Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerie9

LIPIEC=ropoczynamy starania D

Polecane posty

Wiem ze nie powinno sie kobiet w ciazy ponaglac ale lec ze juz;)))) Bo umre tu z ciekawosci!!!

Nie może wyjść negatywny !!! jak tak wyjdzie to znaczy że test niedobry ;) (tak mi Agnes pisała jak ja miałam robić :) )

Cholera u mnie w pracy zaczynają coś podejrzewać :o bo zawsze mi było gorąco a ostatnio to taaaaak mi zimno że siedze wyubierana jak nigdy :o narazie sobie żartują i robią głupie komentarze... nie chce narazie nic mówic w pracy :o powiem jak już będe musiała...

No ba!!! Jak test chce w leb to zaraz jestem pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

No ładnie jak do bitki to Agnes pierwsza ;) :D :D :D No ja wtedy udaje że mnie to nie dotyczy wogóle i nie wiem o czym oni do mnie rozmawiają :p

No i tak trzymaj;))) co to ich obchodzi.. a ponadto to dopiero poczatek wiec skad maja wiedziec ze Ty juz wiesz;)

Zobaczą jak zaczne grubnąć :o mam nadzieje że tak szybko to nie nastąpi :o zima idzie to jakoś sie zasłonie pod swetrem...

Goga??? Ciekawe czy urodzisz chlopca czy dziewczynke;))) Ciekawe jak bedzie u Amerie;)) Choc to takie odlegle a zleci!!! O ho hoh ho!!

Pewnie to głupie pytanie ale nie wiesz czy jak pójde do lekarza i powiem że jestem w ciąży to będzie mnie badał tak...na fotelu ? :o

Zawsze zostaje tunika:) biust Ci urosnie to ladnie zakryjesz biust a brzuszka nikt niepotrzebny nie zauwazy;)

Chyba nie... wydaje mi sie ze skieruje na badania... najpierw musza Ci chyba dopochwowe zrobic.. badania krwi.. kurde.. juz sama nie wie,... nie bylam jeszcze w ciazy a jak ciotka gadala to nie pamietam...

No właśnie ja tez nie wiem na co sie nastawic na tej wizycie... powiem Ci jak juz będe po żebyś wiedziała na przyszłość :)

No chyba sobie zartyujesz!!!!! Masz zjesc w tej chwili.. w ciazy jestes kochana;))) A jak maluszek tam kwili nie no po dupie zaraxz Ci dam!!!!!!!!!!

No dobra już ide sie tam wryć do kuchni bo w bojowy nastroju dzisiaj jesteś widze i sie boje ;)

Pewnie tak :D Jeszcze jutro trzeba wstac rano :o a na poniedziałek i wtorek wziełam sobie wolne :p