Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLEAAAA

DIETA MZ ,CZYLI MNIEJ ZREC KTO SIĘ PRZYŁĄCZA.?? EFEKTY NA CAŁE ZYCIE!!

Polecane posty

Gość KLEAAAA

WITAM WSZYSTKIE ODCHUDZACZKI KTÓRE CHCA WSPÓLNIE OSIĄGNAC WYMARZONY CEL.!! KTÓRE BEDA SIE WYMIENIAC DOSWIADCZENIAMI O ODCHUDZANIU.I PRZEZYCIAMI. ORAZ ROZMOWY NIE TYLKO O ODCHUDZANIU!! TU NAPEWNO ZNAJDZIECIE WSPARCIE.!! CZAS ZEBY SIE ODCHUDZIC..!! NA ZAWSZE!!

Gość KLEAAAA
Nie ma nikogo..? ;]

Gość
Ja mogę się przyłączyć:) chociaż już jestem na innym topiku ale tu też mogę pisać ;) A z jakiej wagi startujesz i ile chciałabyś schudnąć? Napisz też ile masz lat :) Ja mam 24

Gość KLEAAAA
mam 20 lat :P Waze 87 kilo a wzrost 176 :D A ty.?

Gość KLEAAAA
ahaaa. Sorka nie zauwazyłam :D:D

Gość KLEAAAA
To co.?? Od jutra piszemy co zjadłysmy i jak nam idzie.?? :D:D :P

Gość
musztarda- lepiej zamilcz!! Na odchudzanie nigdy nie jest zapóźno. Sama pewnie wyglądasz jak wieprz!! Klea- a dlaczego od jutra? :) najlepiej od dzisiaj :D

Gość
wynocha z tego topiku!!! nikt Cię tu nie prosił głupi kaszalocie!!

Gość KLEAAAA
Musztarda.. Jestes poprostu głupia(i) i niedojzzała(y) .. Szkoda tracic czas na takich ludzi jak ty.. Po prostu nie bede odpisywac na twoje głupie wypowiedzi! Daria.. PEwnie ze mozeby juz dzis :P CO tam jadłas na obiadek.? :P

Gość
klea, a do jakiej wagi chcesz dojść? Bo ja tak do 52 góra 54kg

Gość
może podsumuję cały mój dzisiejszy dzien;) śniad godz8-2 kromki chleba razowego z serem żółtym 2 śniadanie11-również 2 kromki chleba razowego z serem żółtym obiad godz13-leczo z połową z połowy ryżu kolacja godz 15-płatki z mlekiem i kilka paluszków :) Odezwę się później tak koło godziny 21 :*

Gość KLEAAAA
Tez podsumuje mój dzien. Sniadanie: serek biały hudy ( 2 plasterki) Do tego pomidor z cebulką. drugie sniadanie j:abłko obiad: rybka z sałatka warzywna. przekąska : 2 małe morele kolacja: papryka z twarozkiem .

Gość
klea- niezłe jedzonko, oby tak zawsze :) A widziałaś moje zdjęca? Może wyślij mi na maila swoje zdjęcie, co? Fajnie by było jak bym Cię mogła zobaczyć :) A ja zgrzeszyłam i przed 21 zjadłam tosta z 2 kromek chleba razowego z serem żółtym i szynką :/ a mogłam się powstrzymać i zapełnić rzołądek herbatą zieloną, a teraz mam wyrzuty sumienia.

Gość
żołądek*

Gość
może ktoś się jeszcze do nas przyłączy??? :)

Hej:) Ja chętnie się dołączę... Mam 176 wzrostu; kończy się mój 2 tydzień dietki. Startowałam z 69,6 kg; obecnie jest 67. Ale... jeszcze na początku marca było 63; potem różne dziwne gastrofazy...i pod koniec czerwca przekroczyłam 69:/ Obecnie mniej jem; tak 1200-1500 kcal i troszkę ćwiczę. Pozdrówka. PS KLEAAAA, masz świetne ciałko:) Zgrabnych nóżek i talii mogę Ci pozazdrościć... Nie wierzę, że ważysz 87 kg... ja z moimi 67 mam uda jak kłody:/

Czas na małe podsumowanie: 8.00 - I śniadanie - 40g płatków Fitness z mlekiem 1,5% plus nektarynka plus kawa ok.11 - przekąska - nektarynka plus jabłuszko ok.13 - miało być II śniadanie, zrobił się lunch: czrna bułka z serkiem topionym z sałatą i pomidorkiem ok.18 - obiadokolacja: zupa jarzynowa plus pomidory z oliwkami i ok. 60 g mozarelli do tego: 2l wody i zielona herbata Dziennie piję od 2 do 4 kaw rozpuszczalnych z odrobiną mleka... Chyba troszkę za dużo, jak myślicie?

Postaram się jutro napisać:) O ile mi mój roczny synek nie zorganizuje czasu;) Dobranoc

Ja wstałam o 7 (wszyscy normalni ludzie śpią w sobotę o tej porze) i jestem już po śniadanku (jajecznica ze szcypiorkiem, czarna bułka, pomidorek i kawusia). Życzę wszystkim miłego dnia:) Paaa

Gość KLEAAAA
Heej ;] ALe smaka mi zrobiłas z tą jajecznica ;P Ja tez jestem po sniadanku. Płatki znborzowe przekąska: brzoskwnia. a do picia herbata bez cukru ;D

Niop w sobotę jajecznica obowiązkowo, po całym tygodniu płatków z mlekiem;) Teraz już po obiadku (duszona pierś z indyka, gotowana kapusta plus ziemniaczek plus ogórek). Jaka pogoda u Was? U mnie się przeciera; może rowerek?:)

Gość
aguńka, to zdjęcie nie było Klea tylko moje hehe, ona tylko dała przykład, że ma podobną budowę ciala do mojej :)

Gość
Klea, Aguśka pokażecie swoje zdjęcia z waszymi figurami? Mogą być z zakrytą twarzą ;)

Gość
aguńka zauważyłam, że piszemy na dwóch tych samych topicach hihi :)

Gość KLEAAAA
Witan ;] Ja jestem op obiadku :P Miałam rybke z ziemniakiem i sałatką warzywna. na przekąske 2 małe morele. Rozną na moim ogrudku więc mam pod reką. Co do zdjec .Nie mam zadnych na kompie. Jak beda to ci oczywiscie wyslę :D

Gość KLEAAAA
Zapraszamy ;] Ile wzrostu.?