Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

wiesz co moim zdaniem to nie są prawdziwe rzeczy. Wiesz najbardziej zastanawiające jest że te pamiętniki odkryto po śmierci a przeciez są stare wiec gdyby byly prawdziwe wypłynęłby wcześniej . Co do samej upozorowanej śmierci to ja mam odmienne zdanie - uważam że nawet gdyby MJ to wymyślił itd to wierz mi bylo by to tak zaplanowane że żaden śmiertelnik by się nigdy o tym nie dowiedział ! A już napewno nie pisałby bzdór na blogaach :D to nie może być po prostu prawda z realnego punktu widzenia. Wy sobie w ogole wyobrażacie ten " niby powrót" - wiecie jakie to by poniosło konsekwencje dla wszystkich a Ci ludzie ktorzy popełnili samobójstwa na wieść o śmierci ich idola ? Te rodziny zrujnowały by MJ i wszystkich z nim powiązanyvch. To po prostu nie jest mozliwe. A tak na marginesie dlaczego tyśiące ludzi umiera i jakoś nikt tego nie podwarza ? MJ nie mógł umrzec ? Przecież byl tylko człowiekiem ai jak każda istosta żywa kiedyś umrze tak też stało się z MJ. Ja osobiscie uważam że to ochydne posądzac go o takie zabiegi jak mistyfikacja własnej śmierci - nigdy nie zadał by ludziom i dzieciom takiego bólu !

Dokładnie tak jak piszesz XSP, ja również uważam, że to jest niemożliwe. I to nie tylko, ze względów, że tak powiem logistycznych (bo ciężko byloby zorganizować coś takiego), ale przedewszystkim, ze względów moralnych Michaela. Nie wyobrażam sobie, jak czułby się ten wrażliwy, ciepły człowiek, zaszyty gdzieś w malutkiej chatce, słysząc, że Jego fani popełnili samobójstwo, myśląc, że odszedł na zawsze... Każdy cios zadany przez niesprawiedliwych ludzi łamał to wrażliwe serce, więc wątpię, że byłoby ono w stanie jeszcze unieść coś takiego.. Że o dzieciach nie wspomnę, ile razy powtarzał, co w Jego życiu jest najważniejsze... Ja dałabym się pokoroić na 100 części, żeby było tak jak niektórzy myślą, żeby pojawił się pewnego dnia, ale uważam, że jest to absolutnie niemożliwe, ze względów, o których pisałam wyżej. A wszystkie te sprawy, które wypływają, typu pamiętniki, czy doszukiwanie się na zdjęciach czegoś czego nie ma, bądź rozważanie czy akt zgonu jest prawdziwy czy nie, bierze się z ogromnej tęsknoty za Nim. I sama też ją czuję, codziennie. Dziękuję losowi, że miałam okazję stąpać po ziemi, tej samej która nosiła Jego, ale niestety takie jest życie... Śmierć zawsze przychodzi za szybko...

Gość w takiej jakości jeszcze tego
nie widziałam http://www.youtube.com/watch?v=VfG-V7tE_bI macie rację, to jest niemożliwe... Mi trochę czasu zajęło żeby przyjąć do wiadomości, że on nie żyje:( Jest tochę dziwnych rzeczy związanych z tą śmiercią, a jeszcze więcej sprzecznych relacji ze strony osób związanych z Michaelem, ale trzeba myśleć realnie... ja się tylko zastanawiam czy on doczeka się sprawiedliwości a to jest przykre:O http://www.mjjcommunity.com/forum/showthread.php?t=85998 http://www.mjjcommunity.com/forum/showpost.php?p=2566878&postcount=35

o boshe wracam z zakupów a tu taka dyskusja no zesz jakbym wiedziała tobym tu kołkiem siedziała

witam serdecznie ciezko mi tu wejsc bo jak jestem to nikogo nie ma a jak wy jestescie to mnie nie ma jakby co nie kupujcie z allegro wprasowanek z Mj bo po pierwszym recznym praniu zamieniaja sie z glutopodobna kupke gumy ;( i bluzka poszła sie....

wiesz co? nie mam juz tego linka ale koles miał nick napletek...

