Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

SINGLE !!!

Polecane posty

A ja sobie codziennie coś robie :p wogóle nakupiłam sobie szmatek kosmetyków i czuje sie jak bogini ::D:D:D odpicowałam sie ale żeby mnie ktos zauwazył :P heheheh

ej no laska . no nie gadaj ze Cie nie zauwazają :O ja to ciagle sobie obiecuje - koniec juz z tymi ciuchami, i mowie Ci - toż to uzaleznienie...tylko to mnie jeszcze nie doluje , ze śmigam po lumpeksach i ciuchy w granicach 15 zl kupuje :D jakos nie mam silow wydawac na ubrania po 70 zyla

Jejciu nie pamiętam jaka firma bo opakowanko juz poszło do śmieci...no ale super jest zara ide zmyć bo zaczyna swędziec :P:P:P I wglądam jak downik w niej :D

Ehh...tez piękna... Moja miłosc taka własnie hjest. Toksyczna . Bo on mnie zniszczył w jakimś stopniu...a w jakimś ja siebie samą niszczę...ale od czego mam tabletki i kafeterie hehe :D Dziś moge pisac troszke nie do rzeczy ale juz mi wszystko jedno ...te tabsy naprawde działaja :D

Hehe no no nie bądź taka grzeczna :D:D:D hehe też sobie łyknij na humorek :P A jeszcze jakbym to piwem popiła to bym tu breakdance'a kręciła chyba :P hehehe :D

Gość Kolator
siema

Dobra, dobra :D pewnie jestes grzeczna tak samo jak i ja :D Będę do Ciebie mówiła 'siostro' Bo niedość że łaczy nas wspólna sprawa jesli chodzi o tych choooojów :P to jeszcze nie jestesmy grzeczne :D i tak do 30...a po 30stce to się moze uspokoje :D

Gość oooooooooooiaiiaiaia
jest ktos z poznania, oklic

Hehe no leć leć :P tylko uważaj jak latasz :P Ja już odleciałam po Relanium :D:D:DOjj fajne te tabletki..ale chyba pójdę już w kimanko bo rano o 4 pobudka :P Dobrej nocki Ci życzę i do jutra albo do pojutrze hehe !! 🌼

No więc kochana promotor wybrany :D Pozatym czuje się dziś naprawdę cudownie ponieważ W. dziś zadzwonił i chciał sie potkac a ja stanowczo odmówiłam mówiąc że zamierzam się bawić z przyjaciółmi i nie bede tracić czasu na spotkania z nim :D:D:D zamurowało go heheheh :D Wogóle fajny dziś dzien...kolega z uczelni zwrócił na mnie uwagę i mimo ,że dla mnie on pozostanie tylko kolegą , miłe jest to uczucie że się komuś podobam i ktoś mi powtarza ,że jestem ładna i fajna dziewczyna itp :D:D:D to mnei podniosło na duchu !!!!!!!!! :D

No zero kompletne zero goności i jakichkolwiek zasad...no nie wierzez do tej pory ,że zadzwonił...a ja go w wyśmienity sposób olałam :D:D:D

Zdeecydowanie miałał dzos zajebisty dzionek :D Ubrałam sie skąpo i włozyłam najwyższe szpilki jakie tylko mam :D ide zaraz na imprezke tylko czekam na paru patałachów z mojego \"podwórka\" :D