Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!

Polecane posty

A czy widzisz u mnie jakiś termin odnośnie ciąży ile dzieci będę mieć?? To ostatnie pytanie:D Dziekuje

Gość handziaxdxdxd
Czy on cos do mnie czuje? Moja data urodz 27 06 1983 i jego 28 09 1980 prosze bardzo o odp

Gość Anastazja ...
Dziwne, bo można powiedzieć, że proces budowy domu już się zaczął ... jest działka .. prawie projekt ... i przygotowania trwają ... nawet dość intensywnie są przygotowywane ... Naprawdę nie ma nic? A co powiesz na temat tego mężczyzny w moim życiu? Przemysław 23.06.1975

"jjjustyna001" twoj chlopak ma na sumieniu kradziez, sankcja itd...nie bedziesz z nim w przyszlosci! i rzuc palenie bo Cie niszczy!

Gość ja porosze
ja sie przypomne 3.2.92 co bedzie z moimi planami w sprawie pracy wakacyjnej..? czy jest sznasa na jakis zwiazek..? prosze o odpowiedz

Dziękuję bardzo ! tylko jest problem, że on jest bardzo rodzinny a ja nie do końca. On myśli że będzie u mnie w rodzinie zaakceptowany, że moja rodzina usiądzie z jego rodziną przy jednym stole, a ja wiem że to jest niemożliwe. Kiedy myślę tylko o sobie i o nim widzę nas razem gdzieś daleko na końcu świata odcięci od rodzin i reszty ludzi. Poza tym tyle barier nas dzieli, my komunikujemy się po angielsku, moja rodzina nie zna angielskiego a jego też nie. To wszystko po prostu mnie przeraża, ale może faktycznie nie powinno tylko powinnam być i cieszyć się chwilami z nim i nie martwić się na zapas, aczkolwiek też jestem os. która zawsze przejmuję się " a co powiedzą inni "

"Anastazja ..." dziwne w takim razie ale nie widze zadnego domu! jest ci pisany mezczyzna z 75 roku ale napewno nie ten! z nim widze jakis dziwny uklad!

a ja prosze:( mozesz mi tylko powiedziec czy ten koles ktorego mi wywrozylas,ze go niedlugo spotkam, to bedzie cos powazniejszego bede zakochana??czy znowu cos przelotnego??

Gość Anastazja ...
No cóż ... to mój mąż ... :(

Gość a czy mi
no prosze cię baardzo:(

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kochana olivio,ja nadal czekam..:( ewa, 12.05.1989 co m nie czeka w zyciu?jak finanse? czy moj obecny partner to ten na cale zycie?maciej 23.12.1982 dziekuje

Gość sussi
Olivio,pominęłaś mnie:( Odpowiedz mi prosze, czy on nie będzie chciał odbudować naszego związku? Czy on mnie kocha,mam wzbudzać w nim zazdrość?Odpowiedz ,napisz mi coś więcej o nim:*;*marta 25.07.1991 i michal 06.08.1987

"ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" zarobi jak narazie to najnizsza krajowa! ale od czegos trzeba zaczac! bardzo pomoze Ci Twoj partner i wszytko wskazuje na to ze mimo czestych klotni bedziecie razem!

Gość teraz my
z wahadełka też mi wychodzi jedno, ale dlaczego nie widać kokretnego terminu :((

dziekuje za wrozbe:):) palenie jest mi ciezko rzucic:(:( chlopak juz dawni jest po sankcji. zgadza sie ze chodzi o kradziez. a kiedy moge sie spodziewac dzieci??? wazne:)

wrozko powiedz tylko to i sobie pojde, bo nie moge sie skoncentrowac a ucze sie na egzamin ;) mozesz mi tylko powiedziec czy ten koles ktorego mi wywrozylas,ze go niedlugo spotkam, to bedzie cos powazniejszego bede zakochana??czy znowu cos przelotnego??

A czy widzisz u mnie jakiś termin odnośnie ciąży ile dzieci będę mieć?? To ostatnie pytanie :D Dziekuje

Droga Olivio ! Ponawiam pytanie, dzieci bedą czy nie, ile kiedy? Jakies zmiany w pracy? Powrót do kraju czy nie? Olka 12.12.1980 Dawid 10.01.1977 Z góry dziekuję

olivio ja też czekam nadal bardzo proszę o odpowiedz i mam nadzieje ze o bezplodnosci nic nie bedzie :( , czy będe miała dziecko jesli tak to kiedy? ja 08.07.83 mąż 05.08.76

Gość a czy mi
monika 11. 04. 1983 bardzo cię proszę powiedz co mnie czeka:(

"sussi" nawet jak dasz mu powod to bedzie to zazdrosc z meskiej dumy to nie zbuduje nic powaznego! trzy razy rozlozylam wam karty i zawsze wskazuje na to ze porzyszlosc macie osobna! poznasz innego mezczyzne!

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziekuje olivio!! chodzi o to,ze bede zarabiac najnizsza krajowa?? a jak studia ??teraz wlasnie zaczynam od pazdziernika...czy bede wiazac ledwo koneic z koncem?dzieki

Gość Cecylia jedna555
czy kupie sobie mieszkanie w tym roku? jak moje finanse 20 05 1975 cecylia

Gość dyty
przypominam cyz spotkam w te wakacje kogos z kim stworze normalny zwiazek? dominika 16.07.1990

Olivio, proszę ponownie: Czy będziemy mieli dzieci? Jaka przyszłość? Aga 24.02.78 i Paweł 20.01.80

Gość ja porosze
ja również sie przypomne( zależy mi na odpowiedzi) 3.2.92 co bedzie z moimi planami w sprawie pracy wakacyjnej..? czy jest sznasa na jakis zwiazek..? prosze o odpowiedz

"ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" a czy te studia to nie turystyka? bo duzo podrozy Cie czeka! tak jak narazie bedzie kiepsko z finansami!