Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

Gość Rzęsa w oku
single nie mają fajnie, gdy wszystkie koleżanki dookoła pozaręczane

jakie ??? :p no na cafe gadalysmy, jesli o to Ci chodzi....aaa dokladnie w pazdzierniku 2008 r. , kojarzysz fakty ? ;p i widze ze zalozylas topic o singlach i oczom uwierzyc nie moglam :I

No palant....nic o tym nie świadczyło ale wiadomo że były jakieś tam kłótnie itp jak to w związku bywa ale nigdy bym nie pomyślała ze on mnie zostawi :( ehh to co przezyłam to poprostu masakra :(

Aaaaaaaaaaaaa coś kojarze :P No tak ta sama dziewczyna ktora wtedy tak Ci sie zwierzała jest sama bo mnie ten skuuuuuuuuuuuuuuurwysyn rzucił :( teraz wszyscy mi mowia ze ma jakaś laske...on mowi ze nie ma...ale wiesz...jak sie dowiem ze ma na ban to mu jajca urwe!!!!!!!!

aaa to prawda, ze w kolo wszyscy sie hajtają / zaręczają albo zaciążają :p ale nie kazdy z musu jest sam..wiekszosc z wlasnego wyboru i dobrze im z tym :)

hahah jajca ?? no piękna, po stracie jajec nie bedzie bolu, a nawet i lepiej pewno.....to mu ukruć ogonek :p, wtedy dopiero bedzie placz i zgrzyt zębisk ;p

Gość Czarna_Dalia
single nie mają fajnie, gdy wszystkie koleżanki dookoła pozaręczane jak się uzależnia własne szczęście od takich rzeczy :-o

z jakiego jestes maista \'dziewczyna mojego chlopaka\'? singielki, jestescie same z braku materialu ktory sie nadaje na faceta czy z wyboru? ja dlatego, ze przestalam wierzyc w to, ze facet jest w stanie stworzyc monogamiczny zwiazek...

Ja teraz żyje rządzą zemsty,,,,,uważam ,że przyjdzie czas kiedy zechce do mnie wrócić ale ja poiem NIE!!! Albo sie nim pobawie tydzien a potem powiem ze mi sie znudził...o i już...:P

niekoniecznie zwiazki zaformalizowane sa szczesliwsze....a czasem nawet i wiecej z tego klopocikow :O a ze tak spytam, dlugo bez tego W. jestes ???

no własnie,-- mi np jest dobrze, ale widze ze dla wiekszosci dziewczyn \"bycie singlem\" to powód do zmartwien. a dla mnie bycie singlem to WYBÓR :P

Gość Czarna_Dalia
ja tez jestem singlem z wyboru i na przekór powszechnej opinii jestem szczęśliwa :-p

ja pamietam swoja pierwsza porazke z kolesiem wlasnie w liceum i to byly akurat matury, takze tez myslalam, ze zawale...aleeeeee cudem jakos przebrnelam

Też się tak oszukuje że jestem singlem z wyboru i jestem szczęśliwy.

singiel - niby sam, ale niekoniecznie do końca sam..... ja tez jestem singlem, bylam z M. ale juz nie jestem....takie zycie...tak los chcial - tak mawiają ja mowię, ze singielka, ale szczęśliwa :D....zycie nie konczy sie na facetach, a wrecz moze byc i lepsze :)

Hmm...to ten M. o ktorym tak gaworzyłysmy na erotycznym ?? hehe ...i ten z którym mieszkałaś ?? Jesli to nie ten to Cię z kimś mylę...

Gość Czarna_Dalia
a nie rozumiem tej powszechnej opinii, że singiel musi być nieszczęśliwy :-o

kurde kobito, wyjdz do ludzi, no wez mnie nie denerwuj !!!! a gtym bardzije wakacje, piekna pogoda, mimo, iz teraz leje, jutro bedzie pewno pieknie :) wiem, jest zle ale to minie i bedziesz sie jeszcze cieszyc z zycia :)