Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość P.Y.T.
ostra, oj racja, racja zawsze balam sie tego dnia, kiedy usłysze o jego smierci myslalam, ze bedzie mial koło 70 lat ze jeszcze 20, moze troche wiecej..... w e fakcie, nie nie widzialam, a co jest? aaa brawa ja tez pamietam, na poczatku nie byo polskiej wersji- ludzie przywozili z niemiec i były na takich targach, szło sie chlopcy kupowali pisma z paniami a ja brawa, nawet dla jedego zdjecia i probowałam tłumaczyc kwadratowy niemiecki kazde sowo ze słownikiem, brrrrrr

okurde zleciałam z krzesła...a kto to niby ma byc?pewne jakis faktowy dziennikarz sie nudził i se narysował...powinni ich zaskarzyc za te badzieiwie...to o włosach moze byc prawda...no i wielkie mi rzeczy peruka?

Gość A ja nie mam pseudonimu
Kurcze z tego linka sie nie otwiera... Kliknijcie tam -powrót do strony głównej- i zobaczycie.

heh...najbardziej wyniki badań interesują tych, co tak naprawdę mają go gdzieś:o szukający taniej sensacji... kurde...czy to ważne ile jakich substancji miał, ile czego brał? tak szczerze to mnie to nie interesuje w sumie....

Paler: byl temat.Zawsze byl:) Moze nie u Ciebie,ale byl,wiec zanim napiszesz cos takiego,pomysl.

Moim zdanie to jest SKANDAL. I rzecz nie w tym ,że to MJ. Ktokolwiek by to nie był- SKANDAL!

Gość P.Y.T.
paler=lazienka=zosia, wspołczujac zegam chyba lece spac jednak... bo znów dostane wyklad od mamy a zatem do jutra ciesze sie, ze jestescie a Michael powiedział my fans still love me they're alive! jakby nie wiedzial, ze ma fanow, hehe no i to- the're alive a piosenka hold my hand zaczyna sie od słów zycie nie trwa wiecznie....

Dobra, ja spadam, bo jutro... a właściwie jeszcze dziś trzeba do pracy Rodacy! Do wieczora papa.

Gość Paler
W głowach się wam pierdoli. Do lekarza zwani debile.

ta nibygazeta fakt jest beznadziejna :-O tyle ludzi chce zarobić na śmierci MJ nie mają żadnych uczuć, liczy się sprzedaż, sensacja, kasa ,kasa kasa, kasa :-O

Gość waldek morawiec
no to juz ludzkie pojecie przechodzi, wy jestescie pojebani was juz nie mozna sądzić was trzeba leczyc

pomaranczowe prostaki :o Szkoda Was nawet komentować. Posłuchajcie,jezeli ktos od lat sluchal Michaela,to moze przezywac jego smierc,prawda? Co sie czepiacie? To Was sie powinno leczyc. dobranoc:)

Gość waldek morawiec
nie polej sie z wrazenia, ludzie wy naprawde jestescie pojebani, a moze tak jakis skok z wiezowca, albo podcinka, jakies pojebane malolaty juz tak zrobily kilkanascie imbecyli takze heja w ich slady, ja pierdole skad sie tacy biora psyhole

Gość Tez fanka od lat
ale o czym Ty w ogole mowisz,idioto:o Bycie fanem nie oznacza od razu podejmowania drastycznych srodkow.Ja mam juz 40 lat,wychowalam sie na muzyce Jacksona.Jestes chamskim,niewychowanym dzieciakiem,ktory nie rozumie,co to znaczy miec pasje... zal mi Ciebie:)

Gość waldek morawiec
wyobraz sobie ze wiem co to miec pasje ale jak czytam tych ludzi to juz nie moge , po prostu swiat sie zawalił to jak maja taki problem to walnac samobuja i juz , jednego idioty mniej a nie sie tu onanizowac i udawac jakies wyimaginowane cierpienie

nie chce mi sie powtarzac..ale musze...aby zrozumec drugirego człowieka trzeba miec rozum,serce i dusze...nieststy Tobie czegos brakuje...

Gość kauflanderka
nie wierze w to ze byl gejem:o

Gość przelotny opad radu
autentyczny dramat człowieka to jedno spektakl za życia i po śmierci to drugie można powiedzieć jakie życie (to medialne) taki pogrzeb sam już nie może się lansować więc robią to za niego inni, dramatyzując jakby Mozart umarł, po którym tłumy nie płakały, prawie nikt nie płakał Jackson miał talent jak cholera, to jest oczywiste ale emocjonalnie był dzieciakiem i ponosił tego konsekwencje samemu rujnując sobie życie

🖐️ z tym emocjonalnym dzieciakiem to niestety masz racje, taki byl i inni wykorzystywali jego naiwnosc:o

na Mtv leci\"Maraton z Michaelem\",a na VH1 to samo bedzie,ale od 12. a uśmiech:) o tak,zawsze mial sliczny:)

Gość masakra......
nikt nie mowi,ze byl Bogiem ,glupia gowniaro:o

to nie były bilety, a zaproszenia...bo miejsc było niewiele a chętnych masa, więc było losowanie kto wejdzie i te osoby dostały wejściówki:o kolejny raz popisałaś się swoją niewiedzą🖐️ po Spice Girls nikt nie będzie płakał... Michael był wyjątkowy, niepowtarzalny, wielki...nie zmienisz tego, nie sprawisz, że ludzie o nim zapomną... nikt nie robi tutaj szoł, po prostu dla fanów był kimś bardzo bliskim i przeżywają ta stratę... jak odejdzie Stephen King, też będę to przeżywać, bo go uwielbiam....

bazienka idź stąd już i nie truj to nie były bilety na pogrzeb tylko wejściówki a jak nie rozumiesz logiki organizowania masowej uroczystości to już trudno, ja ci nie będę tłumaczyć. Darujcie sobie pisanie do niej bo jest ograniczona a pewnych barier w mózgu się nie zwalczy u takiej osoby . 🖐️

Gość ja też nie mogę się z tym
Hej, właśnie obejrzałam na VH1 TOP 4O piosenek Michaela, ale nie całe, niestety. Wkurzają mnie te osoby, które piszą takie głupoty, ze ludzie przezywajacy śmierć Jacko to psychole itd. Jeśli Wam sie to nie podoba, to nie wchodźcie. Nie rozumiem po co tracić czas na pisanie o kimś obraźliwych komentarzy, to bez sensu, tak samo jak zakładanie anty-blogów. Dla mnie właśnie tacy ludzie to psychole. Zamiast znaleźć sobie jakieś zaiteresowanie, to ich hobby staje się obrażanie innych. Jeśli ktoś chce pisać o Michaela, ze bardzo go kocha to rozumiem, bo ja tez go kocham i zawsze bedę. Ale nie mam zrozumienia, ani szcunku dla tych, którzy daja tu wstretne przepełnione wulgaryzmami wypowiedzi.