Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnna 28

KTÓRA z Was zdradziła będąc w związku i dlaczego? JA TAK....

Polecane posty

to masz kurwa problem ze mnie nie rozumiesz, ale to zrozumiesz że jak bym Cie spotkał to bys dostał wpierdol za samą probe takiego popierdolonego gadania, idz na psychologa frajerze i chodz w sweterku i usprawiedliwiaj wszystkich bo kurwa TY ZNASZ ZYCIE, kurwa jak się hajtniesz to bym byl bardzo rad aby podczas twojej paplaniny żona jebmnęła Cię wałkiem może wtedy byś coś zrozumiał pało. A co do pisowni frajerzy leję na formę tak jak na Ciebie

komandosa to ja i kurwa pokażę, będziesz pierdolił od rzeczy albo usprawiedliwiał kurestwo to będziesz miał litanie gorsze niż od Rydzyka, o zyłke się nie martw wyrobiona jest jak talala

moim zdaniem idż głosem serca!!! jesli go naprawde szanujesz to powiedz mu o tej zdradzie bo zasługuje na szczerośc!! i bądż z tym którego naprawde kochasz!!! ty i tylko ty musisz wiedziec co robisz!! jak byłaś gotowa zdradzic to bądz i gotowa do tego sie przyznac!!! jesli tego niezrobisz to bendzie bardzo niewporzadku z twojej strony!! czytając te wszystkie wypowiedzi o zdradzie nie tylko tu ale i na innych forach , jakoś strach mnie oblecial!! ja juz znalazłam miłosc mojego zycia i jest nam naprawde códownie!! nigdy niepomyslała bym ze ktos mnie a ja kogos tak pokocham!!! ale po tym co przeczytałam to boję się ze nasz códowny związek sie po kilku latach rozpadnie!!!! ze ta miłośc która teraz tak sie kochamy kiedyś minie!! i bendziemy z soba tylko z przyzwyczajenia :(:( OBY SIĘ TAK NIGDY NIESTAŁO :(

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
Vampire- glupie/glupi jestes i to syarsznie. peiordlisz w ogole bez sesnu... pochopna decyzja? przynajmniej dziewczyna chce cos zrobic ,jakby to trwalo 3 lata to kazdy by zaraz na nia naskoczylk ,ze jak przez tylee lat moze oszukiwac meza, a tu porsze 3 miesiace- fakt,dalej oszukuje ,ale widac ze juz nie chce i nie wiem po prostu jaka podjac decyzje . pzoa tym ten tekst ze skakania z kwiatku na kwaitek0 nie czytalas ze mylam z nim, 9 lat i dopero teraz kogos znalazla?... co do autorki= ja osobiscie ci gratuluje tego ,ze sie odwazylas podjac jakias decyzje ,choc nadal nie wiesz jaka. i rozumiem twoja rozterke. osobiscie nie wyobrazam sobie zycia z kims kogo nie kocham i mylse,ze jakbys zostala z mezem to do konca zycia bilabys sie z myslami ' co by bylo gdyby'... z mezem juz wiesz jak jest i wydaje i sie ze nie jestes jednak szcesliwa.... nie wiem czy ten nowo poznany fgacet to milosc twojego zycia, czy to nie tylko zauroczenie ,ktore minie po paru misiacach czy nawet latach,ale wydaje mi sie co jak co ,ale twoj maz to jednak nie jest na pewno milosc twpjego zycia. wpsolczuje mu, bo nawet niewyobrazam sobie jak go to musi bolec- kochac kogos tam mocno bez wzjamenosci,ale do milosci sie nie zmusisz.

oferma mam nadzieje że moja zona będzie na tyle ułożona że nei będzie w tej główce dobierac tak słówka aby wyjśc obroną ręką aby usprawiedliwić swoje kurestwo, kurwa jak sie chajtała to chyba kochała , mohgła poczekac, upewnić się albo po prostu sie nie haktać, co to kurwa ma być, moze każda teraz tak zacznie robic po pierwszej lepszej kłótni albo zarwanej nocy gdy dzieciak płacze, albo gdy facet woli obejrzec Tv niz piec ciasto, kurwa wszystkoz ależy od psych -a pierdolenie że się zakochałam - no jo kurwa na stare lata miłości sie zachciewa - ludzie czy wy jesteśce na tyle naiwni że ktoś użyje ładnych słówek to go usprawiedliwicie

no kurwa 3 miesiace temu sie hajtała przyzekała miłośc po grób a po 3 miesiacach sie jej odwidziało - tak masz arcje to aj jestem głupi ze kurwa piętnuję takie zachowanie a wy jesteście mądzry i ci god, pierdolę po jakiego się wogóle hajtała, ja taką to bym kurwa rozszarpał jakby mi takiw ałek wykręciła

Vampire tu ludzie szukaja rad a nie piszą tu po to zeby zostac ponizonym!! daruj sobie tą łacine!! to tylko o tobie świadczy !!! i o twej inteligencji!! moim zdanie niepowinieneś sie tu wupowiadac!!! sam z siebie robisz wielkie zero bo za nic innego cię tu ludzie niemają!!

