Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammcica kalinnkiii

Moja 4 miesieczna corka niecche spac w dzien.

Polecane posty

Gość mammcica kalinnkiii

I niewiem juz co robic.Ani w domu niecche spac ani na dworze.W ciagu dnia zrobi sobie lacznie z 1h drzemke a reszte niespi.Wogole nic niemoge zrobic w domu bo mala domaga sie abym ciagle przy niej byla.Jestem juz na skraju zalamnia psychicznego.Niemam wogole czasu dla siebie.Tylko jedynie wieczorem jak mala juz zasnie.Co robic?????????

Gość kruselka
Moja ma 3 miesiace i tez juz nie spi w dzien moze zrobi sobie krótka jedna drzemka. I tak jak ty nic nie moge zrobic w domu :(. Moze taki ma urok ??

spokojnie, to przejściowe, minie moja coreczka ma teraz ponad 5 miesięcy, gdy miała 2-3m potrafiła nie spać cały dzień. Nie wiedzieliśmy co się dzieje. Teraz robi sobie 3 drzemki w dzień i przesypia całą noc. Jest bardzo aktywna i lubi się zmęczy żeby zasnąć, wieć polecam zabawy z dzieckiem, turlanie, przekrecanie na boczki, na brzuszek, długie spacery (nasza zasypia jak juz wracamy do domu :) Ja przyzwyczailam coreczkę, że po "śniadaniu" bawi się sama. Kłade ją do leżaczka i co jakis czas tylko podaję nowe zabawki. Ja ma wtedy czas żeby się ogranąć. Przyzwczajałam stopniowo, po kilka minut i nie wychodziłam z pokoju, cały czas mnei widziała.