Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

ja wam cos powiem dziewczyny. juz sie przekonałam 99 % facetów pozamnieniało sie z dupą na mózgi... oni nie mysla głowa tylko inna czescia ciała.= w 99% nie sa monogamistami. amen.

ich to sie nie da tak do konca wytresowac, zawsze zostaje cos do poprawki i wiesz co chyba se tę mysl teraz walne w stopce, a co hahah :P

Bo dziewzyny do suki :P A idac przez miasto faktycznie zadna nie schodzi z drogi tylko sie patrza na Ciebie zebys Ty im ustąpiła :P a to zdziry hehehe

Spox teraz mi powiedz jak zrobić tą stopkę bo nie wiem :P też se to walne a co :D niech wiedza ze jestem meską szowinistką hehe :D

no nie dodalam, ze one jada autem i nie przepuszczają przez pasy :p ale mowiac o chodzeniu po chodnikach to tez zdarzają sie takie lafiryndy co to idą na oślep i wpadają na Ciebie, niby przypadkiem....

jedziesz do samej gory topicu i tam ma preferencje :D masz juz swoj nick, wiec tylko potwierdzasz haslem i tam pojawia sie okienko, w ktorym wspisujesz co chcesz :P

Weeeeeeeeż...taka jest prawda :))) i bede to rozpropagowywać:D mam nadzieje ze nie bedzie zła nasza kuliżanka :))) w kocu ingielki trzymaja sie razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czytałam. no i zobaczie - zgadza się to z moja teoria ze faceci nie mysla głową... i jeszcze koleś smie pisac ze dziewczyny sa głupie.....( no dobra jak czytam: " bije mnie i poniza ale go kocham i z nim będę" to tez tak mysle, ale tylko w takich pojedynczych przypadkach) . a temu gosciowi co to napisał bym wrednie przy****ła w buźkę... :o

Gość Diamentowa_dziewoja
Można się dołączyć? :D też jestem singlem, ale nie chce nim być :P AA i najważniejsze- lubelskie sie kłania :D

o matkoooo toz ta lubelszczyzna to jakies zagł.bie singlowe. tfu! na psa urok :D zapisałam sobie temacik do ulubionych, coby mi nie zaginął i juro bede zagladac. a teraz ide sobie z kafe. miłej nocki 🖐️

wiecie co...miałam sen. Śniło mi sie dzis ze był ze mna i uprawiliśmy sex:/ N podstawie tego snu stwierdzam ze nigdy sie chyba go nie pozbede z moich mysli :/

A to chooooooj chyba zawsze bede go pamietac...w koncu był moja pierwsza prawdziwa miłoscią. Weekend u mnie zapowiada sie juz imprezowy wiec wyrusze na polowania hehe :D:D:D:D

witam Was kochane kobitki :D to mowisz ze juz masz plany na week :P ja jeszcze nic nie planuje a ciesze sie ostatkami pieknej pogody - bo w sumie jest parno , ale pochmurno...mam nadzieje, ze niebawem pogoda nadrobi zaleglosci....a podobno sierpień ma być w tym roczku najpiękniejszym miechem pod wzgl. pogody - takze czekam z utesknieniem :) a w nocy mialam jakies majaki, w ogole duchota.... niewykluczone ze M. po trosze mi sie snil, ale nie pamietam dokaldnie co.. zasypiajac myslalam o nim jak zwykle

No a ja w przerwie między praniem a odkurzaniem pisze do Was :P Nie ma to jak babskie towarzystwo :D No cóz moja kochana ...czytając to co piszesz o sobie że po zerwaniu w październiku coągle o nim myślisz , zaczynam martwić się o siebie. Fakt faktem ,że czas leczy rany ale boje się ,że to \"leczenie\" potrwa za długo...W sobote zamierzam poderwac jakiegoś przystojniaka hehe :D:D:D PS.Myślałam sobie o tym co by zrobił W gdyby zobaczył mnie z innym facetem...myślę,że szlag by go trafił i krew zalała :D Miałby chooooooooooooooooooooooj za swoję hahaha :D;D;D:D

no jestem juz po obiadku :) wiesz kazdy jest inny, jedni przezywaja rozstania nawet 5 lat i dluzej - znam takie osoby , a inni hop siup i sa z kimś innym lada moment !!!! moj ex jak widzial mnie z jakimis kolesiami, nawet kolegami to aż czerwieniał ze wscieklosci i wez tu zrozum samca :( !!!!! no więc zycze Ci udanego podrywu, moze kilku...a co !!! tylko z jednej strony szkoda, ze mieszkacie 40 kilosow od siebie, bo mozna by bylo z tym nabytkiem podejsc centaralnie pod jego okna hahahahah !!

Ale w głębi serca mam nadzieję ,ze wrócimy do siebie,ie...że on wróci do mnie . Wczoraj mi koleżanka powiedziała ze jej były jej powiedział zeW. z jakas panna widuje i ze on poprostuma jakąś dziewczyne . Jak sie o tym dowiedziałam to mało nie dostałam zawału z zapaścią !!!!!!! Ale info okazalo sie nieprawdziwe :)