banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 o kurczaki Amerie :( no i gdzie tu sprawiedliwość.... najważniejsze żeby się nie załamywać a przeć ciągle do przodu.... łatwo się mówi ale tak trzeba :) bardzo mi przykro z powodu twojej siostry wolałabym żebyś nas nie opuszczała.... rozmawiamy tutaj o wielu rzeczach nie tylko o fasolkach i staraniach..... chociaż ja też czasami potrzebuje odpoczynku od tematu.... no ale jesteśmy po to żeby się wspierać i jakkolwiek życie by nam nie wmawiało, że się nie uda to my i tak wiemy swoje, że wszystko się dobrze skończy :) czasami tylko zdarza się nam o tym zapomnieć ale właśnie w takich momentach ktoś z topiku nam o tym przypomni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Kochana jestes Amerie:0 czekam na kolejny wpis na topiku:p buziaczki Kochana:) jestesmy z Toba!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 15, 2009 czesc dziewczyny Sory ale w weekend sie trochę relaksowalam w domu trochę musiałam porobić bo nigdy nie mam kiedy i trochę filmów poogladalismy. Nie mam @ jeszcze, dziś mam 30 dc i nie wiem o co chodzi :-o ostatnie dwa cykle miałam po 26 i 25 dni . Coś sie mój organizm buntuje za dużo mam chyba stresów :-o Staranek nie było jako takich ale zawsze jest szansa ze coś tam sie dostalo :-) brzuch mnie pobolewa ale tak czasem i to słabo. Poczekam i jutro kupię test ale napewno nie będzie potrzebny :-o Szkoda ze koniec weekendu znów do pracy :( idę skończyć drinka trzeba jakos weekend zakończyć. Do jutra pa pa dobrej nocki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Banmon... takie to zycie... jedni przychodza drudzy odchodza... tylko czasami nas dotykaja same pozegnania.... a zostaje brak nadzieji na radosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 ooooo Hope :) no no , trzymam kciuki :) mam nadzieję, że jeden żołnierz dał jednak radę ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 HopeU nie kracz!!!! Ale jakies przytulanka byly i jak sama mowisz jakas nadzieja jest wiec glowa do gory:) wiadomo nie nakrecaj sie bo to potem bardziej boli ale sie nie doluj poki nie masz powodu:( i poczekaj moze do wtorku i jak cos to pisz jaki wynik:) ja trzymam kciuki za pozytywny:0 tym bardziej ze cylke masz krotkie i tyle dni nie powinna sie bez powodu spozniac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 A nie mozesz sobie Banmon wolnego na jutro wziac???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 nie ma mowy o wolnym :( zresztą sama nie wiem o co mi chodzi.... bo nawet jakbym wzieła to za to we wtorek by mi się nie chciało iść, i weź tu traf za mną ;) lenia mam w dupie i tyle !!! oki ja już śmigam do wyrka bo jutro będzie płacz i zgrzytanie zębów :( a tak w ogóle to ja już chcę grudnia :) listopad działa na mnie wybitnie przygnebiająco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 to wyspij sie Banmon:) niech Cie lagodnie M obudzi zrobi sniadanko i wyprawi do pracki:) a wieczorem idz wczesnie spac:) spij dobrze:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 16, 2009 No i mamy poniedziałek. @ jak nie było tak nie ma ale na bank będzie bo to by było zbyt piękne. Chciałam poobserwowac swój organizm i cykle podczas tej mojej przerwy do starań a tu proszę cykle 25, 26 i 31 dni albo dłużej, więc wiem mniej niż wiedziałam :-o nie ma co sie nastawiac wszystko i tak jest na opak. Marta teraz ja muszę być czołową pesymistka tego forum :-o Wiem tyle ze chce już weekend i tak jak banmon nie lubię listopada i wogóle mam dola :( Ale pięknie zaczęłam poniedziałek , sorry dziewczyny za te dołki z samego rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 16, 2009 hej dziewczyny;) juz troche odpoczelam...byly nowe starania ale i tak jak zwykle NIC z tego nie bedzie:( juz ta wredna @ sie zbliza:/ jakos ok 24.11 powinnam dostac...ale juz brzuch boli... gratuluje wszystkim nowym mamuskom:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 16, 2009 Czuję ze @ sie zbliża bo już mam ciemniejsze uplawy i w brzuchu mi sie kotluje :-o Leje jak nic pogoda