dobry :D a jakie są szanse że coś źle zrobiłaś i dlatego sie rozpiepszyły ? Bo ja zamawialam u chłopa ktory sprzedał tego w cholere i nie mial negatywa żadnego wszyscy pisali że doskonala jakość nawet po praniu właśnie.

nakleiłam jak kazali w instrukcji jeden zrobiłam matowy se a inny świecacy potem wyprałam w 40 stopniach reka jak kazali i całe mi najpierw zafarbwało biała koszulke a potem sie zglutowało szkoda bluzki bo te naprasowanki to chyba z 3 zeta kosztowały takze chyba nic nie zrobiłam zle moze jakies wadliwe dostałam?

sprawdzalam tego napletke i ma zawieszone konto, może chłop jakis kulawy był zobaczymy jak mi przyjdzie co z tego wyjdzie ale tez kupiłam za 3,5 . Tylko ja kupiłam kilkanascie sztuk :(

Gość Rademeness
szkoda ze tak malo jest dobrych wywiadow, nie mowiac juz o dvd z Michaelem. Nie ma zadnej porzadnej i obiektywnej filmowej biografii, a nikt inny jak wlasnie On na to zasluguje. Nawet malo jest dvd z koncertow, biorac pod uwage ile ich bylo. Wiekszosc filmikow z youtube jest bardzo kiepskiej jakosci, moze wiecie o jakis lepszych linkach?

Dziewczyny mam prośbe do was - otóz chce zrobi sobie tatoo z MJ tylko tym razem ma być to jego portret i chcialam was prosic o pomoc w znalezieniu jakiejś pieknej fotki ze ślicznymi oczami i tymi jego loczkami :D co do koncertow i plyt to wiem że na allegro byly boksy po 42 plyty dvd zbior wszystkich koncertow.

XSP tyle, że te wydania o których mówisz to piraty :/ i niestety oprócz ładnego opakowania, ponoć jakością nie różnią się niczym od tych, które możemy oglądać na YouTube... Jeśli chodzi o oficjalne wydania, wiem, że napewno jest to Dangerous short films, Number One, History vol. 1 i 2. Oficjalnie wydany został też Dangerous Tour Bukareszt i o ile się nie mylę wydany został również oficjalnie Bad in Japan... No i wydany oficjalnie będzie This is it... Rzeczywiście niewiele tego, szkoda wielka, że te wsztskie koncerty nigdy oficjalnie wydane nie były... Np. ten z Monachium - HiStory... Pojawiło się też kilka filmów wydanych już po śmierci, ale na ten temat nie mam wiedzy, gdyż ich nie widziałam... XSP - kurcze, to rzeczywiście trudne zadanie z wybraniem zdjęcia portretowego do tatuażu. Ja wybrałabym zdecydowanie coś z ery Bad, bądź z ostatnich czasów :) :) Może masz jakieś ulubione i to warto by było rozważyć :) Ja się pozastanawiam i spróbuję coś zaproponować ale to jurto :)

A z tytułów filmowych oczywiście Private Home Movies to jest pozycja absolutnie obowiązkowa jak na moje oko :) I jeszcze zapomniałam dodać The One z tych ofcjalnie wydanych oraz Ghosts :)

Gość mam kryzys.....
trafiłam na kilka nowych zdjęć z TII. na początku ucieszyłam się, że Go widzę, ale po chwili ta myśl, że Jego już nie ma 😭 to niesprawiedliwe:(

Gość 3metrowa zaspa
to prawda, trudno wybrać zdjęcie do tatuażu. a z jakiego okresu byś chciała?

Gość wiecie moze gdzie
bedzie mozna obejrzec transmisje z Grammy?

Podobno będzie pokazywał kanał E! dostępny w polsacie cyfrowym, jednak nie wiadomo jak będzie to wyglądać, gdyż tam pokazany ma być czerwony dywan, dlatego nie wiem, czy będzie tam też pokazana ceremonia, czy tylko ten dywan właśnie...

do osoby o nicku: może jeszcze takie --> przepiękne są dwa pierwsze zdjęcia od góry :) XSP weź je pod uwagę :) :)