Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

EVERLAST wiesz co na początku mało co mnie mdliło raz dwa razy na tydzień tak na chwilkę, w drugim miesiacu było gorzej prawie cały czas..dzień i noc..budzily mnie mdłości w nocy i musiałam cos podjeść koniecznie... a teraz juz prawie koniec trzeciego m-ca to dzisiaj tak zaczeło mdlić , ale to chyba pierwszy raz od 2 tyg.....

no wlasnie ciekawe jak się ma Arista, dawno jej tu nie było..... a szkoda....

witam wczoraj wieczorem mnie nie bylo bo poszlam spac chyba o 19 albo i przed. dziewczyny tak bardzo mi przykro, ale cały czas mam nadzieje ze te testy sie pomyliły, to niemozliwe normalnie ze macie jedna kreske!!!! czarna musisz isc do lekarza i to jak najszybciej, słyszysz?????to nie jest normalne co sie dzieje z twoimi cyklami, idz jak najszybciej prosze cie

fibisiunia - jak wrócisz do nas po remoncie i przeprowadzce to mamy nadzieję, że już z dwoma kreseczkami :)

a mnie ciagle w głowie sie kręci i taka słaba jestem i do tego boli mnie brzuch, gin powiedzial ze jak boli to zeby wziąśc no spe wam tez tak kazali lekarze???

Arista nie zagląda do nas już od dawna....na naszej klasie pod zdjęciem z USG napisałam jej, by o nas nie zapominała, ale zero odzewu :(

Aga - imienniczko moja ;) mnie nie boli brzuch, ale czytałam, że jak kobiety w ciąży boli to ma brać no spe. Ja od początku tygodnia się czułam fatalnie w sensie, że codziennie głowa mnie bolała, dziś póki co nie boli. Wczoraj byłam mało skoncentrowana i było mi duszno, ale to może na pogodę, bo w nocy tak burza była i waliło piorunami..... W zasadzie to od początku tygodnia jestem niewyspana, jeszcze mam kiepską zmianę w pracy do 22......odliczam dni jeszcze dziś i jutro i kilka dni wolnego mam nadzieję, że wypocznę....

ewerlast kochana wiem co czujesz bo mi tez ciagle duszno spie z otwartym oknem choć w nocy zimno ale normalnie nie mam czym oddychac, boje sie ze sie przeziębie przez to

ja dzisiaj jestem w pracy w spodniach ciązowych, bo w jeansy za bardzo mnie gniotły jak siedziałam i tak wszystcy mówią ze widać już brzuch..w spódnice już sie za bardzo nie mieszczę chyba, że prawie pod cyckami zapne :D tak widac na dole powiekszenie..ale bardziej to zrobiła mi się taka opona w okół brzucha... a przybyło mi tak około 1.5 kg ale czuje , że brzuch mam taki napompowany cały czas, ze nie da rady go wciagnąc...

a ja zawsze byłam zamrźluchem..a teraz też muszę przy otwartym oknie spać, bo ciągle mi duszno....

tak dlatego byłam na zwolnienu miesiąc, gin . kazała lezec i nic nie robić... i też brałam no spe i jakiś hormon ..teraz w sumie też mnie boli , zakuje ale to normalka bo wszystko się powiększa....

Kochane ja lecę do pracy, byle do 22 :O.... Jak będę miała możliwość to napiszę coś z pracy. Miłego dnia kochane 🌼. P.S. To chyba fajne uczucie jak już brzuszek się powiększa :)

no wlasnie tak sie pytam bo mnie tez pobolewa i nieraz kłuje kazal mi barac no spe jak mnie boli ale nie wyznaczyl jakos konkretnie ze np 3 razy dzennie. a tobie tez kazal brac jak zaboli??? czy miałas wyznaczone iles razy dziennie??

a już nie mogę się doczekac jak dzidzia bedzie większa i pokopie mnie od czasu do czasu.... :D

scherza jak ja tez bym chciała chociaz byc tak jak ty juz w 11 tyg byc... a to dopiero początek

wiecie co wykąpalam sie i tak spojzałam na ten test jeszcze raz i niewiem czy mam jakies schizy czy co ale tak jakbym zobaczyła odciśnięty przezroczysty pasek drugiej kreski,nie to napewno sobie cos wkręciłam. everlast tak odstawiłam tabletki w lipcu,w sierpniu @ miałam normalnie w 28 dzien, dopiero teraz coś mi fiksuje,za tydzien mam urlop to sie przejde do gina.

ooo monisia no nie mów??? wiesz co tego nie wolno bagatelizowac,jesli robilac ten sam test co ja Quixx czy cos takiego to powiem ci ze ja mialam tak ze od razu mi sie pojawily te 2 kreski jedna byla jasniejsza a potem stala sie troszke ciemniejsza

agnes zobaczysz szybko zleci.... a co do testów to dziwna sprawa z nimi, może monisia zrób jeszcze jeden ???? tylko może juz inny....

no robilam ten test co ty ale wydaje mi sie ze to bylam tylko jakaś moja schiza,wyzuciłam juz ten test bo cochwile sie naniego patrzylam i wpatrywalam i może ubzduralam to sobie. w nastepnym tygodniu zrobie jeszcze raz. dziewczyny a jak wyszły wam dwie kreski to od tamtej pory kochałyscie sie ze swoimi facetami? bo mój tak bardzo chce a ja caly czas mu mowie ze jeszcze nie bo jakieś takie obawy mam ze moze po przytulanku @ przyjdzie.

no wlasnie zrób inny jakiejs znanej firmy bo ten to jest jaki dziwny, tzn dla mnie jest najlepszy i najszczęśliwszy bo pokazal mi 2 kreski ale to bylo tydz po terminie@ cos mi sie wydaje ze na innym pokaze ci bardziej wyraznie

wydaje mi sie że wszystko mi sie poprzestawialo bo jak obliczalam na necie dni plodne to wyszło ze mialam mieć 30 sierpnia ale wtedy niemiałam sluzu takiego co jest na dni plodne tylko miałam go jakos tydzien po i @ napewno tez sie przesunąl i może teraz w niedziele dostane.

ja jeszce nie mialam okazji bo mojego nie ma dopiero przyjedzie jutro ale wczesniej jak mi sie spózniała 2 czy 3 dni to owszem kochaliśmy sie