na siedzenie w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 16, 2009 Asiak na ciążę brzuch też boli podobno więc nie mów ze nic z tego, starała sie więc może akurat. A byłaś na jakichś badaniach może zrób monitoring cyklu albo hormony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 16, 2009 własnie jak teraz @ mi sie skonczy to wybieram sie do gin zrobie wszystkie podstawowe badania i zibacze co mi powie...a Ty HopeU kiedy termin @ masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 16, 2009 Miałam termin na 13 ale dziś już sie zaczęła @ takie plamienia i brzuch mnie boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda8080 0 Napisano Listopad 16, 2009 witjacie dziewczyny :) Ja w środe idę do ginekologa -trochę się denerwuje, ale od tygodnia mam straszne mdłości i słabo się czuję.Jestem w 7tyg i 2 d -zobaczymy czy ginekolog juz cos zobaczy.W ogole dziewczyny mam jakiegos doła-tak bardzo chcialam byc w ciazy a teraz to mnie nie cieszy, jakies rozterki mnie dopadają ,że juz nic nie bedzie tak samo,że już mi się młodośc skończyła i takie tam.Mam nadzieję,że mi to minie i to koszmarne samopoczucie-bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 16, 2009 Magda nie martw sie. Mam to samo czasami. A nawet myśli ze sobie nie poradzę...Coraz częściej popadam w takie skrajności. Ja jestem w 7 tyg. 5 dn. czyli prawie identycznie jak Ty. Lekarz już dużo zobaczy, nie martw się. Usłyszysz serduszko:) Ja dopiero mam wizyte w grudniu. Tyle czasu musze żyć w nieświadomości czy wszystko jest ok. Najgorsze ze wczoraj miałam takie dziwne, brazowe plamienie. Mało tego było a jednak pojawiły się wątpliwości czy wszystko jest ok:( Przez to byłam wczoraj strasznie przybita:( Dzisiaj już ok,ale ciagle o tym myślę. Może któraś z dziewczyn w ciąży tak miała i może mnie pocieszyć? Bardzo proszę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ależ mam doła:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Listopad 16, 2009 Smile, jeśli Ci to minęło to jest ok :) Ja tak między 6 a 7tc też miałam w jednym dniu ciemniejsze upławy, ale było tego mało i na następny dzień przybrały normalny, biały kolor :) Jeśli nie ma tego dużo, brzuch nie boli to jest ok :) Drogie ciężarówki, ja mam tak samo z samopoczuciem, częste doły, strach i ciągłe zamartwianie się, czy damy sobie radę, itp. Strach przed wielkimi zmianami. Ja też bardzo chciałam być w ciąży, a jak się dowiedziałam że jestem to ryczałam jak bóbr. Ponoć tego typu doły są normalne. U mnie były też normalne stany depresyjne, już myślałam że u jakiegoś psychologa wyląduje, ale wzięłam się w garść i się pozbierałam do kupy. Staram się być silna, choć to takie trudne. Dzisiaj mam znów dołowaty dzień, wróciłam od rodziców do domu i zaczęłam ryczeć, bo tak mi smutno i źle :/ Uciekam dziewczynki, nie chcę żeby moje złe samopoczucie się Wam udzieliło. Buźki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 16, 2009 Dziękuje Daguś za pocieszenie:) Chociaż wolałabym być na prawde pewna ze to nic złego nie było. Lekarza mam dosyć daleko w tym momencie bo 50 km stad, ale musiałam się zapisać tak daleko bo już na dniach może sie wyprowadzę i zamieszkam wreszcie z moim R. A tak to dzisiaj bym może juz pobiegła sprawdzić czy wszystko ok. A takie stany dziwne w ciązy to podobno normalne...chociaż malo przyjemne. Ja sobie poprawiłam humor i poszłam na zakupki kosmetyczne:) To zawsze działa na mnie pozytywnie:) A wczoraj R. obiecał ze w piątek pojedziemy na zakupy ubraniowe:) do Warszawy i juz sie nie mogę doczekać:) Niby nic a potrafi humor poprawić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 Hope jednak to rzeczywiście @ czy może nie? Smile zakupy to jeden z lepszym sposobów na poprawę humoru :) mi to zawsze szybko poprawia humor tylko niestety tez długo tego dobrego humoru nie utrzymują, ja bym na twoim miejscu poleciała jak najszybciej na ostry dyzur do szpitala i powiedziała że mam plamienie wtedy by zrobili usg i byś była spokojna, ale ja to generalnei straszna panikara jestem więc wiem, że nie każdy tak reaguje jak ja a nawet powiedziałabym że większość tak nie reaguje ;) ale że jestem nauczona moim wcześniejszym doświadczeniem to jednak poszłabym jak najszybciej do lekarza ale dziś okropna pogoda, straszna mgła jest i źle się jeździ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 asiaak uszy do góry i same pozytywne myslenie proszę :) jeszcze sporo czasu do terminu @ więc nie ma co się negatywnie nastawiać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........12...