Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkeieoekoekoekoeje

potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość jkeieoekoekoekoeje

Na wstępie dodam że nie kochałam się z chłopakiem.Tylko sie piescilismy. Od tego momentu zeschizowalam co tydzien kupowałam testy wszystkie wyszły negatywnie. Spoznie mi sie okres wiec zrobiłam kolejne dwa testy i wyszły negatywnie w sumie tych testów zrobiłam koło 12. Wczoraj zrobiłam wieczorem test wyszły dwie kreski a dzis rano ponowiłam test i znów wyszła jedna. Nie mam pojecia co sie dzieje i nie wiem juz co myslec

Gość jkeieoekoekoekoeje
??

uspokój się dziewczyno!!! nic ci nie jest!!!!

Gość PZU
-10/10

Gość oliczek policzek
jak nie doszło do współżycia to czym sie martwisz? do zapłodnienia moze dojśc tylko podczas stosunku zakończonym wytryskiem. Najgorzej jest przed owulacją i w owulacją. najbezpieczniej przed okres na kilka dni. Staraj się kontrolowac ciało, zapisuj, ja mirzyłam tempke i znałam dzien zapłodnienia, znałam terminy miesiączek i wiedziałam kidy mozna a kiedy nie.

Gość jkeieoekoekoekoeje
a ten pozytywny test. Nie mogl sie chyba tak pomylic..

Gość mam krótkie pytanka
czasem zdarzają się wadliwe testy skoro powtórzyłaś i wyszedł negatywny to o co chodzi. Pozatym jak ktoś wcześniej napisał nie było współżycia nie ma ciąży!!!!!!!

Gość jkeieoekoekoekoeje
ale wadliwe do tego stopnia zeby sie pomylił w drugą strone:( poza tym nie mam okresu..juz niemoge zyc normalnie

Gość mam krótkie pytanka
jakby to było takie proste to co druga byłaby w ciąży. Pozatym czasem nawet po współżyciu bez zabezpieczenia też niestety się nie udaje. Wbrew pozorom to nie takie proste

Gość mam krótkie pytanka
skoro może pomylić się w jedną stronę to i w drugą też. Za bardzo się nakręcasz. ale ile już spóźnia się okres? Może przeżyłaś ostatnio jakiś stres, zmiana kilmatu , chorowałaś...