Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

a wogóle t zapomnialam wam pisać...w dzien ogłoszenia ze Mj nie zyje zadzwonił do mnie kumpel i zaczyna gadac czy w kurnik z nim nie pogram.Ja ze nie jestem w nastroju i se rozłaczylam...Koles po kilku dniach przyszedł z kwiatami i powiedział mi ze jest imbecylemc i kretynem...że umarł Michael jackson a on do mnie z jakim bzdurnym tekstem...Koles nigdy go nie słuchał ale opowiadał jak zrobili pozegnalnlna impreze na której leciały same piosenki MJ i ze wszyscy sie swietnie bawili a na koniec przeprosił ze był tkim ignorantem ze sie ze mnie nasiewał 12 lat temu jak mówiłam ze Go słucham.... jak ja mówie...mądry Polak po stracie...

Gość P.Y.T.
ichcialam mówic w tym jezyku, co on, wiec sie uczylam z jego muzyka, bo jak wspomniałas, wczesniej rosyjski był i zero materialów do nauki angielskiego w 90 latach to ruszyło

abraja świetny jest ten remix Dirty Diany;) no ale ja uwielbiam ten utwór...jeśli chodzi o Billie Jean to jakoś tak średnio mi podchodzi...

Gość P.Y.T.
abraja, i tak dobrze, ze kwaity przyniosł to był straszny dzien dla mnei piatek, bo wtedy sie dowiedziałam ale i tak wiem, ze dopiero to dotrze za jakis powazniejszy czas, kiedy on juz naprawde nie pokaze sie w tv jak sobie powiem- jego juz nie ma nie ma to czuje taka pustke jakbym sie nie odezwała, to do jutra:) mam nadzieje, ze bedziecie wszystkie

Gość A ja nie mam pseudonimu
Nie narzekałabym tak na ten rosyjski... Ostatnio w pracy miałam klienta mówiącego tylko po rosyjsku...Kolezanki zrobiły "rybkę":-D a ja płynnym- ku swojemu zaskoczeniu, ile! pamiętam ze szkoły!- dokonałam transakcji... Przydaje sie i rosyjski... Generalnie jezyki wypadałoby znać...

a ja pamietam jak ze słownikiem tłumaczyłam teksty piosenek z bravo niemieckiego...heh cos strasznego wychodzło ale potem jak doszłam do wprawy to te tłumaczenia daly mi więcej niz niemiecki w szkole...potem wziełam sie za angielski...

ale ale ja przez DIrty (nasza koleżanke) z kafeterii nie moge sluchac BAD bo co mi sie przypomni jak napisala ze Michael wyskoczy z trumny i powie WHOS BAD to trzese se ze smiechu...

Gość A ja nie mam pseudonimu
Każdy sposób jest dobry... Nieeeeeeeeeeeeeeee, no dosyć tego idę spać.... Wygońcie mnie stad...:-D

abraja:D:D kurde...jak się tak zastanowić, gdyby to rzeczywiście miało miejsce..to byłoby to największe WOW w historii świata:D:D

PYT On jest będzie Zawsze Zawsze Na wieki Puki choc jeden fan bedzie o nim pamietal puty nie umrze dlatego wazne jest przekazywanie naszym dzieciom Ze był,Jest i Bedzie Mój syn bedzie od najmłodszych lat wiedział kim jest Michael Jackson i dlaczego jestem dumna ze mogłam go słuchać I chocby iał nadejśc kniec świata mieli mnie napasc wyrwac wszystkie płyty zabic mojeg psa(którego nie mam) To ON zawsze bedzie i o jeden dzien dłuzej...;)

no właśnie miałam o tym napisać, o dzieciach, żeby przekazywać Michaela następnym pokoleniom;)

O.S.T.R_a ja nadal nie wierze ze nie zyje...serce mówi c innego

abraja..ja póki co nie myślę o tym, że umarł:o po prostu o tym nie myślę....słucham go, oglądam, czuję smutek, ale nie ogarniam tego, że umarł...bo jak na niego patrzę i go słucham to jego śmierć wydaje mi się po prostu niemożliwa...

kiedys ktostam napisał ze po smierci bliskiej osoby wystepuje kilka faz żałoby ...ja mam chyba ta co sie zwie..WSZYSCY KŁAMIECIE ON ZYJE

tesco🖐️ ja tam nie kupuję żadnych gazet itp... nie dam hienom zarobić na jego śmierci:o ciekawe czemu jak żył to nie dawali:o

ciekawam kto mu szył te wszystkie kostiumy...kiedys na bal przebieranców tem mi babka uszyla taki kostium mundur ala MJ

popieram ostrą nie dostana ani grosza ode mnie po moim trupie...

napisałam do wrzki n forum czy ktos kto ode mnie odszedł jest szczęsliwy...he he zara zobaczymy to jej wrózenie...nawiasem mówiac nie wierze w to

to mi napisała 01:08 [zgłoś do usunięcia] VannesA abraja czy ten mezczyna nie realizuje sie w pracy. Juk dla mnie zatopil sie w pracy calkowicie.