Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry pomysl...

Podoba wam sie ?-Najczesciej ogladany filmik na youtube- Taniec do oltarza.

Polecane posty

Gość dobry pomysl...

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 Wideo, umieszczone w internecie zaledwie tydzień temu, ukazuje przyszłe małżeństwo, jak tańczy w stronę ołtarza w rytm piosenki Chrisa Browna "Forever". Wcześniej w podobnym stylu do ołtarza docierają druhny i drużbowie. Goście są kompletnie zaskoczeni. O niecodziennym przedstawieniu wiedzieli tylko rodzice państwa młodych. Sukces filmiku szybko przyniósł młodemu małżeństwu pięć minut sławy. Gościli już w kilku amerykańskich stacjach telewizyjnych. W jednym z wywiadów przyznali m.in. że taniec do ołtarza był pomysłem Jill, a ćwiczyli go zaledwie 1,5 godziny przed ceremonią. http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/taniec-do-oltarza-hitem-internetu,1344281

Gość polka by tego nie wymyslila
sa niestety zbyt malo kreatywne :(

Gość grggfdfdg
swietne:)

widziałam go, naprawdę sympatyczny pomysł :) widać, że młoda para to jajcarze i ta ceremonia jest dla nich czymś ważnym :) fajnie się ich wszystkich ogląda :)

to jest obraza majestatu boskiego i to niestety u nas terz sie dzieje ze sa w kościele wystawiane teatr a niby ze o świętych brak poszanowania i dla tego kościół upada

Gość okardka
cha cha cha :-D

Gość kuźwa wiem że są wakacje
ale czy nic ci w tym ptasim móżdżku nie zostało z lekcji polskiego?

swietnie to wymyslili. niestety u nas w polsce takie wejscie byloby nie do przyjecia ...

Gość normalnie
aż sie popłakałam, rewelacja

Gość ojej.....
żenujące :o w życiu nie dałabym się tak ośmieszyć :o

Gość natalaaaa
ekstra! bardzo fajny pomysl i wyczucie rytmu maja :) takie to niby wesole, a ja sie wzruszylam.

Gość po w Polsce w kosciele jest
atmosfera ponura ( w zalozeniu powazna), mszy slubnej od pogrzebowej nie odroznic, ksieza na ogol zero poczucia humoru, nie rozumiem czemu czlowiek ma udawac przed Panem Bgiem innego niz jest, owszem - szacunek,ale w wesolym dniu moze byc przeciez wesolo.

Gość xyz...............
fajny pomysl, ale na wejscie do domu weselnego a nie do świątyni.

Gość swietne po prostuuuuuuuuuu
u nas w kosciele nie preszloby ale np para wychodzaca z domu panny mlodej albo z samochodu pod kosciol nie wiem mozna pokombinowac, aczkolwiek polacy maja inna mentalnosc watpie zeby duzo osob chialo tak wystapic szczegolnie starszych nawet njak na filmiku widac, z babcie wojkowie stare ciotki..juz widze ich mine na takie cos:D

Gość totalny luz
Trzeba zaczac od tego,ze nie jet to kosciol katolicki,a protestancki. W kosciolach protestanckich ceremonie odbywaja sie wedlug pomyslow pary mlodej,bo przeciez to jest ich dzien,nie ma stresu,muzyke mozna dobrac wedlug wlasnego gustu,pastor zwykle jest dobrym znajomym calej rodziny,nabozenstwo jest ZA DARMO-taaaak bez zadnych oplat i co laska.W PLOSCE tez sa takie sluby!! aaaaa zapomnialam dodac, iz nie brakuje tez w tam wszystkim Boga(do zagorzalych katolikow)

Gość cos swietnego
ale fakt nie na polski Kosciol