Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

Bedzie troduno ale musimy coś z tym zrobić...obie sie zawiodłyśmy i obie powinnyśmy sie wziąć za siebie ruszyć dupska z domu iść na disco albo wyjechac gdzies :) w koncu mamy wakacje :) tylu ludzi sie teraz poznaje...moze i nam to będzie dane :)

A ja ostatnio ciagle siedziałam w domu bo jak przychodzi sesja to tylko siedzez i panukuje ze trzeba sie uczyc ...taki troszke kujon ze mnie :P ale przynajmniej jako jedna z nielicznych osób na roku nie mam żadnej poprawki we wrzesniu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale teraz jest po sesji i sie zacznie weekendowanie :D

no wiec nie dolowac sie kolezanko, mimo wszystko tylko szalec szalec i nie tylko w weeka....bo szalenstwa nie sa zarezerwowane tylko na wakacje :)

no i gdzież ta singielka sie podziala ?? pewno bawi sie smacznie z jakas samcza dupeczka :p tylko nie pij zbyt duuzo procentowych :P, pamietaj troszkę bąbelkowych :P

tak tez myslalam, bo widzialam Cie na innym topiku , ze sie dolujesz..i chcialam zapodac też piosenę taką co mi JEGO przypomina :I, ale sie powstrzymalam !!

Gość aaaaalllllllllliiiiiiiikkkkkkk
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli rejestrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Bąbelkowe...daj spokój :p Jutro jade wybierać promotora więc o 4 na nogi wstaje :D al wieczorem pewnie będzie jakiś %%%%%%%%%% procenik malutki hehe :D A tak wogóle to Ty masz kontakt z M ??

Ooo moja droga i ja jestem 'rozłożona" niestety ciotka mnie dorwała :P znaczy okres mam...ale dobrez prznajmniej ze mam okres bo jeszcze by mi tego brakowało zebym z nim wpadła..z tym choojem :P

wiesz jak to jest - oni chca , my nie bardzo...( jeszcze zalezy ktora ) zakonczylam to w pizdu i mam spokoj...i wszyscy gadaja ze az promienieje wyobraz sobie....

Noo dzielna dziewczynka :D Terz ja musze się wziąć całkiem w garść i już wtedy wogóle bedzie git :D Piwko bym jakieś wypiła:P ale juz za późno na towarzystwo pozatym siedzez przed kompem wykąpana z maseczką na twarzy :P mowie Ci taka zajebista maseczka..z glinki zielonej ale fajowa bo mi zastygła na buzi i jeste cała sztywna nawet sie smiac nie moge heheh a to zabawne :D

nei chce Cie martwic , ale podobno teraz sie czesto zdaza , ze nawet do 4 miecha mozesz miec ciotkę , bedąc w ciązy - tak sie naczytalam na tym forume , jakby co :P ale nieeeee, to by bylo niemozliwe, przeciez bylas odpowiedzialna sie i sie bzykalas odpowiedzialnie :P nie ?