Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

no , tak jak mowilam mi tez sie Mj wydał w tym filmie jakis.. organiczony:) ale wiadomo to tylko film, a aktor jest slodki :) wogole Dziewczyny to czmu siedzicie przed kompem gdy taka piekna pogoda??:P

Gość P.Y.T.
pamietam jak moja kolezanka zajęła sie 2 filarem czy jakos tak, wtedy, kiedy to wchodziło i masa ludzi musiala okreslic, jaki wybieraja fundusz przyszla do mnie, nawijala mi tyle, ja jej zadałam mase pytan chcialam byc w sumie w commercialu ale ona oczekiwala, ze podpisze u niej, ok podpisałam ateraz widze, ze moj fundusz kiepsko stoi dobrze, ze chociaz mojej mamie uczciwie powiedziala, zeby sie tam w cos nie wpisywala, bo straci a normalnie namawiali tez starszych ludzi to nie dla mnie woalalbym rozwozic rogale starfoods u nas sa produkowane i zaraz po szkole mogłam byc takim akwizytorem oni nazywali to marchandizer, heheehe wstawiam do sklepu rogale- kazdy widzi co to jest, towar jest chodliwy, nie ma problemu' ja tej pracy nie podjelam, ale to mi sie wydaje klarowne a tam gdzie sa finanse, to juz jest duzo niedomowien nie chcialabym, zeby mnie ktos potem przeklinał

Gość P.Y.T.
włąsnie, obiecuje sobie, ze wyjde, jest pieknie i diedze... przy youtube musze isc, ale jeszcze chwile...

Michael Jackson i liczba siedem: - spisał testament 7.07.02, - memorial odbył się 7.07.09 dokładnie 7 lat po spisaniu testamentu, - największe hity MJ Black & White i Billie Jean utrzymywały się na pierwszym miejscu listy przebojów przez 7 tygodni, - największe 3 albumy MJ, Thriller, Bad i Dangerous dały po 7 hitów, - Janet rozstała się z narzeczonym po 7 latach,ponoć z powodu MJ, - MJ był 7 dzieckiem z 9 rodzenstwa, - urodził się w 1958 roku, 19 + 58 = 77, - zmarł 25...2 + 5 = 7, - MJ ma 7 liter w imieniu i nazwisku, - rekord wszech czasów, 7 płyt MJ w zestawieniu 10 najlepiej sprzedających się albumów

ja pracuję, projektuje ubrania ale czasem przed kompem siedze tak jak dziś od rana bo pisze ważne rzeczy do dyrektora i w między czasie sie relaksuje wchodząc na kafe wyjeżdźam 1 sierpnia na wakacje i nie będę mieć netu

najpopularniejszych albumów świata konkretnie... tak wypisałam, bo mi się nudzi:P może faktycznie wyjdę na dwór, przewietrzę mózg, choć nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo bardzo duszno jest...

tzn czy projektujesz z wykształcenia? pytam, bo moje wykształcenie jest powiązane z tekstyliami że tak powiem;)

Gość Rademeness
P.Y.T. - o jakim filmie wspominalas? Pewnie wczesniej wspominalas co masz w planach obejrzec, ale nie pamietam

Gość to ja 111111
prosze czy ktos moglby mi dac linka do wywaidow z michaelem, te pt: zycie z michaelem jacksonem? wszedzie tylko po angielsku:D z gory dziekuje

Gość P.Y.T.
Rademeness- oglądalam na youtube film, o ktorym Aden mówil ze byl w swiecie kobiety podała linka pare postów wczesniej tytuł michael jackson historia króla popu, ale nie pamietam, czy taki tytul film jest po polsku

Gość to ja 111111
chodzi mi o same wywiady z nim bo ten film juz ogladalam wczoraj prze pol dnia:D

Gość P.Y.T.
* mówiła ;)

Gość P.Y.T.
ktos pytał o wywiad, w którym Michael mowi o emie to jest wywiad z panem Geraldo wspaniałay wywiad, wiele osob stwierdza, ze najlepszy szkoda, ze to on nie robił living with michael Jackson Michael postawił na złego dziennikarza wtedy pisałam juz co Michael mowil o emie powiedział ponadto- mAM NADZIJEE, ze sie dobrze bawił (em krecac klip z Michalem , ktoremu paliły sie włosy) na koniec tej czesci michael mówi, ze chciałby, aby ludzi modlili sie za niego i jego dzieci

Gość Rademeness
On jest taki slodki w wywiadzie z Bashirem. Uwielbiam moment jak probuje nasladowac brytyjski akcent. Jest taki niesmialy i to jest slodkie. Dziewczyny, wspominalyscie ze jestescie z sierpnia. Jestescie spod znaku panny moze? Ja jestes wrzesniowa panna.

Hej, ja jestem wrześniowa waga. Dzięki Aden za ten link do filmu. Nie obejrzałam jeszcze całego, ale początek mi się spodobał, więc zaraz go dokończe. Bardzo poruszył mnie ten artykuł, która dała... chyba Tesco... Blanket jest taki słodziutki, szkoda mi maluszka. Jak na niego patrze to aż mi się smutno robi.

Gość sucha Kostucha
kobietki skąd jest ten fragment od 1:35??????????? widziałam już wcześniej takie zdjęcia. nie wiem co to za teledysk(?) http://www.youtube.com/watch?v=kop-_vSHzAc&feature=fvw a tak w ogóle tvn24 pisze,że federealni weszli do biura lekarza Jacksona http://www.tvn24.pl/0,1611076,0,1,federalni-weszli-do-biura-lekarza-jacksona,wiadomosc.html

Gość sucha Kostucha
wie ktoś?:(

Gość NataliaDg
Jem sobie jogurt i słucham Man in the Mirror:) Przed chwilą odprawiłam mojego chłopa i teraz się relaksuje z MJ;)