Vampire mialam cię za w miare ułozonego mlodego chlopca który byl/jest nieszczęsliwie zakochany.niestety twój poziom osiągnął poiom deprsji w holandii :D zgadzam się z komiczne....po za tym za młody jestes i za malo zycia jeszcze znasz

\"oferma mam nadzieje że moja zona będzie na tyle ułożona że nei będzie w tej główce dobierac tak słówka aby wyjśc obroną ręką aby usprawiedliwić swoje kurestwo\" buahahaha co za palant :D:D nadzieje, to sobie mozesz mieć leszczu barowy :D Twoja nuczycielka jezyka polskiego tez miała nadzieje, że sie tego przedmiotu nauczysz w stopniu elementarnym, i co? I dupa :D

Gość a dlaczego zaraz
Życzę ci Vampire mądrosci, oby życie dało ci dobrą szkołę. Zasługujesz na to, jak nikt inny. :D

a chuj mnie obchodzi jak to o mnie świadczy i chuj mnie obchodzi że tu szukają rad ja jej kurwa daję radę aby się pirdolnęła w ten durny łeb, sorki ale jak czytam takie pierdoły to az mne strzyka, no wkurwia mnie na maksa coś takiego, ja jebie ciekawe jak spojrzy w oczy swojemu męzowi któremu patrzac w oczy przysięgała ze nie opuści do śmierci ze po 3 MIESIĄCACh małżeństwo nie ma sensu bo KOCHA innego, noż kurwa i to ja mam być głupi

Oj zycie da mi szkole ale jedno jest pewne puki będe sie spotykął z przejawem takiego kurestwa będe wygłaszał co o tym myśle czy sie to kurwa innym podoba czy nie, a jeśli ktoś będzie jeszcze usprawiedliwiał takie zachowanie to tez dostanie kilka miłych słów

Vampire, mógłbyś przestać rzucać mięchem? Czytać się Ciebie nie da. Moim zdaniem autorka po prostu popełniła potworny błąd wychodząc za człowieka, którego nie kocha. Chyba wiele kobiet (i pewnie mężczyzn) popełnia ten błąd, że pobierają się z kimś, kto po prostu jest pod ręką, nie wierząc, że znajdą swą prawdziwą miłość..i widzimy skutki.

Wyjątkowo interesujące wypowiedzi :D:D Vampire - Twoi rodzice byli pewnie blisko spokrewnieni ze sobą? :D Ps on jest nieszczesliwie zakochany? :D Tzn, że ktoś bolcuje teraz obiekt jego miłości? :D Ktoś popycha laseczke do której on wzdycha? :D Fajnie... mam nadzieje, że jest mu dobrze :D

Gość ty vampir
typowy przykład z ciebie prymitywnego człowieka chociaż można byłoby przy słowie "człowiek" postawić taki oto znaczek-? czyżby następna kopnęła cię w przyrodzenie ?

no tak ez sensu, zauwaz ze są na tym świecie osoby które ednak mają inne podejście, mażą o stabilizacji i tyle, a niektórzy mają kielbie we łbie i by latali z kwiata na kwiat, nikt im kurwa nie karze sie żenic, kurwa chyba a kazdy swój rozum żeby se jako tako znac i wiedziec czego sie oczekuje od życia, pytam sie raz jeszcze po chuj wyszła za mąż?! mogła powiedziec NIE kurwa, ale czego oczekiwac kiedy światem rządzi obłuda...

Laseczke Vampire pieprzy własnie teraz ktoś inny, a on sie produkuje na necie :D

Dziewczyna zostawiła go bo uciekła do innego bo z nim wytrzymac pewnie nie mogła :D a to że ktoś ja teraz bolcuje to odgrywa się na innych:D sfrustrowany młody czlowiekktoremu ideay myslowe padły ewentualnie procesy myslowe zostały zaburzone . Vampire a co powiesz jak facet mnie zostawił po 10 latach dla innej 18 latki bo sie zakochał a bylam jego pewna.Pewne w zyciu sa tylko podatki i smierc........

koniecznie moej dziewczyny nkt poza mna ne popycha, za to Ty frajerze nie masz pewnie nikogo albo raz na jakiś czas i pierdzielisz ajki Ty znawca życia jestes

Vampire jakiś Ty biedny w procesie myslowym.... a skąd masz taką pewnoś że nikt jej nie "kocha"...... co sama ci o tym powiedziala a pewni pol miasta albo wsi ja juz mialo

lustro ja mam dziewczynę, was kurwa naszło:P a że opisuje ex no cóz zresztą to nei topik o mnie, tylko o tym ze jakas sucz po 3 miesiacach zdradziąła swego męża

ja proponuje ZWRACAC UWAGI NA WSPISY VAMPIRE bo nie otym jest topik, chyba zapomnieliscie o autorce....

ufaj do końca swoim idealom a kiedyś srodzo sie przejedziesz.zycie nie jest biale albo carne sa jeszcze odcienie szarości

ja proponuje NIE !!!!!!!! ZWRACAC UWAGI NA WSPISY VAMPIRE !!!!!!!!!!!!!bo nie otym jest topik, chyba zapomnieliscie o autorce....