Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tia to ja

kasa w prezencie, podpisac sie?

Polecane posty

Gość tia to ja

bardzo dawno nie bylam na weselu i nie wiem jak sie robi? daje w prezencie kase, kupilam taka ladna kartke z zyczeniami i chce wlozyc do niej kase, ale nie wiem czy sie podisywac czy nie? bo niby pod zyczeniami sie powinnam podpisac, ale czy to nie wyjdzie tak ze chce zeby wiedzieli ze to ja im tyle dalam i dlatego sie podpisalam?

Oczywiście, że się podpisz :) To nawet tak głupio zostawić niepodpisaną kartkę z życzeniami.

Gość podpisz sie
mlolodzi przeciez chca wiedziec od kogo dostali kartke z zyczeniami ( i kasa)

Gość tia to ja
ta kartka to w sumie taka grubsza ksiazeczka z roznymi wierszykami o milosci itp, czyli co na koncu napisac np date tego slubu i swoje imie i nazwisko..?

Gość megggii
Jeśłi to książeczka, to mozesz gdzieś włożyć między kartki zwykłą kartkę z życzeniami 'od serca' i podpisać się 'ciocia Ania'. Albo gdzieś na początku książki, na wolnej stronie wpisać. Albo mozesz włożyc pieniądze to tej samej koperty co dostałaś zaproszenie.

Gość koniecznie się podpisać
dawanie niepodpisanych życzeń lub kopert z pieniędzmi świadczy o dużym braku kultury, tak się nie robi !

Gość tia to ja
dzieki za odpowiedzi :) podpisze sie

napisz w tej ksiazeczce dedykacje np:w dniu subu z najlepszymi zyczeniami....ale jesli planujesz wlozyc do niej luzno pieniadze to dodatkowo radze zapakowac w ladny papier:) co by nie wypadly:)

Gość tia to ja
pieniadze wloze do takiej malej koperki ktora juz byla za okladka tej ksiazeczki :)