowiek umiera....mnie tez postawili na rowne nogi, choc bylo fatalnie...i niekiedy juz sama wstydzilam sie tego,ze wciaz mam ochotę o nim gadać... bo jest co wspominac, a wspomnienia nigdy nie znikną, choć bym starala sie je wymazac na sile , to tak sie nie da !!

... z tym gadniem o nim . Tak jakbym siebie słyszłała...gadam o nim zawsze i wszedzie ...moje przyjaciółki powiedziały ze jak bede o nim gadac to mnie zleją :P Ale tak to jest,,,,jak kłade sie spac to mysle o nim...jak sie budze to mysle o nim....cokolwiek bym nie robiła myśl o nim choidzi za mna ...chciałabym sie tego pozbyc ale to zajebiście trudne :/po 2 miechach mi nie przeszło ....i nie wiem kiedy przejdzie bo jest skonczonym kutasem i skurwysynem ale go kocham...a Wy ile juz nie jesteście razem ??

kobitki wszystkie mądrze gadacie, ale jak juz nam zawroca w glowach, to rozum idzie w wiekszosci w odtawke i serdenko wali jak oszalale...my wrazliwe kobitki !!! coz taka juz nasza natura....trza z tym zyc....albo stac sie bardziej wyrachowaną !! :P a co do M. - no niestety, to on zadecydowal...ja bym dalej snila w tej bajce i nic na to nie wskazywalo....tez sadzilam, ze bedzie slub, choc do pelni szczescia niekoniecznie bylo by mi to potrzebne... obudzil sie ze snu i stwierdzil , iż jest mu ze mna wspaniale, jestem cudowana i takie tam bajery szmery, aleeeeee....poprostu zabraklo tego wiekszego uczucia !!

Kurwa...wkurwiłam sie wiesz. Zawsze i wzsedzie sie słyszy ze faceci rzucaja laski :( i to podaja takie bezsensowne powody ze az żal za dupe ścsika...W. po rozstaniu ze mna był u mnie kilka razy...i było mi z nim cudownie. Byłam wtedy pewna ze wrócimy do siebie ale teraz widzeze on chciał tylko seksu...Ehhh byłam naiwna i bardzo głupia. Ale juz z deczko zmądrzałam i wiem ze nawet jakby mi tu stanął z bukietem róż w drzwiach to bym go odprawila z kwitkiem. Chciałabym żeby on cierpiał tak jak ja cierpiałam przez niego... Tak wogóle to ja mam wrażenie jakby on umarł...juz go nie ma przy mnie kiedy go potrzebuje...

no my rozstalismy sie jakos zaraz po tym, jak sobie o nich gaworzylysmy :I, czyli w pazdzierniku...takze dobre 9 miesiecy - okres ciazowy :P - w ktorym nie jestem ;p a co do lezbijek - to moze masz zapedy bisexualne ? :P, czy Cie to w ogole nie kreci ???

ja Ci powiadam, ze zlo sie obroci przeciwko niemu....M. juz za to placi i to srodze, los sie nim juz porzadnie zajął...tez go kocham, aon kocha inną , tą przede mną....tez byli dlugo ze soba, ale to ona go olala, bo sobie nowego fagasa znalazla !!

Dżizys :P mówie Ci kochaniutka gdyby mnie to kręciło juz bym miała jakaś laseczke hehe :P no nie mam zapędów biseksualnych :) Only faceci...ale teraz malo jest takich z jakimi mogłabym sie umówić . Na imprezach można znaleść żuli a nie facetów....

Oby i W. tak został potraktowany przez los !!! Mam nadzieje ze bedzie dłuuuuuuuuugo i baaaaaaaaaardzo mocno cierpiał.... Apropo mieszkania....to gdzie teraz jestes ?? Mieszkałaś u niego czy to było wasze współne ??

bleehh no absurdalne realia !! a jakie to maja wymagania co do kobitek , to juz w ogole przechodzi samo siebie...a sami mają bojlery, zapuszczeni, smierdziele itp, itd :O

Wiec wiesz kochaniutka....chcąc mieć faceta w dzisiejsych czasach (normalnego i porzadnego!!) Trzeba sie nszukac i przebierac w nich...jakbym teraz kogoś poznała to na bank bym była zajebiscie nieufna . A jeszcze jakby mnie znowu ktoś tak rozczarował jak W. to bym wylądowała w kryminale za zabójstwo hehe :D:D:D

Kurcze...szkoda mi Ciebie. My razem nie mieszkalismy ...ale mieliśmy plany. Wiem ze takie wyprowadzenie sie ze wspólnego gniazdka musiało Cię wiele kosztować...

to ja juz nie chce w tych dzisiejszych czasach :O :p zero kultury z ich strony, zero dżentelmeństwa - jak kolega idzie przodem to ja zaraz bulwers, i zaraz wyrownują do pionu :P

No i git mi tu z Tobą też jest dobrze :D nie ma to jak kobieca solidarnosć... A tych skurwysssssssssssssynów wszystkich pokolei trzeba zajebać ...osz znowu sie wkurwilam :P

I tak trzymaj!! Te bezmózgie ochłapy musza być tresowani bo sai nie wiedza co to kultura...ja W musiałam uczyc zeby mnie przepuszczał w drzwiach pierwszą :P Bez kitu...wytresowałam go troszke i teraz jakas inna suka bedzie miała gotowego frajera :P:P:P

a co do kobiecej solidarnosci,a raczej jej braku....czy Ty tez to zauwazylas , ze idac przez miacho i przechodząc przez pasy kobity nigdy sie nie zatrzymują ??? aaaa to paskudy.....no raz mi sie zdarzylo, ze mnie przepuscila...z kolei jak jadę rowerem to kazda sie zatrzymuje :p

Masz jak ja...moze i mowie o nim ze jest frajerem i debilem itd ale przezyłam z nim najwspanialszy okres w moim życiu :(:( a on teraz mnie nie chce . Smutne to wszystko...