Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxmara87

Odeszlam od faceta bo powiedzial mi prawde

Polecane posty

Gość maxmara87

Powiedzial prawde o sobie i swojej przeszlosci, nie wytrzymalam tego. Takie doswiadczenia jakie on ma pierwszy raz slysze. To za bardzo boli. Mimo ze kocham jak cholera.

I dobrze zrobilas, nie rozumiem tylko jaki masz problem skoro piszesz na tym forum?

Gość hfghhf
jaka to prawda? moze poprostu nalezy się z nią oswoić?

Gość 1234567....
jakbyś więcej napisała o tych jego doświadczeniach z którymi nie możesz się pogodzić wtedy można by się wypowiedzieć na temat a tak nie wiem w jakim celu założyłaś temat jak nic z niego nie wynika ?

Gość maxmara87
powiedział ze, w przeszłości był gejem teraz czuję do niego wstręt

Skieruj go do mnie ^^ Uwielbiam gejów :P Są tacy delikatni i subtelni.. Nawet nie wiesz, co straciłaś..

"BYŁ" ale juz nie jest, rozumiem ze mozesz czuc do iego wstret to naturalne, ja bym rowniez zakonczyla taki zwiazek, ale z drugiej strony jezeli Wy sie naprawde kochacie to nie powinnas oceniac go po jego przeszlosci, moze dajcie sobie czasu, nie przekreslaj wszystkiego. On jest takim samym czlowiekiem jak my i zasluguje na milosc. A powiedzial Ci co sie stalo, ze mu sie nagle zmienila orientacja i stal sie hetero?

Gość 1234567....
to znaczy że nigdy tak na prawdę nie był gejem .....nie można z dnia na dzień stać się heteroseksualnym ....to nie grypa ze przechodzi widocznie był biseksualny i jak poznał Ciebie wybrał życie hetero sama nie wiem jakbym zareagowała ...może to budzić odrazę ...ale może pomyśl o tym w ten sposób że jest dużo facetów hetero co lubią jak partnerka penetruje mu odbyt a gejami nie są :) no ale Ty sama musisz wiedzieć czy jesteś w stanie się z tym uporać czy nie ?

ino patrzec jak cie zaczenie za pare lat zdradzac z jakims pedałem:O mam kumpla geja pierwszy sex z facetem w ieku 16 lat..poznali sie przez net na swoim koncie miała grubo ponad 100 partnerów sexualnych a ma 23 lata .wszyscy poznani przez net... nawet miał romans z zonatym facetem z dzieckiem..... i ta zona to wiedziała...masakra:O

Gość maxmara87
Nie był gejem, to podszyw. Uprawial seks bez zobowiazan z kobietami. Teraz ma zone i dwojke dzieci, zyja w separacji. Chce rozwodu. A ja nie chce juz z nim byc. Napisalam po to zeby po prostu dac upust mojemu smutkowi. Nic wiecej.

Gość a taka jedna 24
hehhe nie chcesz z nim byc bo uprawał sex bez zobowiazan ale to ze ma zone i dziecko jest ok;).....:O

Gość maxmara87
Powiem wam szczerze, jakby on był gejem w przeszlosci a teraz juz nie to dla mnie nie byloby poroblemu. Serio, takie rzeczy mniej bola od tych o ktorych napisalam wyzej...

Gość 1234567....
aaaa takie buty :) dobrze zrobiłaś że od niego odeszłaś ...jak mógł zataić przed Tobą że ma żonę i dzieci nawet jeśli są w separacji ?.....co innego jakby od początku Ci o tym powiedział i miałabyś szansę zdecydować czy chcesz z kimś takim się spotykać czy nie za nim się zaangażowałaś taki facet zdradzał i będzie zdradzał daj sobie z nim spokój

Gość maxmara87
Właśnie nie jest ok. Boli mnie to, że ja w życiu zawsze sie mialam na bacznosci, seks tylko z milosci, nie mam za soba nieudanego malzenstwa i dzieci, to wszystko tak boli...

Gość maxmara87
1234567.... też tak myślę. Lepiej teraz pocierpieć ale później ułożyć sobie życie bez smutku i żalu do drugiej połowy. Tylko że on wciąż pisze i dzwoni i nie pozwala o sobie zapomnieć. Muszę być dzielna.

jeśli masz 22 lata jak wnioskuje z nika, to nie zaplątuj się w takie związki, ten facet to jakiś szmaciarz, bój jeden wie, co on tam złapał od tych dziewczyn :o narobił dzieciaków, zabawa w dom mu się znudziła i szuka młodej dupy :o od takich to szerokim łukiem

Gość 1234567....
tak musisz być dzielna i jakoś to przetrzymać w żadnym wypadku nie odbieraj od niego tel nie odpisuj zacznij żyć swoim życiem znajomi jakieś wyjścia z nimi na piwo życzę powodzenia .....i pamiętaj tego kwiatu jest pół światu :)

NIe każdy wychodzi z załozenia ze seks tylko po slubie i tylko z miłości. Dla innych to po prostu mega przyjemnośc. Moj tez mial jakies tam przygody w przeszlości ale przez ostatnie 2 lata zwiazku nie dal mi powodu do zmartwien. Mi to nie przeszkadza, jesli Tobie przeszkadza to dobrze zrobiłaś. Lepiej odejsc niz sie meczyc. A co do slubu... przeciez kazdemu moze sie nie udac?? moze Ty za 5 lat tez sie rozwiedziesz, tego nie wiesz. Teraz jest tyle rozwodów ze to nawet nikogo nie dziwi. Pamietaj tylko, ze nie kazdy jest ideałem. Mozliwe ze sie zakochasz w super facecie, bez byłej zony, bez żadnych przygodnych związków a i tak Cie zdradzi, zostawi...

no to jeżeli dla tej "mega przyjemności" wkłada się komu popadnie i robi się dzieci, a później je zostawia, to rzeczywiście musi być wartościowy facet... ze świecą szukać...

wyszłam z kąpieli (kapielowa@gmail.com) no to jeżeli dla tej "mega przyjemności" wkłada się komu popadnie i robi się dzieci, a później je zostawia, to rzeczywiście musi być wartościowy facet... ze świecą szukać... No właśnie że takich na pęczki niestety...

Gość maxmara87
Tak mam 22 lata i żcie na głowie mi stanęło przez niego... Dziękuję za wsparcie z Waszej strony. Popłakałam trochę, powiedziałam mu wszystko co myślę, zakończyłam to i mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będzie dobrze...

Gość maxmara87
I co tu robic? Nadal dzwoni i pisze. Nadal mówi "Skarbie, Kochanie". Zachowuje się jakby nie rozumiał, że to koniec... a ja nie mam sił mu tego tłumaczyć, nie mam mocy na nic...

Gość maxmara87
Znacie faceta z podobną przeszłością? Może to teraz normalne, że piew się żyje zasadą "chulaj dupa, piekła nie ma" - zmodyfikowana przeze mnie. A potem na 3 lata bierze się ślub i robi dzieci. potem się odchodzi od żony, ma kolejną dziewczynę z którą... a potem znów kolejną... czyli mnie. Czemu ja nie wypytapłam go o wszstko od razu, tylko dopiero teraz!?

Gość maxmara87
Kurwa ja tego nie rozumiem, może małżeństwo nie wyjść choć i tak uważam, że trzeba ogromnie dużo wysiłku włożyć w to żeby się rozleciało ale nie skumam nigdy jak można się ruchać bez żadnych uczuć z byle kim!?!?!?!?!?! Trzeba być człowiekiem bez szacunku dla siebie, bez wartości, bez godności i bez kodksu moralnego!!!