Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . bono

34 LETNI PRAWICZEK Z ZASADAMI

Polecane posty

Gość JagodaR
34 letni prawiczek z zasadami-czytaj zakomlpexiony nieatrakcyjny facet bez widokow na kobiete

Gość . bono
MYŚLISZ ŻE BĘDE NIM NA ZAWSZE.

Gość 100 samiec
Debil jestes bo nie wiesz co tracisz, albo jestes ukrytym pedałem

Gość . bono
nie jestem gejem wiem że dużo czasu już nie mam na to żeby straćić cnotę ale wierzę w miłość.nie chcę za sex płaćić i już.proszę o komentarze nawet te najgorsze .

Gość jolik3566
Szkoda mi ciebie, znam 42letnią dziewicę, niebrzydka... Dlaczego ludzie skazują się na samotność??? Jak się zorientujesz ile straciłeś, to skoczysz z 40 piętra...

Gość . bono
wiem że robię sobię krzywdę będąc prawiczkiem ale to mnie już chyba przerosło.wiele kobiet mnie upokorzyło wcześniej i dlatego jest mi ćiężko śię przełamać myślę żę byłoby mnie stać na związek z kobietą.myślę że móśiała by to być kobieta starsza i tolerancyjna.. napewno dużo tracę

Gość . bono
proszę o komentarze ale szczere.

Musisz się przełamać. Bywać wśród ludzi jak najwięcej, poznawać kobiety. Zdobyć się w końcu na odwagę, bo życie ucieka a czas nie stoi w miejscu. Jeśli masz jakąś silną blokadę psychiczną i nie dajesz sobie z nią rady warto może pomysleć o wizycie u psychologa. To nie boli a bardzo może pomóc. pozdr.:)

Gość . bono
masz rację czas ućieka chyba zrobię tak jak mi doradzasz. wierzę że to coś da.

zależy jakie zasady masz, 34 lata, jeszcze masz całe życie przed sobą. Ale lepiej się przełam, znam ludzi, którzy nie zaspokojają swoich podstawowych potrzeb uczuciowo-emocjonalnych i zostają zgorzkniałymi starcami, stającymi się niewygodnym cierniem otoczenia. Chcesz tak? myślę, że potrzebna ci kobieta starsza która cię wprowadzi w ten świat, a tak w ogóle, to zacznij chodzić na imprezy, pozwól swojemu ciału i umysłowi trochę poszaleć. :) powodzenia

Gość plumplumsrum
Pewne rzeczy powinno się zrobić w konkretnym czasie, potem może być za późno. Ale powodzenia

Gość tomek24
Mam ten sam co ty problem, różnica jest tylko taka,że ja mam 24 lata. Ale w najbliższym czasie postanowiłem się przełamać i nie psuć sobie już dłużej życia. Mam zamiar się zmienić, spotykać z ludźmi i w ten sposób kogoś poznać ( niekoniecznie od razu na całe życie) Wierzę, że mi się uda i wierzę że uda się i Tobie. W dzisiejszych czasach 34 lata to jeszcze nie jest tak dużo. Zauważ, że w gorszej sytuacji byłaby 34- letnia kobieta, ale facet? Teraz i 50- latkowie się żenią. Głupio to zabrzmi, ale musisz być bardziej otwarty w kontaktach z ludźmi. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale łatwiej jest na pewno w dużym mieście. Musisz po prostu zacząć spotykać się z ludźmi ( np. z tymi, z którymi na codzień pracujesz). Może oni mają jakichś ciekawych znajomych, a wśród nich będzie kobieta/ dziewczyna, którą pokochasz

Gość . bono
dziękuję za te słowa otuchy. dla wielu dziewczyn jestem pewnie zwykłą ćiotą.

Gość no coś ty....
nie tylko dla dziewczyn

dobrze ze o to dbasz, ze czekasz dla niej... ale pamietaj z eto zycie i ona juz pewnie bedzie miala niezly przebieg... a kiedys usiadziesz przy piwie i sobie zaczniesz myslec... ze chciales dac cialo, dusze, a co masz wzamian....?? wiec korzystaj, bo tego Tobie nikt nie zabeirze!

Gość . bono
czy jestem skazany na szybki orgazm czy nie.

Gość tomek24
NIe przejmuj się opiniami jakichś siks, bo one uważają za frajerów nawet nastolatków, co nigdy nie bzykali. Dla nich każdy, kto nie jest wyjadaczem jest głupią ciotą. Wartościowa dziewczyna potrafiłaby to zrozumieć, że miałeś takie problemy. Na pewno dziwiłoby ją to ( co tu dużo mówić), ale uważam, że potrafiłaby to zaakceptować. Nie każda trzydziestolatka miała w życiu wielu facetów. Są też takie co były np. w jednym związku, a i dziewice pewnie też się zdarzają. Tylko zacznij robić coś w tym kierunku, by jakąs odpowiednią poznać

Gość . bono
wiele osób uważa że dziewczyny w dziśiejszych czasach same rozkładają nogi .ale chyba nie jest to do konca prawda.

Gość tomek24
Wiesz, zależy jakie dziewczyny. Tych szybkich jest jednak znacznie mniej od zwykłych, normalnych dziewczyn szukających po prostu uczucia. Tylko że te rozwydrzone bardziej widać, bardziej rzucają się w oczy. Tyle P.S. A ty w jakim wieku szukasz dziewczyny: nastolatki, dwudziestokilkuletniej, czy takiej w Twoim wieku?

Gość . bono
napewno nie nastolatki

Gość . bono
proszę o komentarze także od kobiet

Gość dziewica8383
jestem dziewica i moze jestes zainteresowany na poczatek nowa znajomoscia,a moze jeszcze ktorys z prawiczkow.Mysle ze ludzie ktore wyznaja te same wartosci moge miec wieksze grono znajomych ,gdzie sex nie jest tematem Tabu.pozdrawiam

Gość . bono
jeszcze mam czas