Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

Apropo warzyw...Wiecie co ja ostatnio zaczełam jesć ?? Warzywa na patenie takie mrożone sa super zwłaszcza z tą przyprawa :D no i jem to zamiast ziemniaków do kotlecika :P

w lidlu sa boooskie mrozone warzywka, jedynie za 1, 65 - ale rekalma hahhah, normalnie pychota...masz tam duze kawaly brokulków, kalafiorek, marchewencja, porek i selerek :)

a mnie ostatnio wzielo na żarelko wegetarianskie, takze kupilam sobie pol kilosa soi i porobilam sobie kotlety, nalesniki.... a ostatnio przyjaciolka zaprowadzila mnie do sieci restauracji green way - nie wiem czy kojarzysz...to normalnie sie zakochalam w roslinkach, mimo iz jestem mięsożerna :)

no to witaj w klubie żarloka i chudzielca....ja sie smieje , ze mnie lepiej ubierac niz karmic :P hmmm bywalam w Zamosciu jako dziecko :P, bo mam rodzine w lublinie i okolice lublina... i od dziecka mieszkam nad morzem :D :d i nigdy nie zamienie go na gory np., ktorych nieznosze, a raczej sie po nich wspinac....chociaz widoki są nieopisane :D

taaa na plazy siedziec....ja nie umiem tak, zawsze aktywnie sie przemieszczam :P..ale pogoda nie dopisuje, wiec trza jeszcze poczekac na pokazy dupeczek ;p

Dla mnie tez facet musi chodzic w bokserkach...zwykłe majtki sa pedalskie :P Wybierałam sie nad morze z W. jeszcze jakieś 3 miechy temu...

Tak wyszło...ale skonczyłam juz 2 roczek i musze powiedziec ze pdagogika jest dla mnie :) zrobi licencjat i śmigam na pedagogike wczesnoszkolną do LBN bo teraz jestem na resocjalizacji :) studia to fajna rzecz..mozna poznac prawdziwych przyjaciól :) ja takich własnie na studiach poznałam :)

zreszta ja bardziej w iinym kierunku widze swoje powolanie...ale chyba juz za pozno....zreszta kto wie, moze kiedys to zrealizuje :) a w ogole to uwazam, ze mlody czlowiek , ktory jest swiezo po maturze nie jest w stanie tak naprawde okreslic co go kręci w zyciu i co bedzie mu sprawialo przyjemnosc...bo bardzo malo jest ludzi, ktorzy pracują w swoim wymarzonym zawodzie

Dokładnie :D czyli to co lubie hehe :D:D:D:Dale zanim si zajme tym co studiuje minie troszke czasu :) narazie chciałabym sie ustabilizowac uczuciowo ..

ustabilizujesz sie....ale wiesz co chyba juz nigdy nie bedziemy takie jak przedtem....taki samiec chocby spaczyl nasze zycie w kontekscie wszystkich osobnikow zwanych facetami !!!!

Tak tez sie czuje...wypaczona uczuć do facetów. Zraził mnie jeden mały choojek do wszystkich facetow...Poprostu zrobił mi krzywdę psychiczną...

Hmmm no fakt ,że nie mały :D pod każdym względem...najgorsze jest to ,że on był moim ideałem faceta. Podobał i podoba mi sie pod każdym względem : jest niesamowicie przystojny i ma cudowny charakter ale kiedy kocha...w sumie to moze nie był wcale taki udowny skoro mnie zostawił .

Co do pracy,...to zaczeło sie wszystko psuć odkąd dostał nowa robote...teraz pracuje w turystyce i nie mial dla mnie za duzo czasu. Czasem myślałam ze ma kochanke ale nie...znam go i wiem ze nie zdradziłby mnie kiedy mi mówił ze mnie kocha. Dopiero jak stwierdził ze nie jest pewny miłości do mnie umówił sie z tą 18stką...