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4............7.............30.06.2010.. ........?............?........? Marta82...........5...........4.........ok. 11.07.2010..........?.........? asiaak wpisz się do tabelki ;) by chyba cię przy którymś kopiowaniu ucięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 16, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 AsiaAaK..............19............dużo..................ok.24.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........12...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4............7.............30.06.2010.. ........?............?........? Marta82...........5...........4.........ok. 11.07.2010..........?.........? no wlasnie jeszcze tyle dni do @ ale juz brzuch coraz czesciej i mocniej zaczyna bolec wiec juz za bardzo sie nie nastawiam bo co miesiac jest tak samo a gdy @ przychodzi to wielkie rozczarowanie i placz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 Asiaaak a ja jednak będę twierdziła, że to za wcześnie żeby wyczuć @ lub nawet ciążę więc najlepiej wcale nie analizować jakiś oznak organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 Magda8080 to już niedługo i usłyszysz bicie serduszka swojego maleństwa :) a huśtawkami nastroju się nie przejmuj, za 9 m-cy ci przejdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 Goga, Agnes, Marta, Joasia gdzie sie podziewacie?? nie mam z kim gadać :( chyba alkoholikiem jestem bo dzisiaj znowu sączę bronksika tym razem takiego kobiecego Reddsika ;) i że niby ja myślę powaznie o dziecku.... chyba nei bardzo jak tak się dłużej nad tym zastanowię :/ bo chyba gdyby mi tak poważnie zależało to nie owinnam pić % i zdrowo się odżywiać a ja jakoś nie potrafię zerwać ze złymi przyzwyczajeniami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 16, 2009 hej dziewczyny! Sorki że się nie odzywałam ale musiałam się jakoś pozbierać, teraz jest już w miare ok. Stwierdziliśmy z m że trzeba iść naprzód, zapomniec o tym co sie stało się nie da, ale z czasem bedzie coraz lepiej a najlepszym lekarstwem bedzie brzuszek :) Wiec zabieramy sie ostro do roboty ;) aż będzie furczało! Banmon ty się dieta tak nie przejmuj, ja do owulacji jem wszysko i % tez sa ;) Np teraz jem tiramisu na alkoholu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 16, 2009 A następna @ powinna przyjść dokładnie w dniu moich urodzin ! Jakby sie nie pojawiła to dopiero byłby prezent :) STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 AsiaAaK..............19............dużo................. .ok.24.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 Olka.P.................28...........6..........................12.12 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........12...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4............7.............30.06.2010.. ........?............?........? Marta82...........5...........4.........ok. 11.07.2010..........?.........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ola miło słyszeć że masz tak optymistyczne-czyli baaardzo dobre, podejście do sprawy :) teraz jak już wiadomo, że nie ma podstaw do tego żeby sadzic, że coś jest nie tak, trzeba probować na nowo, widac dzieciaczek chce przyjść na świat w innym miesiącu, taka wola więc trzeba to zaakceptować ;) życzę ci z całego serca aby te urodziny były jednymi z najpiekniejszych ;) ale ja nie tylko do owulki prowadzę taki tryb zywieniowo-procentowy :o widać potrzebuje jeszcze zcasu żeby zmadrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach