Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Dziewczyny, ale i tak wiem jaki będzie wynik, wiem, ze pomyslicie, że sama się nastawiam, ale jestem pewna, że bedzie jedna kreska.... Bo to za piękne żeby było prawdziwe.

czarna dokładnie ten sam test robiłam i pokazał 2 kreski jak otworzysz to bedzie z tyłu różowy i tylko 2 kropelki moczu trzeba wcisnac ja przed okresem zawsze miałąm taki biały śluz śnieżny i teraz w ciąży tez go mam mnóstwo trzymam kciuki czarna moze i dla ciebie ten test okaze sie szczesliwy

Czarna - w końcu kiedyś się uda ;) jesteś zawsze pozytywnie nastawiona i niech ten nastrój Cię nie opuszcza. :D Ja tez mam śluz taki białawy i uczucie mokrości, taki też miałam przed @ i po też taki, ąż do teraz. W ogóle się źle czuję, głowa boli, jest jakaś ciężka... a jeszcze do 22 siedzę w pracy. :O

Ej dziewczynki, wlasnie dzisiaj mialam was sir pytac o sluz, a Tu prosEvtemat bezemnue sie rozwinal! Ja wlasnie mam bardzo mokro, tzn nie bardzo ale jest mokro, dalej biegam do lazienki sprawdzam czy to czasem nie @.... No ale jak nie bylo tak nie ma! Cale szczescie!!! Hej trzymam kciuki za monisie I czarna.... Mam nadzieje ze testy neda pozytywne! Nalezy wam sie po tylu dniach czekania z nieciwepliwosci! Agnes, super ze widzialas pecherzyk! Ja juz sie ne moge doczekac zobaczyc swojego, moze juz z zarodkiem, mam plan echac do innego lekarza w ten piatek, zobacze co on mi powie czu czekac cxy nie, a musze jechac Bo now mam numeru I nemoge znalesc na necie! Dzis kupilam witaminki, do tej port bralam tylko kwas foliowy, ale babka przez telefon powiedziala mi zeby kipc witaminki, akze mam witaminki dla kobie w ciazy juz z folikiem I dodatkowo z DHA Glodna jestem!

Agnes, marzę o tym, żeby ten test był dla mnie tak szczęśliwy jak dla Ciebie:) lecz naprawde wiem, że będzie jedna kreska. Żadnych objawów ciąży nie mam:( śluz mam biały troszkę mleczny jest go dużooooo.

Jeszcze czwartek i piątek .....i 5 dni wolnego, a potem mam zamiar powiedzieć w pracy, chocaiż ciągle się waham...nie wiem dlaczego, przecież to nic złego.

Everlast nie bój się.. Chociaż mogę sobie wyobrazić, że czujesz lekki stresik, no tak to już jest.. A co tam dziewczynki porabiacie w ten środowy wieczór?

Cóż za cudowny monolog p[rowadzę.... :) dziewczynki mam nadzieję, ze będziecie zaraz, mam tak ochotę z Wami popisać.... Ale Everlast w pracy,, Monisia w pracy, MoniaKat wyjechała, Ar.Ct może się odezwie.... Chciałabym, żeby chociaż przez moment było tak jak kiedyś, że pisałyśmy caly czas, nie zdążyło się odświeżac strony bo nowe posty były a teraz:(

Mam wrażenie, że osoby, które już zaciążą przestają pisać, albo piszą już coraz mniej. Jak tak dalej pójdzie to ten tema umrze śmiercią nautralną. ;(

everlast- miejmy nadzieje ze do tego nie dojdzie:) a ja szykuje sie do przeprowadzki w weekend czeka nas malowanie nowego mieszkanka:) staranka narazie stoja w miejscu... to by bylo na tyle z nowosci u mnie:) BEDE MUSIALA SIE Z WAMI POZEGNAC NA JAKIS CZAS Z POWODU PRZEPROWADZKI I REMONTU ITD.....ALE WRÓCE TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO:*

Everlast ja też mam takie wrażenie.... Właśnie zaciążone co się z Wami dzieje????? To też nie tylko zaciążone, staraczki też... Ja tu sama się zanudzę... Fibisiunia przeprowadzka, no to super;):)):) Życze aby na nowym miejscu poczęło się dziecię:)

