Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

no hallo panienko :D jak tam impra ??? ja do dzis jeszcze choruje ;p a od jutra ladną pogodzinkę zapowiadają, takze aktywne leniuchowanie na plazy będzie :D !!

A no opowiem Ci moja kochana ,że kogoś poznałam :D Bardzo fajny , przystjny student górnictwa hehehe ale jest tu tylko na wakacjach także czasem się widzimy :D

A no opowiem Ci moja kochana ,że kogoś poznałam :D Bardzo fajny , przystjny student górnictwa hehehe ale jest tu tylko na wakacjach także czasem się widzimy :D No fakt...dziś ludzie są wyjątkowo złośliwi. W jednym topiku rzucaja głupie oskarżenia itp...eh ludzka głupota nie zna granic

No własnie dlatego nie wiem co zrobić...fajny bardzo inteligentny chłopak...szkoda ,że tak daleko odemnie mieszka. Ale ja przeciez nie szukam związku...zawsze możemy utrzymać konakt przez neta czy telefon :)

Gość be_yourself_
i ja jestem singielka:)))Witam Was:)

Fajno...i własnie się z nim w sobote umówiłam ...cholera :o czuje sie okropnie bo z tamtym mi jeszcze nie przeszło :o ale przynajmnie dzieki niemu mam sie lepiej...o wiele lepiej...bo to dobry i mądry facet