Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammcciiaa kamcciaa

Odnosnie alimentow i zwortu kosztow za wyprawke dla dziecka?

Polecane posty

Skąd wy macie dane że najniższe alimenty to 250 zł?:):) Mój ojciec jest ławnikiem i zdarzało się, że facet dostał 100 zł alimentów. Wszystko zależy od tego ile zarabia ojciec i od sędziego. A najśmieszniejsze jest to, że sędziowie myślą, że małe dziecko to małe wydatki i wtedy często są śmieszne alimenty. Najlepiej weź adwokata na sprawę to zawsze troche o Twoje powalczy:)

Gość dffgdd
to jak ma starsze dziecko i ty wiedząc o tym ze ma dziecko go łapałaś na dziecko to sąd powinien zabrać ci dziecko a ciebie wysłać do pracy abyś płaciła 3 tys. alimentów, bo się myśli głową a nie dupa

Gość 8e98ue9i
kurna ja czegos nie rozumiem. czemu sobie fundujecie dzieciaka z biedakiem i prostakiem? nie macie mozgu czy az tak cipa swedziala? a potem chcecie wydzierac alimenty z gardla facetowi. zapamietajcie ze to baba ma potem dziecko na utrzymaniu i na glowie. zastanowcie sie przed kim rozkladacie nogi. wcale mi was nie szkoda.

Gość hmmmmmm ??????????????????????
dziecku alimenty sie nalezą jak psu buda ....a "tatusiów" którzy nie chcą płacić na swoje dziecko powinno sie gnębić bo to dno i margines społeczny.

Gość bbbbjkjkkkka
najpierw to niech taka mamusia sie zastanowi jakiego ojca funduje swojemu dziecku... należy najpierw sobie odpowiedziec na pytanie: - czy to dobry człowiek? - czy jest dopowiedzialny? -czy ma stałą pracę? dopiero potem rozkladajcie nogi, ale nie lepiej sobie wziac obiboka i prostaka a potem sie ciagac po sadach a dziecku fundowac niedzielnego tatusia. a z tymi alimentami i uznawaniem ojcostwa to uwazajcie lepiej, bo teraz tatus moze pokazac lewe papiery albo sie rozplynac w powietrzu, a jak dziecko dorosnie to tatus sobie o nim przypomni i zaskarzy do sadu zeby na tatusia placic alimenty...

Gość bbbbjkjkkkka
"dziecku alimenty sie nalezą jak psu buda ....a "tatusiów" którzy nie chcą płacić na swoje dziecko powinno sie gnębić bo to dno i margines społeczny." i ty sobie zrobisz pewnie dziecko z takim marginesem a potem go bedziesz gnebic dla zasady. a nie lepiej sobie odrazu wziac porzadnego faceta?

Gość hmmmmmm ??????????????????????
ja mam porządnego męża i 2 letnie dziecko ale mam tez koleżanki które zostały samotnymi matkami.Dziecko jest wspólne i nie można tłumaczyć facetów którzy nie chcą płacić i pomagać w wychowywaniu swoich dzieci.Nie można ciągle o wszytko co złe obwiniać kobiety.

Gość u594iu5i94
sorry ale jak się wiążesz z prostym człowiekiem i robisz sobie z nim dziecko to nie oczekuj że będzie odpowiedzialnym kochającym ojcem BO TO NIEREALNE.

Gość współczuję myślenia...
Dziewczyny proszą Was o radę, a nie ataki w ich stronę, ale najlepiej przecież oceniać nie znając tej osoby. Nikt nie dał Wam do tego prawa, więc z łaski swojej, jeśli macie mówić takie rzeczy lepiej zamknijcie swoje "szanowne" i ugryźcie się w język, bo nie macie pojęcia przez co teraz te dziewczyny przechodzą, bądź przechodziły. Ich wina? Nie macie o tym pojęcia lub być może nigdy nie byłyście zakochane. Zresztą samotnego macierzyństwa powodów może być ogrom, a Wam nic do tego! Jeśli nie macie rady odnośnie tematu, to zwyczajnie się zamknijcie!

Ja jestem w ciąży z facetem który bardzo chciał dziecka i rodziny i nie jest biedny a w 5 miesiącu ciąży wystraszył się odpowiedzialności wyrzucił mnie z domu i nie zamierza płacić i co??? W środowisku ma opinię dobrego człowieka a tu taki gnojek... Owszem dzieciństwo miał kiepskie ojciec ich zostawił matka oddała dziadkom bo się musiała wyszaleć... A on pan dyrektor, a w domu taki gnojek. To tak na obronę tych którym na tym portalu zamiast udzielać wsparcia wytyka dlaczego z biednym mają dzieci, bogaty nic lepszy. Cham to cham!