Dziewczynki moje złote, MoniaKat napisała do mnie na nk, niestety dostała dziś @, gorąco Was pozdrawia.. Szkoda, że dostała:(

Widzę, że znów nikogo nie ma, a więc spadam.... mam już dość ciągłego odświeżania i patrzenia czy może ktoś coś napisał.... Może później zajrzę.

wruciłam z pracy @ ciągle brak czarna jutro testujemy , ja mam ten sam test co ty, w poniedziałek jak robilam to mialam jakiś na a. a co do tych śluzów to piszecie że macie mokro i śluz nierozciągliwy,to ja chyba jednak niezaciążylam bo mam suchutko jak na pustyni. Jestem juz przyszykowana na jedna kreche.

Tak Monisia testujemy.. ja tez jestem przygotowana na jedną kreske, choć jstem pewna, że będzie taki wynik, to jak ją zobaczę to i tak będzie mi smutno.

uciekam spać niech szybciej czas zleci ty tez sie polz,rano jak wstane to ide robic teściora i odrazu sie odezwe jaki wynik. ty tez odrazu napisz nawet jak bedzie jedna krecha ( jakies mam przeczucie że jednak jedna bedzie umnie). to do juterka cieżarówki trzymajcie zanas kciuki

Monisia niezaleznie od wyniku bediemy nadal trzymać się razem... Zegna Cię Czarna z jutrzejsza jedną kreską :*

Cześć dziewczyny... Czarna nie martw się ta 1 krechą..na pewno niedługo będziesz miała fasolkę.... ja codziennie tu wchodzę , czytam ale zazwyczaj jak jestem to nic się nie dzieje...to że jestem w ciązy to nie znaczy ze was opuściłam... :D a zresztą chyba już nikt mnie nie pamięta ????

Scherza nawet tak nie mów, pamiętamy Cię dobrze. Ty jako pierwsza zaszłaś z nami:):):):) Monisia zapewne tak cudownie się dziś czujesz jak ja....

przeczówałam tą jedna kreche , nawet sie nienastawialam na dwie. tylko jestem zla że skoro jedna krecha wychodzi to czemu @ niema, ide sie kąpać.

widzę , że nie tylko wam humor nie dopisuje..... ja dzisiaj czuję się okropnie ..mdli mnie a poza tym brzuchol mnie boli...i tak zuwazyla,że jak pogoda się psuje to ja od razu gorzej się czuje, chyba z pracy się zwolnie bo nie wysiedze do 15 brrrrr

Cześć scherza - jasne, że pamiętamy brakuje nam Ciebie, tak jak czarna napisała, jako pierwsza zaszłaś w ciąże, więc Twoje rady będą nam potrzebne. Ja mam do Ciebie pytanie, w którym tygodniu ciąży miałaś mdłości? Bo ja póki co ich nie mam i się zastanawiam, czy mam się ich spodziewać dopiero, czy już w ogóle nie przyjdą, to jest ok. 6 tydzień ?? Czarna- ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza i niech Ci zleci wszystkie badania, bo jeśli takie długie spóźnienie wypada raz na jakiś czas np 2 czy 3 razy w roku to jeszcze nie jest źle, bo może być powodem stresów itp. A jeśli Twoje cykle są dłuższe niż 36 dni zdarza się to kilka razy podrząd, to nie można tego uważać za normę. Poszłabym do lekarza, bo wiem, że mączące jest czekanie na okres, który przyjdzie nie wiadomo kiedy.... monisia - o ile pamiętam to Ty chyba odstawiałaś tabletki anty ? Który to jest miesiąc po odstawieniu?

witam:) czarna. monisia- głowa do góry i do przodu:) moja przeprowadzka przesunela sie na jutro wiec jeszcze dzis zagladam:) mieszkanko jest super duze przestronne, jasne......po prostu rewelka sherza- ja tez sie czuje jakby mnie nikt nie pamietal:P a wlasnie co sie dzieje z Arista??ktos wie??