Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

Boże dlaczego ludzie sobie coś takiego robią :/ daj spokój kolo siadł na słoik !!!!!!!!!!!! ble !!!!!!!!!!! Jednak faceci to idioci :/

Później było gorzej...jak sobie z dddddddddupska wyciagał szkło paluchami i krew sie lała :/ Faceci.. Coś czuję ,ze staję sie powoli szowinistką :P

Fujjj... Ogladam konsert z bukaresztu Michaela Jacksona :P Ładnie śpiewał jebbbeniec ...odkąd W mnie zostawił strasznie przeklinam :o psycha chyba mi siada...

o ja pierdziele - obejrzalam poczatek......i chyba to ze mu tam ten słój pękl to nie byl jego zamiar !! i dobrze mu tak, za glupotę się placi !!!!

Boziuuuu... Ty tez tak masz po rozstaniu z M. ?? MI się każdy facet źle kojarzy,...i myśle ,że do konca zycia juz bede sama. On sobie pewnie znajdzie panienke ale ja pozostane wierna miłości do niego i bede sama...pozatym nie ufam facetom...nawet qmplom ..

To tak jak ja :) nie samotna...ale sama... Chciałabym żeby już mi prezszło...ale nawet jak kolezanki przy mnie opowiadaja o swoich facetach to mnie aż ściska w dolku...

no samczykom to sie nie ufa , w zadnym wypadku, nawet jak na zaboj sie kocha...ufaj tylko sobie :) - przynajmniej sie staraj :D albo pokochaj siebie jeszcze bardziej - bo ta milosc nigdy Cie nie opuści - taka prawda :D :D

Hehe problem tkwi w tym że ja myśle teraz że e mna jest coś nie tak :O Ehhh wiem ze to moja głupia wyobraźnia boi to on jest fiuuuuem ktory mnie zostawił ale taka juz pojjjjjjjjebana jestem :P:P

z Toba wszystko ok...czemu tu sie dziwic...wlasnie on jestdupkiem, ze Cie olał !!!! taką fajną lasencję !! mi to male ( albo i dość duuuze ) obrzydzenie do samczykow jeszcze nie przeszlo !!!

Boje się że i mi szybko nie przejdzie...jestem zdania ze fajnych i porządnych facetów naprawde jest baardzo mało na tym świecie...bo faceci to albo ruchacze typowi albo jacyś pijacy albo takie własnie niedojżałe samoluby...ehh szkoda mówic...Kurrrrrrrrwa wściekam się tylko ale bym mu zajjjjjjjjjjjjebała gdyby tu był...:Ppopiół by z niego nawet nie został :D

to badz zawsze gotowa, bo ja bym tez mu przywalila z liscia , a njasilniejszy mam prawy sierpowy hahha tylko ze ostatnio jak go zobaczylam, to on buraka zapuscil a mnie serce zaczelo walic i brzuch bolec z nerwow....to bylo unnormal, zreszta jak cala ja ;p

No ja jak widze sie z W...to on mnie unika a ja krzycze za nim :P ehhe a brzuch z nerwów boli mnie na drugi dzien jak juz wytrzeźwieje i przypomne sobie(albo ktoś mi przypomni) co sie działo dzien wczeesniej :D PS zwykle sie spotykamy na disco :P

Własnie słuchanie w takim okresie jak my mamy muzyki romantycznej...jest głupim pomysłem. Włączyłam sobie jakaś techniawe az mi się tanczyć chce :D Ale na weekend z moimi laseczkami sie wybieramy na potańcówe do klubu :D:D:D Może bedą fajni kolesie ;P:P