Caryca pieprzowa 115 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tak wyglądają i ja też to pisałam Koszmarny awatar, równie koszmarny jak twoja podłość, ukryta pod płaszczykiem przykładnej katoliczki ze wsi w cielistych rajtuzach Bla bla bla. Sprdlj nudziaro. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1670 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Brine napisał: Jesteś popierdoIona. Nie ma się gdzie przyczepiać nudziara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1670 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Bla bla bla. Sprdlj nudziaro. I kto to mówi? To nie twój temat, więc płyn wieśniaku przebierać kartofle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Brine napisał: Twój avatar wygląda jak rzygi. Wiedźmy lepiej jednak wróżą niż komentują rzeczywistość 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 33 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I kto to mówi? To nie twój temat, więc płyn wieśniaku przebierać kartofle Tylko do tego się nadaje. Chodzi i tylko burczy i fuka na innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tak wyglądają i ja też to pisałam Koszmarny awatar, równie koszmarny jak twoja podłość, ukryta pod płaszczykiem przykładnej katoliczki ze wsi w cielistych rajtuzach Widac jak na dłoni kto tu jest yebana maciora i kto zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Bla bla bla. Sprdlj nudziaro. Ale te dwie ci potem powiedzą że one nie zaczepiają nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1670 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Widac jak na dłoni kto tu jest yebana maciora i kto zaczyna Masz siebie na myśli w czerwonym szlafroku, zwinięta w turecki dywan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1670 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Brine napisał: Tylko do tego się nadaje. Chodzi i tylko burczy i fuka na innych. Co tam słychać u Ciebie? 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Masz siebie na myśli w czerwonym szlafroku, zwinięta w turecki dywan? Jesteś idjotka. Widzą to wszyscy prócz twoich lizaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 1 godzinę temu Menel logic: 28 minut temu, Brine napisał: Twój avatar wygląda jak rzygi. 22 minuty temu, Brine napisał: Jesteś popierdoIona. 16 minut temu, Brine napisał: Tylko do tego się nadaje. Chodzi i tylko burczy i fuka na innych. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1670 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Brine napisał: Tylko do tego się nadaje. Chodzi i tylko burczy i fuka na innych. Ustaliłaś kim jest Choroszcz, która wróciła po banie samochodem z Paryża od Libeda Zagłębioka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 52 minuty temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ustaliłaś kim jest Choroszcz, która wróciła po banie samochodem z Paryża od Libeda Zagłębioka? Menel ma problem ustalić azymut w drodze do chałupy a ty koniu chcesz z niej robić detektywa? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 33 Napisano 50 minut temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co tam słychać u Ciebie? 🫶 A dziękuję, już się położyłam do łóżeczka, jutro wstaję skoro świt, bo kolejny pracowity i pełen wrażeń dzionek. 🫶 a u Ciebie? A tutka dalej siedzi i zawija w sreberka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 50 minut temu Lool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 6 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Brine napisał: kolejny pracowity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 49 minut temu Ciekawe czy to coś istnieje czy to naprawdę jest trol bo ciężko uwierzyć w istnienie takiego dzbana przekonanego o swojej zayebistosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1670 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Brine napisał: A dziękuję, już się położyłam do łóżeczka, jutro wstaję skoro świt, bo kolejny pracowity i pełen wrażeń dzionek. 🫶 a u Ciebie? A tutka dalej siedzi i zawija w sreberka. Ale chyba nie wstajesz tak wcześnie jak ja 🫶 To co, idziemy spać i dobrej nocy 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 33 Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale chyba nie wstajesz tak wcześnie jak ja 🫶 To co, idziemy spać i dobrej nocy 🫶 Na7:30 muszę być w robocie, więc o 5 już na nogach. Słodkich snów. 🫶🩵🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 41 minut temu W końcu będzie spokój od ritardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach